Σελίδα 6 από 53 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 569

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που μας άρεσαν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Κώστα αυτον εχω χρησιμοποιήσει και εγώ.

Rides
    1

Προεπιλογή

εταιρεία: poorboys
    προϊόν: natural look dressing
    είδος: περιποίηση-προστασία εσωτερικού

Το προϊόν αυτό της αμερικάνικης εταιρείας, είναι από τα πιο διάσημα στο εξωτερικό για την προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου και πραγματικά, αξίζει και με το παραπάνω το hype αυτό. Είναι σε μορφή γαλακτώματος και αρκετά παχύρρευστο, οπότε είναι προτιμότερο να ψεξάζεται στο εκάστοτε application pad και όχι απευθείας στο εσωτερικό. Περνιέται πολύ εύκολα (όπως τα περισσότερα προϊόντα του είδους άλλωστε), το αφήνουμε λίγη ώρα να δράσει και μετά το αφαιρούμε με ένα microfibre. Δίνει ένα υπέροχο ματ φινίρισμα στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ίσως το καλύτερο που έχω δει από προϊόν του είδους. Παράλληλα, αν θέλουμε πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα, το περνάμε και δεύτερη φορά. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η πολύ ωραία μυρωδιά που έχει, η οποία όμως σε λίγες ώρες χάνεται. Τέλος, διαρκεί άνετα για ένα μήνα (ίσως και παραπάνω, απλά δεν έχει τύχει ποτέ να το αφήσω περισσότερο χωρίς να το ξαναπεράσω) και προστατεύει από αντηλιακή ακτινοβολία και ξεθώριασμα. Αν και είναι προϊόν dresing, που σημαίνει ότι δεν λειτουργεί ως καθαριστικό (συνίσταται πρώτα να έχουμε καθαρίσει καλά το εσωτερικό με ένα all purpose cleaner κατάλληλα αραιωμένο), έχω παρατηρήσει ότι έχει και καλές καθαριστικές ιδιότητες, οπότε είναι δυνατόν να αφαιρέσει και ορισμένους σχετικά εύκολους λεκέδες. Τέλος, όσον αφορά στη σκόνη, ούτε τη μαγνητίζει, αλλά ούτε και την απωθεί ιδιαίτερα, οπότε καλό είναι να έχουμε από κοντά και το γνωστό swiffer. Αν και είναι ιδανικό για ταμπλό, περνιέται (σύμφωνα με την εταιρεία) και σε τσιμούχες, ελαστικά κλπ. Η τιμή του είναι αρκετά φυσιολογική και ανέρχεται στα 14 περίπου ευρώ τα 16 Oz
    Attached Images Attached Images
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    εταιρεία: poorboys
    προϊόν: natural look dressing
    είδος: περιποίηση-προστασία εσωτερικού

Το προϊόν αυτό της αμερικάνικης εταιρείας, είναι από τα πιο διάσημα στο εξωτερικό για την προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου και πραγματικά, αξίζει και με το παραπάνω το hype αυτό. Είναι σε μορφή γαλακτώματος και αρκετά παχύρρευστο, οπότε είναι προτιμότερο να ψεξάζεται στο εκάστοτε application pad και όχι απευθείας στο εσωτερικό. Περνιέται πολύ εύκολα (όπως τα περισσότερα προϊόντα του είδους άλλωστε), το αφήνουμε λίγη ώρα να δράσει και μετά το αφαιρούμε με ένα microfibre. Δίνει ένα υπέροχο ματ φινίρισμα στο ταμπλό του αυτοκινήτου,
    Μου ήρθε σήμερα το πρωί το συγκεκριμμένο προιόν και δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα το χρησιμοποιήσω (στο ταμπλό πάντα) γιατί δεν έχει αντλία ψεκασμού μπροστά. Έτσι απλά απλώνουμε λίγο στο ταμπλό απευθείας από το μπουκάλι και μετά το περνάμε με ένα microfibre; Υπαρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσεξω; Επίσης πόση ποσότητα να χρησιμοποιώ κάθε φορά; Θέλω να έχει φυσικό χρώμα το ταμπλό όχι γυαλάδα και τέτοια.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Rides
    1

Προεπιλογή

το τελευταιο κερι που χρησημοποιησα ειναι το 20 και γενικα οτι κερι χρησημοποιησα ειναι απο την επαγγελματικη σειρα της meguiars (εναι αυτο που ανεφερα πιο πανω που νομιζα οτι ειναι το 40-44)και μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος! τωρα μπορει να μπερδευω και λιγο το ολο θεμα με την εννοια οτι η εταιρεια το αναφερει σαν Pro Polymer Sealant και οχι σαν wax!! ολες οι εφαρμογες που εχω κανει δλδ και το 26 και το 20 και το gold class(αυτο δεν ειναι επαγγελματικη σειρα) και το 3Μ τα περασα με το χερι!!σαν βαθμολογια τα βαζω

1 το 20
    2 το 26
    3 το 3Μ
    4 το gold class(αυτο να πω την αληθεια δεν καταλαβα διαφορα)

ολα ειναι σε μορφη αλοιφης και οχι παστας ολα πολυ ευκολα στη χρηση τους και στο σκουπισμα!! το 20 μαλιστα γραφει οτι θελει 12 ωρες ωστε να πολυμεριστει και να προσφερει την πληρη προστασια του!!!βεβαια εγω με την γκαντεμια που με δερνει δεν προλαβα να το χαρω ουτε 1 ωρα μιας και με το που το εβγαλα απ το γκαραζ ανοιξαν οι ουρανοι και εριξε καρεκλες τραπεζια καναπεδες συνθετα κρεβατια και οτι αλλο επιπλο υπαρχει!!!οποτε δεν καταλαβα ουτε την αντοχη του στον χρονο αλλα μπορο να πω οτι τουλαχιστο 1 μηνα προσεφερε αρκετη προστασια απο βρωμιες μυγακια κλπ!!υπαρχει περιπτωση αν το περασω με αλοιφαδορο να εχω καλυτερα αποτελεσματα και ισως μεγαλυτερη διαρκεια?(παντα θεωρητικα μιας και οπως ειπα δεν προλαβα καν να μεινει ι ωρα πανω στο στεγνο αυτοκινητο )

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν. Αγόρασα τον Νοέμβρio, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αυτό με τα νανοστοιχεία της bmw. Λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που αναφέρεστε, η τζάμπα τα 30 και κάτι ευρώ;
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν. Αγόρασα τον Νοέμβρio, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αυτό με τα νανοστοιχεία της bmw. Λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που αναφέρεστε, η τζάμπα τα 30 και κάτι ευρώ;
    Δεν το έχω δοκιμάσει φίλε. Λέει ποιας εταιρείας είναι? Γιατί τα περισσότερα προϊόντα detailing της bmw είναι συνήθως sonax ή meguiars.
    Πάντως, όπως και να έχει κακό δεν κάνει. Χρησιμοποίησέ το και αν δεν σε καλύψει, πας σε κάτι άλλο...

Μοnsta όπως τα λες για τον καθαρισμό των pads, τα οποία αν είναι καλής ποιότητας και με φυσιολογική χρήση, κρατούν χρόνια. Τώρα το κόστος για τα καλά pads (lake country, meg, sonus κλπ) δεν είναι και ιδιαίτερα προσιτό (14-30 ευρώ, αν και υπάρχουν και πιο οικονομικά από 3Μ κα), αλλά αν σκεφτούμε ότι κρατάνε για αρκετά χρόνια. τότε δεν είναι και φοβερό. Άλλωστε δε χρειαζόμαστε και πολλά, αφού με 2-3 διαφορετικής σκληρότητας pads (cutting, polishing, finishing), o μέσος χρήστης είναι απόλυτα καλυμένος.

7. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

gant (18-03-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο προϊόν της bmw, αλλά έχω χρησιμοποιήσει της Percenta και δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Πλήρη απογοήτευση!!

με φυσιολογική χρήση, κρατούν χρόνια..
    Τα αλλάζω περίπου 1 φορά το μήνα, αφού δεν αντέχουν περισσότερο.

9. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

gant (18-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο προϊόν της bmw, αλλά έχω χρησιμοποιήσει της Percenta και δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Πλήρη απογοήτευση!!

Τα αλλάζω περίπου 1 φορά το μήνα, αφού δεν αντέχουν περισσότερο.
    Ναι αλλά εσύ μιλάς για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Ένας μέσος ερασιτέχνης χρήστης, δε νομίζω να χρησιμοποιεί τον αλοιφαδόρο πάνω από 5-6 φορές το χρόνο, κυρίως τα cutting και polishing pad. Μόνο για κέρωμα (αν το κάνει με αλοιφαδόρο) μπορεί να τον χρησιμοποιεί πιο συχνά, οπότε το πολύ πολύ να αλλάζει finishing.

Με τέτοια χρήση λοιπόν, αντέχουν εύκολα κανά δυο χρόνια. Από εκεί και πέρα είπαμε, εκτός από τη χρήση παίζει ρόλο και η ποιότητα.

ps ποιας εταιρείας pads χρησιμοποιείς παρεπιμπτόντως?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 18-03-10 στις 20:09

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι αλλά εσύ μιλάς για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Ένας μέσος ερασιτέχνης χρήστης, δε νομίζω να χρησιμοποιεί τον αλοιφαδόρο πάνω από 5-6 φορές το χρόνο, κυρίως τα cutting και polishing pad. Μόνο για κέρωμα (αν το κάνει με αλοιφαδόρο) μπορεί να τον χρησιμοποιεί πιο συχνά, οπότε το πολύ πολύ να αλλάζει finishing.

Με τέτοια χρήση λοιπόν, αντέχουν εύκολα κανά δυο χρόνια. Από εκεί και πέρα είπαμε, εκτός από τη χρήση παίζει ρόλο και η ποιότητα.

ps ποιας εταιρείας pads χρησιμοποιείς παρεπιμπτόντως?
    Σωστά, η χρήση που τρώνε τα δικά μου είναι μεγάλη. Διότι πέραν των τυπικών γυαλισμάτων, έχουμε και το κομμάτι του βαψίματος, όπου και εκεί ότι βάφεται στη συνέχεια γυαλίζεται, άρα επιπλέον δουλίτσα για τα κακόμοιρα τα σφουγγαράκια μου....

Έχω τη σειρά της 3Μ σε όλα τα χρώματα

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιά απορία: To κερί δεν είναι συγχρόνως γυαλιστικό αλλά και προστασία χρώματος;
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Σελίδα 6 από 53 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP