αν μιλάμε για τον ίδιο, σε αυτόν είχα κάνει μετατροπή στο κόμπακτ...έκανα 2 μηνες να πάρω το αμάξι...
πραγματικά το χειρότερο συνεργείο που έχω πατήσει το πόδι μου μέχρι σήμερα. απλά καρααπαράδεκτος.
αν μιλάμε για τον ίδιο, σε αυτόν είχα κάνει μετατροπή στο κόμπακτ...έκανα 2 μηνες να πάρω το αμάξι...
πραγματικά το χειρότερο συνεργείο που έχω πατήσει το πόδι μου μέχρι σήμερα. απλά καρααπαράδεκτος.
sympether with chiefτης
Με το BMW δεν εχω περασει καμια φουρτουνα ακομα,αλλα τωρα μου ηρθε στο μυαλο η εικονα οταν ειχα παρει το 2000 ενα ACCENT ζελατινα και στην πρωτη αλλαγη εξωτερικων ιμαντων βλεπω ενα πιτσιρικο να βαραει σφυροκαλεμο μεσα στο μοτερ μου!! Τσακαλια ειστε! Τεντωνε τον ιμαντα του δυναμο και τον βαρουσε οπως ο Οβελιξ τους Ρωμαιους με την βαρια και την προεκταση.....
Άς μην πώ αναλυτικά τί έκανε στο 525 του ξαδέρφου μου αυτός εκεί!
Με λίγα λόγια έφταιγε ένα σωληνάκι νερού!Ήταν βουλωμένο και το αμάξι ανέβαζε θερμοκρασία!Αυτός άλλαξε ψυγείο,αντλία νερού,θερμοστάτη πήρε 700 ευρώ και στην πρώτη βόλτα θερμοκρασία στα κόκκινα!Δεν αναλάμβανε καμία ευθύνη!Το αμάξι ράγισε κεφαλάρι και λέει άστο να το ανοίξω να στο φτιάξω!Φυσικά και φύγαμε και το πήγαμε αλλού!Ότι άλλαξε στο αμάξι δεν είχαν πρόβλημα και πήρε 700 ευρώ για το τίποτα!