Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Δεν μπορουν τωρα, νταντευουν τους λαθρομεταναστες της υπατιας, ναι αυτους που ζητουσαν εκβιαστικα τη νομιμοποιηση τους (αντε να στη δωσουν, και την επομενη φορα με την επομενη φουρνια τα ιδια θα εχουμε?). Ωρες ωρες λες κριμα ρε γαμωτο.. τι τραβηξαν και αυτοι λαθρο και μη, μεταναστες..ας βρουν μια Ελληνικη γωνια να ζησουν..
Τελικα δεν πρεπει να υπαρχει καμια λυπηση σε τετοια ατομα, καλως ή κακως τα χλωρα καιγονται με τα ξερα.. εχεις λευκο μητρωο? ερχεσαι με χαρτια? Μεινε!
Ειναι "μαυροι" ανθρωποι που δεν υπαρχουν πουθενα, σε καμια κατασταση, σε κανενα χαρτι. 3 ατομα ηταν, θα μπορουσαν να τον βαλουν κατω και να τον γδυσουν τον μακαριτη, αντ'αυτου τον σκοτωσαν μαλλον γιατι ηθελαν, γιατι δεν τους κοστιζει τιποτα, και γιατι δεν εχουν τιποτα να χασουν.
Ενας Ελληνας με χαρτια απο τη μερα της γεννησης του εως και σημερα, δυσκολα θα σκοτωσει τοσο αδικα, θα σκεφτει το κοστος. Καποιος που ηρθε μαυρος και δεν φαινεται πουθενα, ουτε καν ποτε μπηκε στη χωρα, ανθρωπος-φαντασμα σε μια πολη, τι εχει να χασει?
Απο την αλλη λες.. μηπως "εφταιγε" και ο ατυχος? Μηπως αν ελεγε παρτε τη να πατε στο διαολο θα ζουσε τωρα? Καποιες φορες οσο εγωισμο και να εχεις, πρεπει να κανεις πισω οταν δεν σε παιρνει.
Να μεινουν ή να φυγουν τελικα? Ξυλο και κυνηγι σε οποιον φταιει ή σε ολους? Το σωστο ειναι να ξεχωρισουν απο το σωρο οσοι ειναι τιμιοι, εχουν εισοδημα λογω εργασιας και οχι παρανομιας, εχουν χαρτια, και οι υπολοιποι να βυθιστουν με καραβι μεσοπελαγα.
Δεν προλαβα να γραψω ολη μερα στο θεμα αλλα το σκεφτομουν συνεχεια, στεναχωρεθηκα, ποσο αδικα πηγε ο ανθρωπος απο 3 τομαρια που στη χωρα τους, αν ποτε γινοταν συλληψη, (πιθανον) θα τους ακρωτηριαζαν, θα τους κρεμουσαν, θα τους λιθοβολουσαν. Αν και οταν συλληφθουν ποτε στην Ελλαδα, την επομενη μερα θα ειναι εξω γιατι τα ζωα του συριζα θα φωναζουν ειμαστε ολοι αδερφια. Ε δεν ειμαστε ρε μαλακες, πως να το κανουμε?
Εξω τα παρασιτα, δεν χωρανε αλλοι. Να μεινουν οσοι προσφερουν στη κοινωνια.
Μου βγαινει το χρυσαυγιτικο? Δεν ξερω. Μια χαρα ημουν παντα απεναντι στους λαθρομεταναστες/αλλοδαπους γενικοτερα, δεν ειχα προβλημα αλλα ουτε εδινα και σημασια. Ξερω ομως οτι τη μερα που μου βαλαν το ενα πιστολι στο κεφαλι και το αλλο στο 1 μετρο για 100¤ (34.075δρχ), και μου μιλησαν "αλλοδαπα" Ελληνικα, εξω απο το τμημα οταν πηγα για καταθεση μια ομαδα Δι.Ας ειχε συλλαβει λαθρομεταναστες, και χωρις να το θελω μου ερχοταν αυθορμητα να φωναξω "γαμηστε τους". Θολωνει το μυαλο..
Κριμα ο ανθρωπος, πηγε πολυ αδικα.