Αφού το ακούς και απο μέσα μου φαίνεται λίγο δύσκολο να είναι τα μπεκ. Πρέπει να πας να το δει κάποιος και να σου πει.....
Αφού το ακούς και απο μέσα μου φαίνεται λίγο δύσκολο να είναι τα μπεκ. Πρέπει να πας να το δει κάποιος και να σου πει.....
ziaba (07-05-11)
Στο πρό 20ημέρου αγορασθέν 318Ci, μετά από σέρβις, σε γνωστό μηχανικό εδώ στην Ανατολ. Θεσσαλονίκη και αφού έπλυνε την μηχανή στο τέλος, προσέξα αυτό το τακ-τακ στο ρελαντί όμως μόνο και χωρίς να ακούγεται όταν είσαι μέσα. Ισως και να το κάνε από την αγορά του. Μου είπε πως είναι η αντλία νερού αλλά δεν υπάρχει κάποια ανησυχία.
Ψέκασε σε κάποιο σημείο με wulf, άλλα τίποτε, εξακολουθεί να το κάνει αλλά και μερικές φορές σταματάει να ακούγεται.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
ziaba (07-05-11)
ακουγοντε και τα μκεκ....τικ-τικ τικ.....ΑΛΛΑ και τα οστιρια τα οποια κανουν ποιο "χοντρο" και μεταλλικο ηχο....
φιλε πηγαινε το σε ενα συνεργειο να στο δουν.....οτι και αν λεμε εμεις απο εδω.....μηχανικοι δεν ειμαστε...ουτε εχουμε δει το αμαξι
τλκ είναι τα μπεκ ψεκασμού που κάνουν αυτό το τικ τικ μου το επιβεβαίωσε ένας ειδικός
βαλε το χερι σου στα μπεκ για να δεις αν συναδει ο ψεκασμος με τον ηχο...
τούρμπο και πράσινα άλογα
θα προσπαθήσω να φτάσω στα μπεκ παντός πάνω στ κάλυμμα τους που ακουμπάγα τ χέρι μου δε καταλάβαινα τίποτα
αύριο θα πάρω τα γιατρικα ακουστικά για να ακούσω καλύτερα να σιγουρευτω
zaharias (08-05-11)
τλκ δε μπόρεσα να καταλάβω εάν συνάδει ο ψεκασμός με τά τικ-τικ γιατί δε μπορώ να φτάσω κ να ακούμπησω καλά το χέρι μου ούτε το ακουστικό πάνω στ μπεκ κ όταν βάλω τ χέρι μ πάνω στο τ κάλυμα τους δε νιώθω τπτ τεσπά έχω ησυχάσει με αυτό το θέμα όπως κ ανέφερα πιο πάνω ότι μου είπε ο ειδικός ότι το μότορι είναι κομπλε κ απλά έτσι ανοίγω κλείνουν τ μπεκ μου
τλκ ο ήχος(τικ τικ) ήταν απο το χταπόδι(πολλαπλή εξαγωγή) έχανε ανάμεσα στ πλακάκι κ σωλήνα πλέον φτιάχτηκε κ όλα καλά![]()
bill_m3 (02-11-11), m-power_01 (02-11-11), Panos 316T (02-11-11), zaharias (01-11-11)