-
Δεν είναι μειοψηφία...... Είναι άνθρωποι σαν τον πατέρα μου και την μάνα μου που λόγο της μαύρης εργασίας απο αλλοδαπούς έχουν μείνει χωρίς δουλειά επι χρόνια και δεν έχουν άλλα περιθώρια να κάνουν κάτι απο το να κάθονται και να περιμένουν πότε θα γίνει κάτι γιατί περάσανε τα 45!
Και όσα πιτσιρίκια δεν κάνουν τίποτα είναι απο τα βολεμένα! Δεν είναι σαν εσένα και εμένα που ψάχνουμε παντού για ένα μεροκάματο και αν το βρούμε θα είναι για ένα μήνα και μετά πάλι στο περίμενε!
Είχαμε τους αλβανούς που δούλευαν με μισό μεροκάματο, μένανε 40 άτομα σε ένα 2άρι και τώρα ο πιο φτωχός καβαλάει Μ3! Και μην ξεχνάμε οτι η αλβανία έχει γίνει καλύτερη απο το Χίλτον! Πως έγινε?
Τώρα έχουμε τους πάκμαν που ήρθανε εδώ και δουλεύουνε με μισό του μισού μεροκάματο και μένουν 100 άτομα σε ένα 2άρι!
Και όπου δείτε πακιστανό με καινούριο μηχανάκι, γυαλάκι rayban, κινητούμπα καινούρια και δεν συμμαζεύεται!
Και έρχομαι εγώ ο τριμάλακας και ρωτάω εφόσον δεν έχουν να φάνε πως βρίσκουν 5000Ε και πληρώνουν (το κεφάλι παρακαλώ) και πληρώνουν να τους φέρουν εδω πέρα μέσω Τουρκίας?
Ωχ ρε αδερφέ βαρέθηκα να ζητάω αυτά που δικαιούμαι!
Και έχεις τα μεγάλα κανάλια να λένε είμαστε αδέρφια!
Και τους μαλάκες του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν διαδήλωση για τα ημίαιμα οτι είμαστε αδέρφια! ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!
Για να πας στο Ισραήλ πρέπει να εγγυηθεί κάποιος Ισραηλινός για εσένα! Για το που θα μένεις, για το άν διαπράξεις αδίκημα, έστω και για παράνομο παρκάρισμα!
Και αν κάνεις οτιδήποτε μπαγλαρώνουν αυτόν που εγγυήθηκε για σένα!
Η λύση είναι απλή! Θές αλλοδαπό στην δουλειά σου ρε φίλε? Ναι οκ αλλά θα πληρώνεις 2πλό ένσημο αντί για απλό! Και για να τον πάρεις στην δουλειά σου θα πρέπει να εγγυηθείς για την "πάστα" του! Και ότι κάνει εσύ θα πληρώσεις την νύφη!
Εκεί να σε δώ κάβουρα να περπατείς στα κάρβουνα!!!!!!!!!!
Αι σιχτήρ πια τα χωσα και ηρέμησα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 17-05-11 στις 02:58
-
-
Οι αρμόδιοι που δεν κάνουν κάτι για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και αφήνουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εισβολέων να καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία μέρα με τη μέρα, πρέπει να δικαστούν για εθνική προδοσία.
Είναι ύποπτοι, δεν μπορώ να διανοηθώ το ότι αδιαφορούν για τις ορδές κατακτητών που μπαίνουν ανενόχλητοι στη χώρα μας ,παίρνουν τζάμπα το τρένο (πλήρωνε ζώο Έλληνα για να μπαίνουν τζάμπα στα ΜΜΜ και να απειλούν τους ελεγκτές, πλήρωνε για να νοσηλεύονται τζάμπα) και κατεβαίνουν στην Αθήνα.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP