Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο liakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Άρη πολύ καλό DIY

Στράτο πολύ καλή λύση που χρησιμοποιούν στην Αμερική διότι σε μερικές πολιτείες νομίζω ότι πρέπει να έχουν και πινακίδες μπροστά.
Δεν έχω ψάξει άμα βγαίνουν για τις ευρωπαικές πινακίδες Επίσης δεν θα ξέρω πως θα φαίνεται πάνω στον προφυλακτήρα διότι οι δικές μας είναι μακρύτερες από τις αμερικάνικες.

Υ.Γ. περαστικά με τα προβλήματα στον κινητήρα
Καλά με τις δικές μας θα είναι τραγικό αυτό. Ασε που το πιθανότερο είναι να έχει αεροδυναμικούς θορύβους ενώ είναι αντιαισθητικό να έχεις αυτή τη γκουμούτσα στο πλάι.

P.S. thanks, ελπίζω περαστικά και αγύριστα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
Άρη...ξέρεις πόσες φορές του είπα να μην σε σταματήσει? Και μου λέει καλύτερα να τον σταματήσω και να του κάνω παρατήρηση παρά να τον σταματήσει κανένας άλλος και να τον γράψει κατευθείαν...Τί του λες μετά?
Μην αγχώνεσαι για το look με την πινακίδα...Δεν γίνεται άσχημη η "ασπρούλα" με τίποτα!!
Μήπως τελικά να άφηνες τις κόκκινες πινακίδες που είναι και πιο μικρή η εμπρός? Αν βέβαια θέλεις να τις αλλάξεις είπαμε τι θα κάνουμε με το νούμερο...

Στράτο καλή πατέντα, το έχω δει εδώ στη Λάρισα σε Mini Cooper S Works...αλλά φυσικά η συγκεκριμένη πατέντα δεν ταιριάζει σε αυτοκίνητα σαν το Ε60...
Οπως το είπες. Σε μίνι ή Mazda 3, άντε και κανένα Evo θα ταίριαζε. Αλλά στο Ε60 δεν.... Μπορεί όμως να γίνει κάτι custom για το μέγεθος της δικιάς μας πινακίδας. Αν και αυτό που έκανε ο Αρης νομίζω οτι είναι σκάλες ανώτερο

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρη, πολύ "επαγγελματική" η δουλειά. Τέλεια θα έλεγα!!!
Στράτο, η βασούλα είναι απίθανη, αλλά έτσι όπως φαίνεται, δεν καταλαβαίνω πως ακολουθεί την καμπύλη του προφυλακτήρα !!
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο liakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά δεν ακολουθεί την καμπύλη του προφυλακτήρα