Αν εννοείς μπροστά χαμηλά όπως κοιτάς και όχι από το πλάι, δεν είναι φλαντζα κεφαλής. Τα Μ43 στάζουν λάδια από τον καθρέπτη τους. Μια φλαντζούλα είναι... Κόστος κάτω από 100 ευρω με εργασία
Αν εννοείς μπροστά χαμηλά όπως κοιτάς και όχι από το πλάι, δεν είναι φλαντζα κεφαλής. Τα Μ43 στάζουν λάδια από τον καθρέπτη τους. Μια φλαντζούλα είναι... Κόστος κάτω από 100 ευρω με εργασία
BILL007 (14-06-12), Lambros46 (14-06-12), Panos 316T (14-06-12), Ptboul (14-06-12)
Γνωριζουμε καλο ταπετσερη για την οροφη στη θεσσαλονικη??
-------------------
Καλημέρα..εγω προσωπικά δε ξέρω αλλά επειδή έψαχνα κι εγω έναν ταπετσέρη στην Κρήτη..με βοήθησε ένας φίλος φανοποιός.
Άν έχεις κάποιο φίλο φανοποιό ρώτησέ τον.Αυτοί μεταξύ τους συνεργάζονται και όλο και κάτι θα ξέρουν.
Εκτός αν οι συμφορουμήτες μας,ξέρουν κάποιον,που φυσικά θα είναι και δοκιμασμένος.![]()
Επανερχομαι αποφασιζωντας να το ρισκαρω και να το δοκιμασω μπας και καταφερω τιποτα..Το υφασμα ηρθε και η ερωτηση μου ειναι για τι κολλα να χρησιμοποιησω καθως και που μπορω να την προμηθευτω..
Λεω να ασχοληθω τωρα το ΣΚ και αν γινει καλη δουλεια θα ποσταρω και ενα DIY
-------------------
BILL007 (23-07-12)
Νομιζω οτι το χει κανει η κων/να diy ,στειλε της ενα πμ αν δεν το δει εδω
τούρμπο και πράσινα άλογα
BILL007 (23-07-12)
Σημερα ξαφνικα παω να κατεβασω παραθυρο αλλο ματαια φαινετε λες και το διακοπτακι δεν παταει ειναι σαν να παταω τσιμεντο τι να επαθε αραγε???
Δεν ηταν η ασφαλεια δυστυχως τα ανοιξε ο ηλεκτρολογος αφαιρεσε τα καπακια και τ δουλευω ετσι προσωρινα . Και θελω και τα δυο διακοπτακια που τα βρισκεις μονο Bmw κοστος 75e εκαστο![]()
![]()
![]()
![]()