Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
Σταματη ωραια εφαρμογη δειχνει αλλα το diffuser γιατι το εχεις αφησει ολο μαυρο και δεν το εχεις βαψει οπως το γνησιο?

στην αρχη ηθελα να το κανω ,γιατι μολις το εβαλα δεν μου αρεσε καθολου,μετα σε συναρτηση με τις ζαντες και τα μπροστινα carbon νυχια το προφυλακτηρα αρχισε να μου αρεσει..αλλα μαλλον θα το βαψω γιατι βαμμενο φαινεται πιο φαρδυ το "ποπουδακι"του και μου αρεσει!

εγω καπο και πορτ παγκαζ οπως ειπα τα πηρα απο auto turbo πηρα 900 το καπο και 600 το πορτ παγκαζ διοτι ειχε κατι θεματακια. βεβαια τα θεματακια ηταν θεματαρες τελικα...απο το πορτ παγκαζ λειπανε 5 ποντοι!!! απο την μεση του τζαμιου(το λαστιχο)με το πορτ παγκαζ χρειαζοντουσαν αλλοι 5 ποντοι για να εφαρμοσει. το εβγαλα φωτο το επεστρεψα,το στειλανε πανω και σε 10 μερες μου ειχαν στειελει αλλο καινουργιο το οποιο φαινοταν πραγματικα η διαφορα..ηταν απλα τελειο σε ολα του..φινιρισμα και εφαρμογη!!! το καλο της υποθεσης ηταν οτι το πηρα παλι στην ιδια τιμη παρολο που ειχαν ηδη ακριβινει!!

τον προφυλακτηρα και το difusser το πηρα απο εναν μεσω "καρ" απο εβρο...πολυ καλη εφαρμογη στα 850 ευρω με τα μεταφορικα.