Ψεμματα λες Στεφανε δεν ειναι δυνατον.
Υ.Σ Περα απο την πλακα ευχαρισουμε για την πληροφορια
Ψεμματα λες Στεφανε δεν ειναι δυνατον.
Υ.Σ Περα απο την πλακα ευχαρισουμε για την πληροφορια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 14-05-11 στις 16:17
Για αυτο και θα κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο...
Ειχαν μαθει στο ευκολο και μεγαλο κερδος και κοκορευονταν για τις ικανοτητες στις πωλησεις τους...
Απατεωνες που η ιδια η αγορα τους "τιμωρει" και μπορει μεν να εχουμε τα πρωτεια ως λαος,ομως και οι συναδελφοι τους στα ευρωπαικα κρατη μια απο τα ιδια ειναι.
Εδω και οι ιδιωτες το κανουν.
Παντως καλο ειναι παρομοια περιστατικα να ξεμπροστιαζονται,μπας και "σωθει" κανας φουκαρας, μπας και καποια στιγμη γινουν περισσοτερο σοβαροι και τιμιοι επαγγελματιες.
δυστηχως δεν χρησιμοποιουν μονο τον κοντεραντζη τα λαμογια.εχω δει να επισκευαζεται πληρως λευκο Μ3 ε93 και λευκο 335 ε93 με λασπη μεχρι τον ουρανο της οροφης αφου πλημυρισε το γκαραζ του εμπορου που τα ειχε προς πωληση.τελικα επισκευαστηκαν, αλλα οι μελλοντικοι ιδιοκτητες δεν εχουν δικαιωμα να ξερουν τι ειχε συμβει στα αυτοκινητα που θα αγορασουν ιδιατερα οταν προκειται για 2 κορυφαια και ακριβα μοντελα.
Ισχυει απόλυτα η γνωστη φραση:"εγω στραβωνω και πουλαω, εσυ βλεπε κι αγοραζε"
BILL007 (14-05-11)
Στα υπόψιν ότι αυτό πρεπει να πουλιεται κανα 2χρονο αν κρινω απο τον αριθμό της αγγελίας.
Αφού είδε και απόειδε ο γυφτομαντρας,είπε να γυρίσει και άλλο τα χλμ......![]()
UP YOURS!
Από τα 48 αυτοκίνητα που πουλαει, μονο τα ..... 3 έχουν πάνω από 100.000 χλμ.. Εκ των οποίων το ένα επαγγελματικό..
Τα περισσότερα έχουν 60-70.000 χλμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strof : 14-05-11 στις 21:21
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
katsaraios (14-05-11)
Τα γυρισμενα χλμ με εξοργιζουν.
Με καθε ευκαιρια μου θα ενημερωσω τον πελατη μου
Πρεπει καποια στιγμη αυτη η λερα να παρει τον π@υλο απο την αγορα.
εχω παρα πολλα να πω για αυτα τα θεματα αλλα θα σωπασω γιατι αμα αρχισω και γραφω σε 10 λεπτα θα με εχουν κανει μπαν....
Δε μπορουν να χαλανε την πιατσα ενα ματσο καρι@λια.
Συγνωμη για τον τροπο μου κυριοι
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Φίλε μου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Το θέμα πάντα, είναι η σωστή συντήρηση και ο σεβασμός απέναντι σε αυτό το εργαλείο, που λέγεται αυτοκίνητο. Αν είσαι σωστός απέναντι του, δεν έχει λόγο ακόμα και μετά απο 500.000χλμ να μην δουλεύει σωστά.
Στην οικογένεια για παράδειγμα, έχουμε ένα Renault Clio, αγορασμένο καινούριο απο τον πατέρα μου, τέλη του 1990. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω απο 320.000χλμ και ακόμα δουλεύει ρολόι, παρότι εγώ έμαθα να οδηγάω με αυτό, το έχουμε κοπανήσει και μας το έχουν κοπανήσει (ελαφρά πάντα) κάμποσες φορές και γενικά δεν έχει περάσει καλές μέρες. Ωστόσο, με σεβασμό και σωστή συντήρηση, ακόμα δουλεύει ρολόι!
Δεν είναι μόνο ένα μάτσο από δαύτους. Γενικά ο χώρος του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι αρκετά διεφθαρμένος.
Φτάνουμε πλέον στο σημείο, να το θεωρούμε θαύμα όταν βρίσκουμε ένα συνεργείο που το δουλεύουν τίμιοι άνθρωποι, που τους αρέσει αυτό που κάνουν, σου φέρονται τίμια και με χαμόγελο και είναι 100% εντάξει απέναντι σου. Είτε είναι επίσημη αντιπροσωπεία/σέρβις, εξουσιοδωτημένο/εξειδικευμένο συνεργείο ή απλά ένα μικρό συνοικιακό συνεργείο.
Τώρα θέλει να μου πει ότι αυτό έχεθ 53000 χλμ??
https://autotheodorakis.car.gr/cars/view/245888/
8ετίας αμάξι εσαγωγή από Γερμανία....?
Μάλλον για 253000 χλμ οτο κόβω...
Snoo (15-05-11)