παιδια, εγω ειχα βαλει τελευταια φορα τα εκκεντρα του Μ3 μαζι με κατι αλλα πραματα και δε μπορω να θυμηθω ακριβως.
κανα 40-ευρω, 50 ?
καπου εκει σχεδον το ιδιο με τα απλα νομιζω. ειναι και λιγος καιρος και δε θυμαμαι σιγουρα.
παιδια, εγω ειχα βαλει τελευταια φορα τα εκκεντρα του Μ3 μαζι με κατι αλλα πραματα και δε μπορω να θυμηθω ακριβως.
κανα 40-ευρω, 50 ?
καπου εκει σχεδον το ιδιο με τα απλα νομιζω. ειναι και λιγος καιρος και δε θυμαμαι σιγουρα.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
GEORGE316 (06-07-11)
Αντε το καταλαβαινω για E30 αλλα γιατι δεν παιρνεις κι ενα 90αρι βρε καρμιρη,που κολλας δηλαδη!
Παιδιά καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω σε Ε46 318i sedan τι σινεμλόκ να βάλω μπρωστά?? Έχω bilstein κίτρινα και μου είπαν για powerflex.To αμάξι είναι οικογενειακό.Ακούω γνώμες.Ευχαριστώ!
BILL007 (17-02-12), Panos 316T (18-05-11)
Ο μηχανικός που το πήγα μου είπε για τα powerflex επειδή το αμάξι είναι ήδη σκληρό λόγω των αμορτισέρ. Τι λες Πάνο??
Ασχετο Γιάννη. Το αμορτισέρ και το σινεμπλόκ κάνουν εντελώς άλλη δουλειά. Το κίτρινο bilstein (το είχα και εγώ στο 318) είναι ενα μάλλον σφιχτό αμορτισέρ το οποίο όμως αποσβένει τις κάθετες ταλαντώσεις του αυτοκινήτου. Το σινεμπλοκ αποσβαίνει τις διαμήκεις ταλαντώσεις, δεν συνδέονται ιδιαίτερα οι δύο λειτουργίες λέω εγώ. Τα powerflex θα τα ακούς, τα μαμά όχι. Υπάρχουν κι άλλες μάρκες γιά το 46, εγώ ψηφίζω τα μαμά, υπάρχουν κι άλλες γνώμες ασφαλώς.
giannis 318i (17-05-11)
Ποσα χλμ εκανες με τα εργοστασιακα?
Αν εισαι ευχαριστημενος ξαναβαλε τα ιδια.
Γνωμη μου τα meyle που αντεχουν καπως παραπανω αν θες να παιξεις σε εργοστασιακα στανταρ.
Τωρα αν θες βελτιωση...
Τα powerflex θα δωσουν αισθηση στο τιμονι που δε δινει κανενα αλλο σινεμπλοκ, δεν τα αλλαζεις και ποτε...
Υπαρχουν και τα εκκεντρα απο Ζ4Μ βεβαια. Στο 46αρι καθονται μπαμ.
Αλλα δεν υπαρχει λογος να τα σκεφτεις για μενα. Powerflex...
giannis 318i (17-05-11)