Ευχαριστώ πολύ παιδία.Θα μιλήσω και με το μηχανικό και θα δω τι θα κανώ.Ευχαριστώ και παλι.
Ευχαριστώ πολύ παιδία.Θα μιλήσω και με το μηχανικό και θα δω τι θα κανώ.Ευχαριστώ και παλι.
Εγω στο 36αρι μου ειχα βαλει απο m3 μονο μπροστα,ειχα δει διαφορα ποιο αμεσο το τιμονι αλλα μου φανηκε οτι ολες οι ανωμαλιες του δρομου περνουσαν στο τιμονι δηλαδη μεχρι και μικρο πετραδακι το καταλαβαινα.Επισης ο μηχανικος μου ειχε πει οτι αμα βαλω και πισω θα εβλεπα διαφορα (απο m3)παλι.Σιγουρα οταν επιλεγεις να κανεις το αυτοκινητο σου πιο σπορ χανεις σε ανεση.Απο κει και περα διαλεγεις και παιρνεις.
quattro ist fur sissies
κωστα δεν τα εβαλες εκεινα?
ταειχες παρει ολο το σετακι για το M3 θυμαμαι.
τα εχεις ακομα?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
εγω παντως απο τα μ3 συνεμπλοκ παιδια ειμαι ευχαριστημενος.απο τοτε που τα εβαλα εχω πιο αμεσο τιμονι και γενικα στριβει πιο ευκολα απο πριν.για τα powerflex εχω ακουσει αυτα που γραφτηκαν πριν απο τα παιδια.
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
επαναφερω το θεμα γιατι μετα απο το σερβις ο μηχανικος μου ειπε οτι πρεπει να τα αλλαξω σιγα σιγα τα σινεμπλοκ.
απο οσι εχετε πει τα powerflex θα ακουγονται.δεν ειναι κατι που το θελω!!
παμε τωρα στα Μ3.εχουν βγει εκκεντρα και παρακεντρα ετσι?τι εχει το ενα και τι το αλλο?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Για τοποθέτηση σε μπρός-πίσω ψαλίδια σινεμπλόκ powerflex και ευθυγράμμιση σας φαίνονται λογικά ρε παιδιά 140 ευρώ??
Vassilis ///M (18-02-12)