Επειδή από 27-5-2011 αρχίζουν να εκπέμπουν σε mpeg4, έχουμε χάσει την μπάλα!!!
Θέλω να γράφει σε usb σε μορφή avi και να τα παίζει το dvd, γίνεται???
Για προτείνεται κάποιον δοκιμασμένο!!!
Επειδή από 27-5-2011 αρχίζουν να εκπέμπουν σε mpeg4, έχουμε χάσει την μπάλα!!!
Θέλω να γράφει σε usb σε μορφή avi και να τα παίζει το dvd, γίνεται???
Για προτείνεται κάποιον δοκιμασμένο!!!
F&U!
γιατι ομως θες κατι τετοιο μπιλη?
θα τα αναπαραγαγεις καπου αλλου?
παρε εναν επιπλεον αποκωδικοποιητη για εκει που θες να τα αναπαραγαγεις (τα γραφεις στο Usb κ τα βλεπεις επιτοπου απο αυτο) κ ξεμπλεκεις με την βαβουρα!
κανα 50+ αν θυμαμαι καλα ο καθεις!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
bill_m3 (12-05-11), Leonidas_E39 (12-05-11)
Τον F U εχω και εγω και ειναι σκυλι του πολεμου.
1) Παιζει τα παντα.
2) Δουλευει πολυ καλα σαν PVR .
3) Παιζει ΗD ταινιες.
4) Και κυριοτερο φοραει επεξεργαστη της NEC ο οποιος περνει Firmware update τα οποια τα δινει κανονικα ο Αμοιριδης - Σαββιδης.
Και τελος επειδη εχει πολλα μοντελα Βασιλη ειναι αυτος --------> https://www.funai.gr/index.php?pid=1814&hl=el
Και εμενα με ενδιαφερει κατι τετοιο.Θελω να αποθηκευω τα αρχεια που γραφω στον υπολογιστη αλλα δεν εχουν το φορμα που χρειαζεται για να παιζουν
Απλα τα πραγματα.
Κανεις μετονομασια την καταληξη του αρχειου σε .AVI και παιζει καμπανα στον VLC Player.
Vasilis (12-05-11)
Μπορεί το Χ5 να είναι "παροπλισμένο" τον τελευταίο χρόνο, αλλα τα θέματα τεχνολογίας είναι πάντα επίκαιρα...!!!
Επειδή και γω (ως Θεσσαλός) ψάχνομαι για να 'μαι έτοιμος (καθότι η LCD είναι 4ετίας) και επειδη πρεπει να καλύψω και το θέμα HD (Barca-Man.Un. στις 28/5), εχω ρίξει πολύ διάβασμα!!!!
Ριξε μια ματιά σε σχετικό forum
Επίγεια Ψηφιακή
Δέκτες DVB-T
Να σου πω οτι δοκίμασα έναν Lemm από φίλο ηλεκτρονικό (2 διαφορετικά μοντέλα) και δεν έκατσε...
Εγώ, προσανατολίζομαι για τον Crystal Audio
Παρακολουθώ το θέμα, θα τα λέμε!
...
bill_m3 (12-05-11), katsaraios (13-05-11), Vasilis (12-05-11)
asot (12-05-11)
asot (12-05-11)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
bill_m3 (12-05-11)
Ετοιμάσου!!!
Βασίλη, σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τα καλά σου λόγια!
Τιμια πρόταση ο Crypto - βγηκε ομως το 250 μοντέλο (με πολυ καλύτερες δυνατότητες) αλλα δυστυχώς ακριβότερο ... (περίπου 65-70 ευρώ, οσο και της Crystal Audio)
Πάντως, γενικά, τα περισσότερα μηχανήματα είναι Κινεζάκια και τα HD κοστίζουν 45-65 ευρώ
Απο κει και πέρα, εξετάζουμε το "καλό" firmware και τις αυξημένες δυνατότητες σαν Media Player!
...