Συνδέσαμε και δέσαμε!!
Πάμε να πάρουμε ασφαλιούλες και μετά γυρνάμε να δούμε αν βλέπουμε τις ενδείξεις!!!
Συνδέσαμε και δέσαμε!!
Πάμε να πάρουμε ασφαλιούλες και μετά γυρνάμε να δούμε αν βλέπουμε τις ενδείξεις!!!
Λοιπόν οι πρώτες δοκιμές έγινες και γενικά σημειώθηκε επιτυχία!!
Το μόνο πρόβλημα που τελικά δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει είναι οτι το κεντρικό ρελέ μένει μόνιμα με τάση ασχέτως με το σε ποια θέση είναι το κλειδί! Αύριο θα πάρω τον μηχανικό μου να τον ρωτήσω, αλλά γενικά δεν θα είναι πρόβλημα πιστεύω και η λύση θα βρεθεί σχετικά εύκολα (πιστεύω). Λόγω του θέματος αυτού μπορέσαμε να κάνουμε μία μόνο δοκιμή και δεν καταφέραμε να δούμε αν έχουμε σωστό χρονισμό στροφάλου και εκκεντροφόρων ώστε αν χρειαστεί να τους διορθώσουμε.
Τα καλά νέα είναι ότι όλοι οι αισθητήρες έδειξαν τα αναμενόμενα. Είχαμε σωστές θερμοκρασίες νερού και αέρα, σωστή πίεση εισαγωγής, ένδειξη απο λάμδα και σωστο αισθητήρα γκαζιού!! Πολύ καλά νέα αυτά μας έφυγε μεγάλο βάρος!!
Ένα άλλο καλό νέο είναι οτι στον χώρο του εγκεφάλου υπήρχε τρύπα και μπόρεσα να περάσω usb στο carpc χωρίς τρύπες προεκτάσεις και περίεργα!!! Βέβαια το βύσμα δεν χωρούσε οπότε αναγκάστηκα να κόψω το καλώδιο και μετά να το κολλήσω.... Πολύ καλά την έβγαλα
Ελπίζω αύριο να λύσουμε το θέμα και να βάλουμε μπροστά![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kloukakis : 14-05-11 στις 01:17
BILL007 (14-05-11), Jimmakos (14-05-11), Panos 316T (14-05-11), S8N (14-05-11), stratos (14-05-11), z3outofmind (14-05-11)
Σε βλέπω σύντομα KLOYKAKIS S.A.![]()
kloukakis (14-05-11)
Χρονισμός γιατί να ναι λάθος? Λύσατε τπτ καδένες/ιμάντες ή βγάλατε έξω τροχαλίες?
Μπράβο ρε Κώστα το περίμενα οτι θα τα καταφέρεις!
Τώρα για το κεντρικό ρελέ κάποια εντολή θα ναι που δεν θα την προσέξατε.... Μην μασάς δεν είναι τίποτα απλά θέλει ψάξιμο με πολύμετρα κλπ![]()
kloukakis (14-05-11)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Stefanos_Cool (14-05-11)
Να στε καλά, η αλήθεια πάντως είναι οτι περιμένουν 2-3 άτομα να δουν πως θα τα πάει στο αμάξι μου και μετά να πάρουν σειρά...
Δημήτρη όχι δεν λύσαμε, αλλά υπάρχει πάνω στον εγκέφαλο μια μεταβλητή αντίσταση που συγχρονίζει τους 2 αυτούς αισθητήρες. Θα πρέπει πριν βάλω μπροστά να είναι συγχρονισμένοι. Βασικά υπάρχει κάποια default ρύθμιση που δουλεύει συνήθως αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο.
Αθηναίε πρέπει να τα πούμε και απο κοντά με την ησυχία μας κάποια στιγμη, καιρό έχουμε. Αμα πάω για καφεδάκι κάποια στιγμή θα σου πω.
S8N (14-05-11)
Ποντεσιόμετρο δηλαδή
Άκου τι θα κάνεις τότε....
Θα πάρεις ένα μικρόφωνο και θα το συνδέσεις το pc, μετά θα βάλεις το μικρόφωνο μέσα στο μηχανοστάσιο και θα ακούς το μοτέρ, θα "παίζεις" με το ποντεσιόμετρο και θα ακούς τον κινητήρα αν χτυπάει πυράκια κλπ σε όλο το φάσμα στροφών και όταν παράγει έργο (δλδ με ταχύτητα μέσα)....
Όταν θα δουλεύει ρολόι είσαι εντάξει![]()
Τι λες πάλι ρε άνθρωπε-πατέντα?? Ποιά πυράκια? Ποιές στροφές?
Εδω δεν μπορούμε να βάλουμε μπροστά τον εγκέφαλο....
Κάτι μ@λ@κί@ έγινε όταν του βγάλαμε την ασφάλεια για να τον κλείσουμε και δεν ξαναπήρε! Δοκιμάζω διάφορα, αλλά φοβάμαι οτι κάτι την άκουσε και άντε να βρούμε τι. Είχαμε κάνει λάθος και τον είχαμε συνδέσει σε καλώδιο που παίρνει μόνιμα ρεύμα, παρόλο που το είχαμε τριπλο-τσεκάρει και δεν μπορούσαμε να τον κλείσουμε με άλλο τρόπο. Τώρα ψάχνουμε να δούμε τι φταίει. Σκ@τ@!
Έχω ξενερώσει απο το 0 έως το 100 τουλάχιστον 200! Δεν μπορώ να καταλάβω τι μούντζες έχω φάει! Πάνω που πήραμε μια γλυκεία γεύση νίκης και κ@λοχαρήκαμε, ένα μέτρο πριν τον τερματισμό καρφώσαμε σε κωλόνα....
Όταν του κλείσαμε το ρεύμα η CPU του κόλλησε για τα καλά, λειτουργεί αλλά δεν ανταποκρίνεται. Reflash δεν μπορώ να κάνω του κάνω με τίποτα γιατι δεν νιώθει μία.
Τσεκάραμε την πλακέτα μήπως κάηκε τίποτα, αλλά όλα δουλεύουν άριστα. Περιμένω βοήθεια απο τα τσακάλια του χώρου, να μου πον τι πρέπει να κάνω για να ξεκολλήσει. Πάντως ότι ξέρω οτι μπορεί να γίνει για να ξεκολλήσει το έχω δοκιμάσει. Πάω να βάλω τον ΟΕΜ εγκέφαλο για να έχω αυτοκίνητο και περιμένω απάντησή τους. Μάλλον με κόβω να στέλνω την ECU υπερατλαντικό ταξιδάκι...
Έχω ξενερώσει πολύ όμως γιατί κάθε φορά αυτό γίνεται..... και με το carpc το πρώτο που είχα φτιάξει μόλις είπα "τελείωσε?αυτό ήταν?" μέσα στα επόμενα 10 δεύτερα το laptop κάηκε και δεν ξαναδούλεψε!! Τα ίδια παντελάκη μου.... τα ίδια παντελή μου.
Λύση θα βρεθεί και θα φτιαχτεί, αλλά πρέπει πρώτα να βασανίσει όσο πάει και να τεστάρει για άλλη μια φορά την υπομονή και την επιμονή μου!
Μεταβλητή αντίσταση είπες οτι έχει ρε παλαβέ!
Τέσπα, κανα κουμπάκι reset μέσα στην πλακέτα δεν έχει ρε Κώστα?
Αφού δεν έκαψε τίποτα πως γίνεται να μην ανταποκρίνεται?
Εκτός αν έκαψε IC που δεν φαίνεται οπότε..............
Στείλε την ένα ταξιδάκι να στην φτιάξουν άμα δεν βγάλεις άκρη μην ταλαιπωριέσαι αν δεν αλλάζει κάτι