Πήρα αυτά γρήγορα για δοκιμή, TW TURTLE WAX κερί και σαμπουάν ULTRA 60 WASH
Τα αποτελέσματα
![]()
Πήρα αυτά γρήγορα για δοκιμή, TW TURTLE WAX κερί και σαμπουάν ULTRA 60 WASH
Τα αποτελέσματα
![]()
BILL007 (14-09-13)
παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω το mother's back to black για τα εξωτερικά πλαστικά του αυτοκινήτου γιατι άρχισαν να ασπρίζουν..? σε ελληνικό σάιτ δεν βρήκα τπτ...και αν υπάρχει κατι που έχετε να προτείνετε ευχαρίστως....
Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......

Auto finesse trim revive και γενικά οποιοδήποτε προιν απο καλη μάρκα που κάνει ίδια δουλειά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη playmaker : 14-09-13 στις 20:12
υπάρχει κάποιο καταστημα για να παραγγείλω εντός Ελλάδας η μονο εξωτερικό πρέπει να ψάξω.?
Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......

Ελλαδα δεν ξέρω έχω καιρο να πάρω τα φέρνουμε με φίλους απο εξωτερικό και βγαίνει λιγότερο γιατί απο ενα ποσο και πάνω δεν εχει μεταφορικά πχ.εγω θα κοίταγα και ebay η για το mothers η για αυτό που σου πα η για κάποιο άλλο αρκεί να κάνει την ίδια δουλεια !
BILL007 (14-09-13), Giorgos 116i (15-09-13)
Σήμερα αγόρασα ένα σπρέι καθαριστικό φρένων της WURTH και αφαίρεσα το μεγαλύτερο μέρος των κολλημένων λαδιών εξωτερικά του κινητήρα και ειδικά από το κάρτερ... Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αφού χωρίς καθόλου τρίψιμο και απλά με την πίεση του σπρέι τα λάδια γλυστρούσαν και έπεφταν κάτω...
Καθάρισαν σχεδόν όλα τα σημεία που είχα πρόσβαση τόσο στη BMW όσο και στο Vectra του πατέρα μου!!!
Λογικά θα είναι χρήσιμο και για άλλες βρωμιές που έχουν κολλήσει (σε μέταλα κυρίως) και δεν αφαιρούνται εύκολα απλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κάπου αλλού...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Καλησπερα συμφορουμιτη...! Χωρις να θελω να κανω διαφημιση της συγκεκριμενης εταιριας, επειδη δουλευω μεσα σε αυτην ετυχε και εγω να χρησιμοποιησω ενα καθαριστικο για τα τζαμια (μυγακια κτλ, αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγαν) και μπορω να.πω οτι μονο που το ψεκαζες στο τζαμι φευγαν ολες οι βρομιες...Καποια στιγμη θα παρω και αλλα προϊοντα να δοκιμασω και θα σας πω την αποψη μου...

Αν πέσει σε πλαστικό θα στο ασπρισει ειναι βέβαια πιο χαλαρό απο το σπρέι καθαρισμού καρμπυρατερ
BILL007 (07-01-14)
Nα ρωτησω.
Κοιταω για αφροποιητη και αφρο με κερακι μεσα για να γλυτωσω ωρες πλυσιματος και βρηκα αυτον
https://www.ebay.com/itm/26135091337...84.m1423.l2649
Εχει κανεις διαβασει κατι για αυτον??
Δε μπορεσα να βρω feedback αν ειναι της προκοπης.
Απλα ειδα οτι και που μοιαζουν πολλοι αφροποιητες εξωτερικα, μερικοι δε δουλευουν το ιδιο καλα με αλλους