Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 116

Θέμα: MegaSquirt άγραφος εγκέφαλος!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυριο αν προλάβουμε να δέσουμε κτλ έρχεται η στιγμή της αλήθειας.....(φυσικά με τον πυροσβεστήρα δίπλα)

2. The Following 5 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (14-05-11), bill_m3 (13-05-11), Jimmakos (12-05-11), nikos1400 (13-05-11), Panos 316T (13-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

καλη επιτυχια κωστα...

μια ερωτηση μονο: ποιος ειναι αδελφη;(το γραφει στο πινακακι )
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλη επιτυχια κωστα...

μια ερωτηση μονο: ποιος ειναι αδελφη;(το γραφει στο πινακακι )

Χαχαχαχα..... Ασε ρε Πάνο, μια βδομάδα τώρα κοιμάμαι το ξημέρωμα. Τη μια με κάτι εργασίες, την άλλη με το μυαλό και τη μια και καλή είχαμε βγει για ένα ποτάκι στα γρήγορα και καταλήξαμε πάλι στο χάραμα.... Ε ήπιαμε λίιιιιιιγο παραπάνω και εμένα με πείραξε λίιιιιιιγο παραπάνω, οπότε όταν γύρισα και ξεράθηκα τα παιδιά μου είχαν γράψει στον πίνακα του δωματίου με την αφορμή αυτή ότι τους κατέβαινε..... Δεν λες που δεν μου έσβησαν τις συνδέσεις??

Rides
    0

Προεπιλογή

Έτοιμη η πλεξουδίτσα...... τελικά είχα με κάνει τις πατάτες μας και τα μπουζί θα δούλευαν με τυχαία σειρά όπως και τα μπεκ, αλλά ήταν παγίδα απο τον εγκέφαλο που τα έχει συνδεδεμένα περίεργα. Ευτυχώς το πήραμε χαμπάρι νωρίς

[URL=https://imageshack.us/photo/my-images/88/snc00171y.jpg/][/

Μένουν 5-6 κολλήσεις κάτω απο το καπό, μετά δέσιμο και μετά...... η νεκροψία θα δείξει

6. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

chief (13-05-11), fanisk (13-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν καθοριζεις εσυ πως θελεις να ψεκασεις αλλα πως θελει το ιδιο το αυτοκινητο να λειτουργησει.Αν συνδεσεις το msq στην μαμα φυσσα του μαμα εγκεφαλου και MONO, χωρις να τροποποιησεις τις μαμα συνδεσεις πολλαπλασιαστων-μπεκ, τοτε θα πρεπει να προσαρμοσεις το setup του αγραφου στο πως λειτουργουσε απο το εργοστασιο.Δεν δουλευει sequencial ,(δηλαδη ψεκασε το ταδε μπεκ με τον δεινα πολλαπλασιαστη με το απαιτουμενο firing order), παρολο που σου δινει αυτη την δυνατοτητα ενας αγραφος ,στο δικο σου μοτερ.

8. The Following 4 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

BILL007 (14-05-11), kloukakis (13-05-11), Panos 316T (13-05-11), z3outofmind (13-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τhαnks for the tip, αλλα μισό λεπτό γιατι με μπέρδεψες και με άγχωσες. Πες μου οτι λέμε το ίδιο να χαρεις:

Πριν το μοτερ δούλευε sequential τα μπουζι και semi-sequential τα μπεκ.
    Τα μπεκ ήταν γεφυρωμένα ανα ζευγάρια.
    Εγώ τράβηξα δυο νέα καλώδια στα μπεκ ωστε να τα δουλεύω χώρια.
    ΑΡΑ έχω 4 εξόδους για τα μπουζι και 4 για τα μπεκ, άρα μπορώ να τα δουλέψω έτσι. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει έτσι, αλλά αν δουλέψει μπορεί να δουλέψει καλύτερα.

Αν πάλι δεν δουλέψει, έχει επιλογή ο εγκέφαλος να ψεκάζει ανα 2.

Βέβαια έχω τις επιφυλάξεις μου γιατι δεν καταλαβαίνω κάτι. Για να μπορεί ένα μοτερ να δουλέψει έτσι, ο αισθητήρας του στροφάλου δεν είναι αρκετός απο μόνος του. Εγώ επειδή έχω και αισθητήρα εκκεντροφόρων, απ ότι διαβάζω στο νετ(οχι για το δικο μου μοτερ όμως) θα μπορώ να δουλεύω έτσι. Η μαμα BMW αφού τα έχει όλα.... γιατι δεν δουλεύει έτσι?

Rides
    0

Προεπιλογή

Το πολύ πολύ να χει "αρυθμίες" το μοτέρ Κώστα.... Δεν θα σου πάθει ζημία....

Απλά έχε το νού σου όταν μιζάρεις να δείς συμπεριφορά... Αν δείς οτι κάτι δεν πάει καλά σβήσε το μοτέρ και σύνδεσε τα μπέκ να ψεκάζουν ανα 2!

11. The Following 2 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

kloukakis (13-05-11), Panos 316T (13-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μην σε απογοητευσω --- ιδιως με το MS πρεπει πρωτα να δεις πως θα παρει μπρος το μοτερ....και μετα το να κρατησει ενα ομορφο ρελαντι....και μετα να ρυθμισεις.Πολλα πρεπει να κοιταξεις..
    Ενδεικτικα για αρχη σε 4 κυλινδρο
    1) για Bmw, συστημα motronic 60-2 δοντια, στο δικο μου δεν χρησιμοποιω τον σενσορα εκκεντροφορου
    2) wasted spark
    3) firing order 1-3-4-2
    4) Συνδεση πολλαπλασιαστων (σχεση με το 2)
    5) αναλογα το μοντελο ειναι συνδεμενα και τα μπεκ πχ στο δικο μου εριχνε batch fire ανα ζευγη ,σε πιο προσφατα μοντελα ειναι ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο κλπ.
    Καλη επιτυχια στο project

13. The Following 3 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

BILL007 (14-05-11), kloukakis (13-05-11), Panos 316T (13-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw316turbo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην σε απογοητευσω --- ιδιως με το MS πρεπει πρωτα να δεις πως θα παρει μπρος το μοτερ....και μετα το να κρατησει ενα ομορφο ρελαντι....και μετα να ρυθμισεις.Πολλα πρεπει να κοιταξεις..
    Ενδεικτικα για αρχη σε 4 κυλινδρο
    1) για Bmw, συστημα motronic 60-2 δοντια, στο δικο μου δεν χρησιμοποιω τον σενσορα εκκεντροφορου
    2) wasted spark
    3) firing order 1-3-4-2
    4) Συνδεση πολλαπλασιαστων (σχεση με το 2)
    5) αναλογα το μοντελο ειναι συνδεμενα και τα μπεκ πχ στο δικο μου εριχνε batch fire ανα ζευγη ,σε πιο προσφατα μοντελα ειναι ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο κλπ.
    Καλη επιτυχια στο project
    Εντάξει, συμφωνούμε σε όλα λοιπόν!
    Αυτό λεω και εγώ και μου κάνει εντύπωση οτι άμα δουλεύεις τα μπεκ ανα ζευγάρια δεν χρειάζεσαι αισθητήρα εκκεντροφόρων, τοτε όμως γιατί τον έχει επάνω το αμάξι? Και αφου τον έχει γιατι δεν ψεκάζει ανα κύλινδρο? Τελος πάντων...

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Wink ,nh

μπραβο ρε Κωστη.ΑΞΙΟΣ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

16. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

kloukakis (13-05-11)

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP