Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: απορια για ε46 μ3 sport button

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε νίκο, αφού είδη δοκιμάζεις μπασίματα με χειρόφρενο...αλλιώς πως κατάλαβες ότι δεν πιάνει
    καλά το χειρόφρενο???απο τα λεγόμενα σου, καταλαβαίνουμε πως προσπαθείς να μπαντηλικώσεις
    το αυτοκίνητο σου, με ότι διαθέτει...εγώ πχ, δεν το δοκίμασα ποτέ, γιατί δεν μπορώ λόγο σαζμάν.
    ακόμα όμως και να είχα συμπλέκτη, δεν θα το έκανα, γιατί το λυπάμαι. η διπύστωση που έκανα,
    δημιουργήθηκε όταν με καινούριες σιαγόνες χειρόφρενου και καλό σφήξιμο του χειρόφρενου,
    το αμάξι σε κλήση, ψιλοτσουλούσε. άρα, το χειρόφρενο έτσι όπως είναι φτιαγμένο, δεν είναι
    και τόσο σφιχτό όσο θα θέλαμε να είναι μερικοί.
    όσο για το τιμόνι, είναι ότι λέει ο μήτσος παραπάνω. ίσως να σε ξεγελάει, επειδή το αμάξι
    γίνεται λίγο πιο απότομο, και νομίζεις πως είναι σε όλα του πιο απότομο.
    κι ομως κανεις λαθος...ειμαι πολυ συντηρητικος με αυτο το αμαξι.. αυτο δεν ειναι το αμαξι πιστας μου..ειναι το πολιτικο μου αμαξι..οποτε ολα με ρεγουλο....και στο κατω κατω με δυο παντες με λαστιχα φιτιλια σε λιωμα δρομο δεν παθαινει τιποτα το αμαξι..εγω σαν φιλοσοφια μου εχω να μαθαινω το αμαξι μου οσο πιο καλα μπορω..στην προκειμενη περιπτωση για να αποφυγω τις ζημιες κανω λιγα πραγματα απλα για να καταλαβω αντιδρασεις..και να μαθω συμπεριφορα στο οριο και μετα απο αυτο..επ ουδενι δεν το "καιω"..

οσαναφορα την κρεμαγιερα..δεν εχω κανενα λογο να μην σας πιστεψω..η αισθηση ορισμενες φορες ξεγελα!!!

2. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

pilot (10-05-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

κατι ασχετο..στον φιλο thomelef..

ο μπροστα προφυλακτηρας csl ποσο κοστιζει????χαζευα το 46αρι σου και επεσε το ματι μου εκει..πανεμορφος!!!

και κατι σχετικο...
    το 46αρι μου οπως ειπα ειναι το αμαξι για ταξιδια και βολταδικο και δεν προκειται ever να το σκισω στις παντες..ειναι πραγματικα κριμα να κανω κατι τετοιο..αυτες τις μερες θα δωσω και το kadettaki..και θα φτιαξω αλλο αμαξι σιγα σιγα για πιστα..ισως κανα 36αρι...ιδωμεν..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατι ασχετο..στον φιλο thomelef..

ο μπροστα προφυλακτηρας csl ποσο κοστιζει????χαζευα το 46αρι σου και επεσε το ματι μου εκει..πανεμορφος!!!

και κατι σχετικο...
    το 46αρι μου οπως ειπα ειναι το αμαξι για ταξιδια και βολταδικο και δεν προκειται ever να το σκισω στις παντες..ειναι πραγματικα κριμα να κανω κατι τετοιο..αυτες τις μερες θα δωσω και το kadettaki..και θα φτιαξω αλλο αμαξι σιγα σιγα για πιστα..ισως κανα 36αρι...ιδωμεν..
    μαζί με περαστικά και βάψιμο, όλα μαζί βγήκαν περίπου 7.5 κατοστάρικα. τον
    προφυλακτήρα τον αγόρασα απο τον ζέφκα. πάντως θέλει γάτα λαμαρινά για
    την τοποθέτηση. εμένα κάθεται αρκετά καλά, αν και μπορούσε και ελαφρώς
    καλύτερα. αν τον αγοράσεις, να πείς στον λαμαρινά, να σου κόψει την πατούρα
    που έχει η τρύπα, ίσα ίσα για να κάτσει το σιτάκι. αλλιώς φαίνεται το πλαστικό
    μέσα απο το σιτάκι, και είναι σαν καρναβάλι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

nik200 (11-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λογικα πατωντας το sport κουμπι ανοιγεις πιο πολυ τις πεταλουδες αρα αυξανεις κ την καταναλωση ,ετσι δεν ειναι..?

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z-man Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικα πατωντας το sport κουμπι ανοιγεις πιο πολυ τις πεταλουδες αρα αυξανεις κ την καταναλωση ,ετσι δεν ειναι..?
    οπως ειναι και λογικο..και στην πραξη ισχυει καιει παραπανω...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαζί με περαστικά και βάψιμο, όλα μαζί βγήκαν περίπου 7.5 κατοστάρικα. τον
    προφυλακτήρα τον αγόρασα απο τον ζέφκα. πάντως θέλει γάτα λαμαρινά για
    την τοποθέτηση. εμένα κάθεται αρκετά καλά, αν και μπορούσε και ελαφρώς
    καλύτερα. αν τον αγοράσεις, να πείς στον λαμαρινά, να σου κόψει την πατούρα
    που έχει η τρύπα, ίσα ίσα για να κάτσει το σιτάκι. αλλιώς φαίνεται το πλαστικό
    μέσα απο το σιτάκι, και είναι σαν καρναβάλι.
    ευχαριστω πολυ...υπερβολικα πολλα δεν ειναι..να λεμε και του στραβου το δικιο...πολυ πιθανο να το κανω καποια στιγμη...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ...υπερβολικα πολλα δεν ειναι..να λεμε και του στραβου το δικιο...πολυ πιθανο να το κανω καποια στιγμη...
    αν αναλογιστείς πως ο vortsteiner έχει κάνα 1300άρι και ο μαμά κάνα 2500άρι,
    ναι its a bargain
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

κι ομως κανεις λαθος...ειμαι πολυ συντηρητικος με αυτο το αμαξι.. αυτο δεν ειναι το αμαξι πιστας μου..ειναι το πολιτικο μου αμαξι..οποτε ολα με ρεγουλο....και στο κατω κατω με δυο παντες με λαστιχα φιτιλια σε λιωμα δρομο δεν παθαινει τιποτα το αμαξι..εγω σαν φιλοσοφια μου εχω να μαθαινω το αμαξι μου οσο πιο καλα μπορω..στην προκειμενη περιπτωση για να αποφυγω τις ζημιες κανω λιγα πραγματα απλα για να καταλαβω αντιδρασεις..και να μαθω συμπεριφορα στο οριο και μετα απο αυτο..επ ουδενι δεν το "καιω"..
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα!!!Ρε χιουμορ που'χει αυτο το παιδι! Ακου εκει ''δεν το καιω'' χαχαχαχαχα Να'σαι καλα ρε φιλαρακι,μ'εκανες και γελασα!

Υ.Γ. Καλως ηρθες στον κοσμο του αχρηστου χειροφρενου της BMW....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

11. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

nik200 (11-05-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα!!!Ρε χιουμορ που'χει αυτο το παιδι! Ακου εκει ''δεν το καιω'' χαχαχαχαχα Να'σαι καλα ρε φιλαρακι,μ'εκανες και γελασα!

Υ.Γ. Καλως ηρθες στον κοσμο του αχρηστου χειροφρενου της BMW....
    μιχαλη..σταματα..δεν ξερουν ολοι ποσο μεγαλος καφτης ειμαι...(ωχ τα λεω δημοσια!!!!)αχχαχααχαχχααχα χαχ

επρεπε να ακουσετε την περιγραφη του mike οταν τον εβαλα στην αγια μαρινα με τον καντεταρο...πρωτη κουβεντα μετα....πολυ ανθεκτικα τα παλια αμαξια..αχαχαχχααχχαχαχαχχ ααχαχ

υγ...δεν θα παρω 36αρι...????τις μπιελες απο πανω θα του βγαλω!!!!!!ειπαμε drift=no mechanical sympathy!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nik200 : 11-05-11 στις 20:17 Αιτία: συνεχεια...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP