GEORGE316 (10-06-11), Panos 316T (20-05-11)
αυτο ακριβως που αναφερω...
στο δικο μου εχει ψηφιακο διζωνικο κλιμα και οταν το ανοιγες εβλεπες τις ορισθεισες θερμοκρασιες και την κλιμακα αποδοσης..οταν ηθελες να αυξησεις την ενταση ενω το εβλεπες στο πεδιο στην ουσια ηταν νεκρο,δεν εκανε τιποτα.
ο λεγομενος φακιρης για να βγει πρεπει να λυθει απο το πλαι στα ποδια του οδηγου και μοιαζει με γυναικειο κοντο χτενι![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Skyline_IS (11-05-11)
ναι το εχω δει,εχω βρει και DIY στα διαφορα site απλα δεν ηξερα αν αυτο ειναι το προβλημα η κατι αλλο
το πιο συνηθης προβλημα ειναι η οθονη του κλιματισμου!
στου πατερα μου ειναι το μοναδικο προβλημα που εχει βγαλει!
μοντ.98 χλμ 240.000
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Panos 316T (11-05-11)
Στο δικο μου 36αρι μοντ 97 με 121.000 το μονο που εβγαλε ειναι αυτο με το παραθυρο
και στο δεικτη βενζινης!Κατα τα αλλα...βραχος![]()
Panos 316T (11-05-11)
Ένα αρκετά σοβαρό θεματάκι είχαν τα Ε36 προ 95' μοντέλα.
Έμπαζαν νερά στον χώρο του εγκεφάλου, εάν βούλωναν οι υδροροές (απο φύλλα συνήθως) που βρίσκονται μπροστά απο το παρπμρίζ.
georgepap (12-05-11), manos (13-05-11), Panos 316T (12-05-11)
εμενα προβληματα που ειχα απο αυτα που ειχαν αναφερθει ειναι
1)αντικατασταση στα μαρκουτσια του υδραυλικου γαιτι εχαναν λαδι,αρκετο μπορω να πω
2)θερμοστατης,οχι απλα κολισε,εσπασε στα δυο!ο προιγουμενος ιδιοκτητης φενεται το ειχε προσεχμενο..
3)κομπλερ μπροστα στην φτεροτη,ειναι και αυτο ενα θεμα συχνο σε 36ρια γιατι ειναι υδραργυρου
4)το μοτερακι του παραθυρου του συνοδιγου,καικε και αντικατασταθηκε με καινουργειο.
αυτα.ηταν τα βασικα.τα αλλα ηταν λογικα για ενα μετααχηρησμενο αυτοκινητο του 96'.το ειχα παρει μεταχηρησμενο και αυτα βγηκαν απο την αρχη αρχη.τωρα που το εχω στα χερια μου,με την σωστη συντητηση που του κανω,και γενικα το προσεχω πολυ,δεν μου εχει βγαλει τιποτα.και ελπιζω να μην βγαλει.χαχα.αυτα απο εμενα.
η τρελα παει παντα με το πλαι!
Panos 316T (21-05-11)
Αντικατεστησα χθες το φιλτρο καμπινας και ειδα αρκετη διαφορα.Εκανα μια βολτιτσα σημερα για να απολαυσω τον τυφωνα και αναψα και το a/c μιας και εκανε ζεστη σημερα.Παρατηρησα ομως οτι υπαρχει μια μυρωδια σαν τσιγαριλα.Παλαιοτερα οταν μου το εκανε υπεθεσα οτι ηταν λογω του παλιου φιλτρου αλλα τωρα?Ριχνωντας μια ματια στο bmwfans.info παρατηρησα ακομα ενα φιλτρακι,αυτο εδω
Αυτο τι ακριβως ειναι?Υποθετω οτι ειναι φιλτρο του a/c.Καθε ποτε πιστευετε οτι πρεπει να αλλαζονται αυτα?
έστω και καθυστερημένα...
ναι είναι το μικροφίλτρο με το κάλυμμα του.
Καλό είναι να αλλάζεται κάθε 2 με 3 έτη (εγώ κλείνω 4τία).
Δικιά μου απορία :
στο δικό μου 36άρι όταν αρχίζουν οι βαρβάτες οι ζέστες το πεντάλ του συμπλέκτη τρίζει,το χει κανείς άλλος ή εγώ είμαι ο μόνος τυχερός;![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Panos 316T (14-06-11)