Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό καλύπτεται κάπου, οπότε σκέφτηκα να το βάλω.Πριν ξεκινήσω πείτε μου αν υπάρχει αλλού...
![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (18-09-13)
BILL007 (18-09-13)
Mama mia!!!!!Τόσα πολλά?!??
Οπότε ο μπέμπης ο μικρός ο 316i καλά τα πάει... μέσα σε σχεδόν 300.000 χλμ, παρουσίασε προβλήματα με
1) διακόπτες των 2 πίσω θυρών
2) δείκτης βενζίνης (αναφέρθηκε κάπου νομίζω)
3) Αντλία βενζίνης
4) Κάρτερ λαδιόυ κινητήρα
5) Μπαταρία (λόγω μη χρήσης...)
6) Τσιμούχες και σωληνάκια από υδραυλικά, με αποτέλεσμα ολική απώλεια νερού
7) Αντλία νερού..νομίζω...
Αυτά!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Σήμερα ήταν ο πατέρας μου στην αντιπροσωπεία στην Λάρισα με τον μπέμπη τον μικρό 316i για ένα τρίξιμο διαρκείας στο συμπλέκτη και ν'αλλάξει κι ένα σπασμένο προβολάκι ομίχλης.
Οπότε προσθέτω στα παραπάνω
8) χρειάζεται καινούριο συμπλέκτη (για πρώτη φορά)
Καιρός ήταν μετά από 295.000 χλμ που έχει κάνει το αμάξι
Καλό μήνα!
BILL007 (01-11-13), Panos 316T (01-11-13), Ptboul (01-11-13)
Οπότε ο μπέμπης ο μικρός ο 316i καλά τα πάει...ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέσα σε σχεδόν 300.000 χλμ, παρουσίασε προβλήματα με
1) διακόπτες των 2 πίσω θυρών
2) δείκτης βενζίνης (αναφέρθηκε κάπου νομίζω)
3) Αντλία βενζίνης
4) Κάρτερ λαδιόυ κινητήρα
5) Μπαταρία (λόγω μη χρήσης...)
6) Τσιμούχες και σωληνάκια από υδραυλικά, με αποτέλεσμα ολική απώλεια νερού
7) Αντλία νερού
8) Συμπλέκτης (για πρώτη φορά)
9) Θερμοστάτης
10) Φλάντζα κεφαλής
Οι τελευταίες 5 βλάβες μέσα στο τελευταίο τρίμηνο![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 26-12-13 στις 22:29
BILL007 (29-12-13)
Το κιτ που αναφέρεις έχεις κάποια γνήσια πράγματα, αλλά η καδένα δεν είναι. Συγνώμη που το ξαναλέω, αυτά τα πράγματα τα θες γνήσια. Εκτός κ αν δεν έχεις σκοπό να το κρατήσεις για κάποια χρονάκια ακόμα. Σίγουρα στο τέλος μιλάει η τσέπη πάντα...
Ε36 M44Β19
JimE36 (11-12-13)
Σημερα ενω ολα πηγαιναν καλα, εχω μπλεξει στην κλασσικη κινηση της λαμιας και εκει που ψαχνω να παρκαρω, παρατηρω οτι το εργαλειο ειχε σηκωσει θερμοκρασια κοντα στο κοκκινο.Παρκαρω,το αφηνω κρυωνει καμμια ωρα και ανοιγω την ταπα του ψυγειου.Τερμα κατω το νερο.Βαζω νερα και αρχιζω και ζουλαω τα κολαρα να δω απο που χανω.Τελικα εσταζε νερο απο το ψυγειοΤελος παντων.Εχω δυο ερωτησεις:
1ον. Εχω ενα αλλο ψυγειο απο Μ42 αλλα εκεινο το αμαξι δεν ειχε κλιματισμο ενω εμενα εχει.Παιζει ρολο;Ταιριαζει;
2ον. Μηπως μιας και θα το αλλαξω να παω σε κατι καλυτερο και μεγαλυτερο;Π.Χ. Αλουμινενιο φτιαχτο.
(Το αυτοκινητο ειναι με ηλεκτρικο ανεμιστηρα).