Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Mini Countryman

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    4.745
    Thanked
    5704
    Rides
    5

    Προεπιλογή ..λιγες πληροφοριες κ στα ελληνικα.....

    Αν εμπιστευόμαστε την επίσημη ιστοσελίδα της MINI, τότε, δεν επρόκειτο να δούμε το νέο crossover μοντέλο της βρετανικής φίρμας που λειτουργεί υπό την BMW, πριν τις 7 Φεβρουαρίου. Όμως, οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου, αναρτήθηκαν ήδη στο internet. Η ονομασία του μοντέλου, δεν είναι ακόμη σίγουρη. Πάντως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη να «ακούει» στο όνομα Countryman Crossman, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το πρώτο πεντάθυρο Mini με κίνηση σε όλους τους τροχούς και μήκος κοντά στα 4 μέτρτα.

    Αν εμπιστευόμαστε την επίσημη ιστοσελίδα της MINI, τότε, δεν επρόκειτο να δούμε το νέο crossover μοντέλο της βρετανικής φίρμας που λειτουργεί υπό την BMW, πριν τις 7 Φεβρουαρίου. Όμως, οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου, αναρτήθηκαν ήδη στο internet. Η ονομασία του μοντέλου, δεν είναι ακόμη σίγουρη. Πάντως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη να «ακούει» στο όνομα Countryman Crossman, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το πρώτο πεντάθυρο Mini με κίνηση σε όλους τους τροχούς και μήκος κοντά στα 4 μέτρτα.

    Αν εμπιστευόμαστε την επίσημη ιστοσελίδα της MINI, τότε, δεν επρόκειτο να δούμε το νέο crossover μοντέλο της βρετανικής φίρμας που λειτουργεί υπό την BMW, πριν τις 7 Φεβρουαρίου. Όμως, οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου, αναρτήθηκαν ήδη στο internet. Η ονομασία του μοντέλου, δεν είναι ακόμη σίγουρη. Πάντως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη να «ακούει» στο όνομα Countryman Crossman, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το πρώτο πεντάθυρο Mini με κίνηση σε όλους τους τροχούς και μήκος κοντά στα 4 μέτρτα.

    Η μια (και μοναδική) φωτογραφία από το εσωτερικό του νέου Mini, δείχνει πως ο σχεδιασμός του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας αλλά και η διάταξη των οργάνων είναι ίδιο με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Το στρογγυλό, μεγάλων διαστάσεων ταχύμετρο εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Οι άνθρωποι της Mini, κάνουν επίσης λόγο για δύο καθίσματα στο πίσω μέρος που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα δύο ενήλικες επιβάτες.

    Τα λογότυπα του αυτοκινήτου του οποίου οι φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο, δείχνουν πως πρόκειται για την έκδοση Cooper S, που διαθέτει κίνηση σε όλους τους τροχούς. Προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφόρηση αν η εν λόγω έκδοση θα αποδίδει 175 ίππους. Όπως επίσης δεν έχει διευκρινισθεί, αν το all-wheel-drive μοντέλο θα υπάρχει και στις εκδόσεις Cooper (120 ίπποι) και One (95 ίπποι).

    Αξίζει να σημειώσουμε πως το τετρακίνητο Mini, αποτελεί την πρώτη από μια σειρά νέων εκδόσεων που θα δούμε από την φίρμα αυτή την χρονιά. Δεδομένου πως θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις coupe και roadster.

    Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες, τα δύο Mini μπορεί να βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην παραγωγή απ΄ ότι πιστεύαμε. Το φόρουμ των fun του μικρού μοντέλου αναφέρει από πηγές του ότι μηχανολογικά το coupe και το roadster είναι ήδη έτοιμα. Και επιπλέον τα μοντέλα παραγωγής θα μπουν στην γραμμή του εργοστασίου στην Οξφόρδη της Αγγλίας τον ερχόμενο Ιούνιο.
    Attached Images Attached Images
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

  2. #2
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή Ο Richards επιβεβαιώνει για Mini!

    Ο Richards επιβεβαιώνει για Mini! 17/5/2010 12:53 μμ

    Στις 24 Ώρες του Nurburgring το χρώμα του WRC ήταν έντονο, ελέω Latvala και Al – Attiyah που έλαβαν μέρος στον αγώνα, αλλά η είδηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ήρθε δια στόματος David Richards, ο οποίος και επιβεβαίωσε σε Πορτογάλο δημοσιογράφο ότι το 2011 η Mini θα εμπλακεί στο θεσμό. Ο Βρετανός μάνατζερ που βρέθηκε στη θρυλική πίστα για λογαριασμό της Prodrive, η οποία και έχει αναλάβει το πρόγραμμα αρκετών πελατών με Aston Martin, δήλωσε στον Πορτογάλο δημοσιογράφο ότι η βρετανική εταιρία έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από τη Mini και έχει ξεκινήσει την κατασκευή του Mini Crossover WRC. Μάλιστα, ο Richards υποστήριξε ότι η BMW θα υποστηρίξει οικονομικά την προσπάθεια, την ώρα που θα γίνει απόπειρα για να εμπλακούν και οι επίσημοι αντιπρόσωποι στο παιχνίδι. Το μοναδικό ερωτηματικό αυτή τη στιγμή, είναι αν το Mini WRC θα συμμετάσχει σε επιλεκτικούς αγώνες του θεσμού το 2011 ή σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο άμεσο μέλλον και λογικά θα το μάθουμε μαζί με την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής και επιστροφής της Mini στο θεσμό. Πάντως, σύμφωνα πάντα με τον Richards, το πρώτο αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο για δοκιμές εξέλιξης εκτός του εργαστηρίου στο Banbury το Σεπτέμβριο. .

    πηγη :Π.Τ.panost@4troxoi.gr

  3. #3
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή [B]Οδηγούμε το νέο Mini Countryman[/B]

    24.05.2010
    Οδηγούμε το νέο Mini Countryman

    Στην Αυστρία πραγματοποιήθηκε η προ-παρουσίαση του Mini Countryman, της έκτης κατά σειρά μορφής του Mini. Το Countryman φέρνει πολλά νέα στοιχεία στη γκάμα του μοντέλου που μέχρι τώρα δεν είχαμε δει. Μήκος 4 μέτρων (4.097 χιλ.), τέσσερις πόρτες, τέσσερις θέσεις και κίνησης στους τέσσερις τροχούς, αν μιλάμε για την κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση Cooper S την έκδοση με τον νέο 1600αρη turbodiesel των 112 ίππων. Ο σχεδιασμός έχει κρατήσει τον γνώριμο χαρακτήρα του Mini. Είναι Mini και δεν το μπερδεύει κανείς. Αυτό που δεν περιμένεις είναι η ευρυχωρία του εσωτερικού αναφερόμενοι ασφαλώς για τις πίσω θέσεις. Ακόμα και με ύψος άνω του 1.80 μ. έχεις μεγάλα περιθώρια για το κεφάλι και τα γόνατα, ενώ τα δυο πίσω ανεξάρτητα συρόμενα καθίσματα δίνουν ευελιξία, αφού ο χώρος στις πίσω θέσεις όσο και ο χώρος αποσκευών βρίσκονται σε μια αλληλεξάρτηση από τη δυνατότητά τους να κινούνται εμπρός-πίσω κατά 130 χλστ. Ο χώρος για τις αποσκευές κυμαίνεται από τα 350 ως τα 442 λίτρα.

    Σχεδιαστικά, στο εσωτερικό δεν αλλάζει κάτι πέρα από την αναβάθμιση της ποιότητας των υλικών στην κεντρική κονσόλα, σημείο για το οποίο οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν δεχτεί συχνά επικριτικά σχόλια. Τα μηχανικά σύνολα που θα δίνουν ζωή στο Countryman θα είναι τρεις βενζινοκινητήρες, άπαντες στα 1,6 λίτρα. Οι ατμοσφαιρικοί θα αποδίδουν 98 και 122 ίππους αντίστοιχα, ενώ ο υπερτροφοδοτούμενος που έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις αποδίδει 184 ίππους. Ο τελευταίος και ο δυνατότερος από τους diesel μπορεί να συνδυαστεί με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο βασίζεται σΆ ένα ηλεκτρομαγνητικό συνεκτικό συμπλέκτη. Σε κανονικές συνθήκες, ο διαμοιρασμός φθάνει έως το 50:50, ενώ σε πιο δύσκολες καταστάσεις όπως η κίνηση σε πάγο ή χιόνι, μπορεί να φτάσει ως και το 100% στους πίσω τροχούς.

    Είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τo Cooper S Countryman ALL4 σε μια μικρή πίστα, μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Βιέννη και μάλιστα σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, αφού το οδόστρωμα ήταν αρκετά νωπό. ΠαρΆ όλα αυτά, το Countryman έδειξε ότι είναι εξαιρετικά ισορροπημένο, με την τετρακίνηση να αντιδρά άμεσα αλλά και ευεργετικά στα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Κατά τα άλλα το Countryman κρατάει τον fun to drive χαρακτήρα όλης της οικογένειας Mini.

    Φυσικά, για τις τιμές που θα δώσουν μια πιο πλήρη γεύση για το νέο Μini θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίασή του μοντέλου, στα τέλη Ιουλίου. _Σ.Σ.
    πηγή: www.4troxoi.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 29-05-10 στις 21:43

  4. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

    Stathis (29-05-10)

  5. #4
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Η λαμπερή πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου ΜΙΝΙ Countryman

    Η BMW Hellas πραγματοποίησε ένα λαμπερό πάρτι γνωριμίας, για τους φίλους του νέου MINI COUNTRYMAN.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για την εκδήλωση, ενώ το concept στηρίχθηκε σε ένα party-style event, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να περιηγηθούν σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με στοιχεία πόλης και εξοχής, ενώ θαύμασαν από κοντά το νέο ΜΙΝΙ Countryman.

    Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ένα δεκάλεπτο χορευτικό σόου, το οποίο διαδραματίστηκε σε κεντρικό σημείο του σκηνικού και παρουσίασε με ενδιαφέρον τρόπο τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκατοντάδες διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από τους χώρους της κοινωνικής, καλλιτεχνικής, και επιχειρηματικής ζωής, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που είχαν πρώτοι την ευκαιρία να ζήσουν τη νέα αυθεντική ΜΙΝΙ Countryman εμπειρία, για απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

    Μοναδική guest live εμφάνιση πραγματοποίησε το συγκρότημα των Onirama, οι οποίοι τραγούδησαν γνώστες επιτυχίες σε ένα ανατρεπτικό performance, ενώ τη βραδιά έκλεισαν με dance ρυθμούς το γνωστό δίδυμο της house, οι DJ�s & producers Playmen.

    Την επιμέλεια της δημοσιότητας και των δημοσίων σχέσεων ανέλαβε η ProgressivePR, ενώ την επιμέλεια και την διοργάνωση του event, η Proximity ZZ Διαφημιστική ΑΕ.


    Η τιμή τoυ νέου MINI Countryman ξεκινάει στην ελληνική αγορά, από 22.950�.
    πηγη :www.01car.gr

  6. #5
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    4.206
    Thanked
    7582
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Πάμε Dakar ;;; ( Argentina-Chile from January 1st-16th, 2011)
    https://www.rallybuzz.com/dakar-mini...racing-photos/


  7. #6
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.957
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Thumbs up Mini Cooper S Countryman ALL4

    Ιδιαίτερο σε χαρακτήρα και πολύ καλό συνολικά, το Mini μόνο σε 3θυρο και κάμπριο δεν είναι ικανό να δέσει τους πελάτες με τη φίρμα.

    Οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους μεγαλώνουν και κάποια στιγμή ακόμα και οι ιδοκτήτες των Cooper και Cooper S χρειάζονται μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ και κανονικές θέσεις πίσω με εύκολη πρόσβαση.

    Οι ιθύνοντες της φίρμας είχαν αντιληφθεί εδώ και χρόνια ότι για να κρατήσουν τους νεαρούς, επί το πλείστον, πελάτες του στην φίρμα θα έπρεπε να έχουν στην γκάμα τους και ένα πιο οικογενειακό αυτοκίνητο. Και κάπως έτσι εγένετο το Countryman. Ένα Mini με τέσσερις πόρτες, θέσεις για πέντε και τις αποσκευές τους.

    Βασική προϋπόθεση για να αποκτηθεί οικογενειακός χαρακτήρας ήταν να μεγαλώσει το Countryman περισσότερο από κάθε άλλο Mini. Είναι το πρώτο της φίρμας πάνω από τα τέσσερα μέτρα -4,11 m για την ακρίβεια. Επιπλέον κάθεται περίπου 15 πόντους ψηλότερα από το έδαφος, γεγονός που του επιτρέπει να κινείται σε χιονισμένους δρόμους ή χωματόδρομους.

    Μηχανικά το Countryman δεν διαφέρει από τα άλλα Mini. Στην έκδοση Cooper S έχουμε τον ίδιο κινητήρα τούρμπο άμεσου ψεκασμού, 6άρι κιβώτιο, την ίδια ανάρτηση (Μακφέρσον μπροστά, πολλαπλών συνδέσμων πίσω) και τα ίδια φρένα. Διαφορά υπάρχει μόνο όταν πρόκειται, όπως στην περίπτωση μας, για το τετρακίνητο ALL4, που έχει επιπλέον έναν ηλεκτρομαγνητικό κεντρικό συμπλέκτη που μπορεί να στείλει πίσω θεωρητικά μέχρι και το 100% της ροπής.
    Με συν 250 κιλά στη ζυγαριά, ο κινητήρας των 184 ίππων έχει χάσει τη σπιρτάδα του. Παραμένει όμως δυνατός και ροπάτος από χαμηλά, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις: 0-100 km/h σε 8,0 sec.
    «Kαρτ» δε το λες σαν το 3θυρο Cooper S, αλλά παρά το ψηλό κέντρο βάρους, το Countryman γέρνει ελάχιστα, η πρόσφυση είναι ανεξάντλητη και η συμπεριφορά ουδέτερη. Η άνεση κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο, ακόμα και με τους έξτρα 18άρηδες τροχούς, ενώ τα φρένα που δεν ενθουσιάζουν σε αίσθηση αποτελεσματικά, με 110-0 km.

    Μπαίνοντας στο Countryman βρίσκεσαι σΆ ένα γνώριμο περιβάλλον. Η σχεδίαση είναι ξεχωριστή, τα υλικά ποιοτικά και η εργονομία οικεία μόνο στους κατόχους οποιουδήποτε Mini. Η θέση οδήγησης είναι όσο ψηλή χρειάζεται, ενώ θέμα όσον αφορά την ορατότητα υπάρχει μόνο με τον καθρέφτη του συνοδηγού, που περίπου ο μισός κρύβεται από την πόρτα του συνοδηγού.
    Πίσω ακόμα και δύο ψηλοί ενήλικες θα βολευτούν μια χαρά, ενώ για μικρές διαδρομές και ένας τρίτος δεν θα δυσανασχετήσει. Η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι ανακλινόμενη και υπάρχει η δυνατότητα να σύρεις τα καθίσματα, αυξομειώνοντας αντίστοιχα το χώρο αποσκευών από τα 350 έως τα 442 λίτρα.

    Όπως και σε κάθε άλλο Mini έτσι και στην περίπτωση του Countryman το συναίσθημα υπερτερεί της λογικής και η σχέση τιμής/αξίας μπαίνει για πολλούς στο περιθώριο. Με τα 32.750 ευρώ που στοιχίζει το τετρακίνητο Cooper S, ο βασικός είναι απλά καλός και ο πλούσιος προαιρετικός μπορεί πραγματικά να εκτοξεύσει την τιμή. Η κατανάλωση των 11,6 λίτρων/100 km, χάρη και στο Start/Stop, είναι λογική για το βάρος και την ιπποδύναμη, ενώ σύμφωνα με τα νέα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να καταβάλλετε κάθε χρόνο στην εφορία 235,5 ευρώ.

    autocar..
    Attached Images Attached Images



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP