Έχω ξενερώσει απο το 0 έως το 100 τουλάχιστον 200! Δεν μπορώ να καταλάβω τι μούντζες έχω φάει! Πάνω που πήραμε μια γλυκεία γεύση νίκης και κ@λοχαρήκαμε, ένα μέτρο πριν τον τερματισμό καρφώσαμε σε κωλόνα....

Όταν του κλείσαμε το ρεύμα η CPU του κόλλησε για τα καλά, λειτουργεί αλλά δεν ανταποκρίνεται. Reflash δεν μπορώ να κάνω του κάνω με τίποτα γιατι δεν νιώθει μία.
Τσεκάραμε την πλακέτα μήπως κάηκε τίποτα, αλλά όλα δουλεύουν άριστα. Περιμένω βοήθεια απο τα τσακάλια του χώρου, να μου πον τι πρέπει να κάνω για να ξεκολλήσει. Πάντως ότι ξέρω οτι μπορεί να γίνει για να ξεκολλήσει το έχω δοκιμάσει. Πάω να βάλω τον ΟΕΜ εγκέφαλο για να έχω αυτοκίνητο και περιμένω απάντησή τους. Μάλλον με κόβω να στέλνω την ECU υπερατλαντικό ταξιδάκι...

Έχω ξενερώσει πολύ όμως γιατί κάθε φορά αυτό γίνεται..... και με το carpc το πρώτο που είχα φτιάξει μόλις είπα "τελείωσε?αυτό ήταν?" μέσα στα επόμενα 10 δεύτερα το laptop κάηκε και δεν ξαναδούλεψε!! Τα ίδια παντελάκη μου.... τα ίδια παντελή μου.
Λύση θα βρεθεί και θα φτιαχτεί, αλλά πρέπει πρώτα να βασανίσει όσο πάει και να τεστάρει για άλλη μια φορά την υπομονή και την επιμονή μου!