Η ζημιά αυτή που αναφέρετε στην πλεξουδα στο ποστ μπαγκαζ είναι διαπιστωμένη και από εμένα .το έχω δει σε 3 αυτοκίνητα Ε36-Ε46 αλλά δεν έτυχε να έχουν αυτο το σύμπτωμα. Άλλος είχε θέμα με τα φώτα της όπισθεν , άλλος με το πορτμπαγκαζ. Όπως και να έχει είναι ένα σημείο φθοράς και αν είχα ένα ηλεκτρολογικο θέμα , θα το κοίταζα αυτο!
Ελπίζω να είναι πρόσφατο και να βλέπεις τα καλώδια , βγάζοντας την φούσκα . Να μην έχουν τραβηχτει τα κομμένα μέσα
BILL007 (05-11-11)
Απ οτι καταλαβα ειχε μετακινηθει ελαφρος το σιδερακι προς τα μεσα και δεν κουμπωνε καλα η κλειδαρια.Δοκιμασε να σπρωξεις την πορτα οταν ειναι κλειστη με δυναμη και κλειδωσε και δες αν θα σου τις πεταξει πανω.Να την πιεσεις παραπανω εφοσον ειναι κλειστη οχι να την κοπανισεις με δυναμη,ελπιζω να με καταλαβες.Για δες και πες μας.
quattro ist fur sissies
Panos 316T (05-11-11)
αν καταλαβα καλα τι λετε,εγω στο ¨"μανταλακι" αυτο εχω βαλει γυρω γυρω μονωτικη ταινια και οι ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες λειτουργουν κανονικα.
δοοοοοοοοοξααααααα τον θεο εχω ενα ε36 και δεν εχω παθει τπτ απο αυτα που λετε....
Panos 316T (11-01-12)
ααααα, καλοοοο εεεε ???!!!!!
οτι χρειαστεις (χτυπα ξυλο) εδω θα'μαστε....
φιλε, χωρις πλακα, εγω το θεωρω πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο,
τα "θεματακια" του τα εχουν/εχουμε επισημανει, και η αντοχη του στο χρονο δεδομενη.
σου ευχομαι και τα υπολοιπα χλμ να'ναι 100% απροβληματιστα.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Τον τελευταιο καιρο το δικο μου, μου κανει ενα ακυρο προβλημα.... Καθε φορα που βαζω μπροστα αναβουν τα αλαρμ!!Παταω το κουμπι δυο φορες κ σβηνουν... Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να παιζει πριν παω σε ηλεκτρολογο??
καλώς ήρθες και....
ο καιρός γαρ εγγύς χαχαχαχαχαχα
(πλάκα κάνω και μακάρι να μην παρουσιάσει τίποτα)
τούρμπο και πράσινα άλογα
παιδια ενα προβλιματακι που εχω και εγω δεν αναβει το φως στο πορτμπαγκαζ οταν κουναω την πλεξουδα που ειναι στο μπρατσο αναβει αλα σβυνει παλη και εχθες εκατσα και ανυξα ολη την πλεξουδα ωντος ειχε κοπει ενα καλοδιακη ηταν παλη κομενο και το ειχαν ενωσει ανυξα την τενια το ξαναενωσα αλα τιποτα δεν αναβει τι να κανω?/ τα αλα καλωδια ειναι μια χαρα απο οτι βλεπω ουτε τραβηγμενα ουτε κομενα. και επηδη ειδα οτι μωλης το ενωσα δεν αναψε λεω μπως εχει κανει βραχηκικλομα και εχει καψει ασφαλια η την χαλασε λιγο και αλαξα σε ολη την ασφαλιοθηκη ασφαλιες μυπως ηταν αυτο αλα τηποτα παλη δεν αναβει και μου την σπαει που δεν εχω φως εκη ξερει κανεις τι παιζει??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstantinos : 11-01-12 στις 13:49
Το δικο μου φλαντζα κεφαλης για 2η φορα..φαινονται να υπαρχουν λαδια πολλα σε εκεινη την περιοχη χαμηλα στο κινητηρα χωρις να σταζουν κατω..μ43b16