Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 46

Θέμα: καλως ηρθατε στο Σικαγο......

Rides
    0

Προεπιλογή

Απλά τα πράγματα....
    Ένα καράβι για τους 300 μας, 300 ενέσεις με τον ιό της λέπρας και πέταμα στην σπιναλόγκα!

Και άστους εκεί να σαπίσουν!

Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι! Αν υπήρχαν σύνορα δεν θα γινόταν όλο αυτό.... Για θυμηθείτε εσείς που υπηρετήσατε στον Έβρο που σας βάζανε να ξηλώνετε τις νάρκες γιατί μπορεί να υπήρχε κανα ατύχημα με λαθρομετανάστη!

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θα πρέπει να περιμένετε τίποτα καλύτερο μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ είναι κυβερνητικά, ξεπεράσανε ακόμα και τον Μπερλουσκονισμό!Έβλεπα Μέγκα το απόγευμα και ήταν τόσο κατευθυνόμενο και στημένο το ρεπορτάζ υπέρ των λαθρομεταναστών που μου έφερε αναγούλα.Και όχι μόνο το Μέγκα, και τα άλλα κανάλια και οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες των μεγαλοεκδοτών που κάνουν κυρήγματα λαθρομεταναστολαγνείας από τα Βόρεια Προάστεια έχουν εμφανώς γραμμή την οποία και υπηρετούν και είναι :

"Οι ρατσιστές Έλληνες που κυνηγούν κακόμοιρους φτωχούς λαθρομετανάστες"

Αντιδράστε...Μη τους βλέπετε, μη τους δίνετε τα λεφτά σας...

3. The Following User Says Thank You to bomber21 For This Useful Post:

nikos1400 (14-05-11)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

λεω εγω τωρα ... μηπως αμα ερχοταν καμια χουντα θα γινοταν κατι καλυτερο απο αυτο που ζουμε τωρα?????να τους στειλει ολους απο εκει που ηρθαν!να ερθει λιγο χουντα εστω για λιγες μερες!τι θα γινει?
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

5. The Following User Says Thank You to konstantinaM3 For This Useful Post:

Jimmakos (14-05-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλώς παιδιά πιο ήπιες εκφράσεις.......

Εδώ κρατάμε ακόμα τους 300 που είναι οι πρώτοι που έπρεπε να βάλουμε στο καράβι για .....................
    ζητω συγγνωμη για τις σκληρες εκφρασεις μου...αλλα επειδη εχω ζησει και εγω στο πετσι μου σαν "αλβανος" οταν πηγα στην αγγλια να σπουδασω..γιατι οι αγγλαρες οι "μορφωμενοι"...μας ειχαν για αλβανους..ουτε προκαλεσα προβλημα, ουτε ενοχλησα κανεναν, ουτε δημιουργησα επεισοδια στα χρονια που εζησα εκει...και ενω εχω ζησει το ρατσισμο της φυλης και ειπα ποτε δεν θα γινω ρατσιστης...αναγκαζομαι καποια χρονια μετα...βλεποντας οτι καποιοι δεν σεβονται τιποτα να υπερασπιστω την πατριδα μου παση θυσια!!!!!

7. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Kostas_1 (14-05-11), Ptboul (24-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λεω εγω τωρα ... μηπως αμα ερχοταν καμια χουντα θα γινοταν κατι καλυτερο απο αυτο που ζουμε τωρα?????να τους στειλει ολους απο εκει που ηρθαν!να ερθει λιγο χουντα εστω για λιγες μερες!τι θα γινει?
    Μακάρι!
    Αλλά αν έρθει χούντα Κωνσταντίνα όλοι αυτοί οι βολεμένοι θα χάσουν τις καταθέσεις τους και δεν θα είναι πλέον "ισχυροί".... Για αυτό φωνάζουν κατά της χούντας....
    Οι τράπεζες δεν θα είναι επίσημοι τοκογλύφοι, τα δάνεια και τα χρέη θα σβηστούν όπως σβήστηκαν στους αγρότες κάποτε, τα διόδια θα φύγουν, οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες θα πάνε απο κεί που ήρθαν και και και

Α ρε Παπαδόπουλε!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 14-05-11 στις 14:01

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλα παιδια ηρεμια λιγο.Δεν μπορουμε να πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο.Η λυση ειναι να γινουμε ολοι πιο δραστηριοι και να μην αφηνουμε ολους αυτους που "κυβερνανε" να κ@λοβαρανε.Δεν ειναι ομως λυση να διωξουμε 300 ασχετους και να φερουμε εναν.Η εξουσια στα χερια ενος ειναι πολυ επικινδυνη,μπορει να διορθωσει μερικα αλλα θα φτασουμε παλι να κυνηγανε τους κομ*****στες κτλ.Περιπτωσεις οπως χουντα δεν πρεπει να τις σκεφτομαστε ουτε για αστειο...

Rides
    0

Προεπιλογή

Δημήτρη ο οι ακατανόμαστοι (τους λέω έτσι επειδή βάζετε αστεράκια...) τελειώσανε....

Το εργοστάσιο έκλεισε και αυτοί βγάζουν ανταλλακτικά, έτσι το χουν πάθει....
    Αυτοί πλέον είναι κομ........ες στα χαρτιά με δεξιά τσέπη! Δεν πάει έτσι φίλε.....
    Όπως και η Γενική τους Γραμματέας έβγαινε και λύσαγε κατά της αμερικής και η κορούλα της σπούδασε σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο (ντυρής πως το λένε) και ορκίστηκε στην Αστερόεσα... Καλό ε? Και όμως έτσι έγινε!

Και ας μου λύσει κάποιος μια απορία γιατί τα κεντρικά γραφεία τους είναι φρούριο και τέτοιο πλούτο δεν έχει ούτε το γραφείο του προέδρου της δημοκρατίας?
    Απο δωρεές τα βρήκανε?

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν βαζουμε εμεις αστερακια. το συστημα μονο του τα βαζει αυτοματα διοτι εκει παρεμβαλεται μια γνωστη και μη εξαιρετεα λεξη

12. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Jimmakos (17-05-11), mitsos_chania (14-05-11)

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomber21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα πρέπει να περιμένετε τίποτα καλύτερο μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ είναι κυβερνητικά, ξεπεράσανε ακόμα και τον Μπερλουσκονισμό!Έβλεπα Μέγκα το απόγευμα και ήταν τόσο κατευθυνόμενο και στημένο το ρεπορτάζ υπέρ των λαθρομεταναστών που μου έφερε αναγούλα.Και όχι μόνο το Μέγκα, και τα άλλα κανάλια και οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες των μεγαλοεκδοτών που κάνουν κυρήγματα λαθρομεταναστολαγνείας από τα Βόρεια Προάστεια έχουν εμφανώς γραμμή την οποία και υπηρετούν και είναι :

"Οι ρατσιστές Έλληνες που κυνηγούν κακόμοιρους φτωχούς λαθρομετανάστες"

Αντιδράστε...Μη τους βλέπετε, μη τους δίνετε τα λεφτά σας...
    ακριβως το ιδιο εγινε και στο αλφα τωρα που ειδα λιγο

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενα κρύο βράδυ κατέβηκα σε ενέδρα στο ποτάμι. Με είχαν πάει σε φυλάκιο απο λάθος για 1 εβδομάδα οπότε οι ενέδρες ήταν στο πρόγραμμα. Ετυχε εκείνη την μέρα να έχουμε είσοδο απο λαθρομετανάστες απο το ποτάμι. Αφού έκαναν λίγες περιστροφές γύρω απο τον εαυτό τους γιατί ούτε κουπί δεν μπορούσαν να τραβήξουν, τους καθηλώσαμε με το ζόρι στην στεριά. Αυτοί ήταν νευρικοί και έγινε με το ζόρι (και λίγο με το κοντάκι απο μερικούς) γιατί αυτοί έφτυναν και φώναζαν AIDS. Τελικά ήρθε η συνοριοφυλακή και αφού τους έδωσε φαγητό και νερό (καλά που δεν τους έδωσαν και γυναίκα να μαμήσουν) τους μάζεψε στο κέντρο τους. Αυτό γίνεται κάθε φορά και φυσικά δεν τους στέλνουν στην χώρα τους. Ειμαι σίγουρος οτι αυτή τη στιγμή κάνουν βόλτα στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο.

Ηρθαν με μια λαστιχένια βάρκα κίτρινο και μπλέ. Στην αποθήκη του στρατοπέδου μας έχουμε τουλάχιστον 30 ολόιδιες βάρκες. Αρα, κάποιος που τους ετοιμάζει τους δίνει και τις βάρκες αφού είναι όλες ίδιες. Αυτούς δεν μπορούν να τους πιάσουν? Βέβαια λέμε για την Τουρκία και μην περιμένουμε και πολλά απο εκεί.

15. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

nik200 (16-05-11)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP