Σελίδα 15 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 51314151617 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 216

Θέμα: M42 compressor

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρωτο και πιο δυνατο 318is turbo εκεινης της εποχης το ειχαμε φτιαξει με τον ξαδερφο μου στην POWER TUNING,ειναι το αμαξι που φιγουραρει στο εξωφυλλο ενος παλιου τευχους του POWER TECHNIQUES.Στην τελευταια του μορφη με σφυριλατα και μεγαλο turbo ειχε ξεπερασει τους 320 ιππους σε φουλ πιεση......σε αυτο το αμαξι ειχαμε βαλει εισαγωγη τοτε απο Ε30 318is κινητηρα και εκλεινε κανονικα το καπο και απλα ειχε γυρισει το λουφτ απο την αλλη μερια.

Πολυ δυναμη και αργοτερα βαφτηκε μεσα-εξω χρωμα estoril-blau metallic......ωραια χρονια καπου το 1998-99 ολα αυτα!!!

Καλη τυχη και σε εσενα στο project σου,το παρακολουθω με χαρα!!!
    πολύ!! Το νέο σου βοηθάει πολύ το προντζεκτ μου! Για την εισαγωγή είχα φάει όλο το νετ και κανένας δεν ήξερε! Μάλιστα ρώτησα ακόμα και στο m42club και η απάντηση ήταν ότι δεν χωράει! Επιφυλακτικός εγω συνέχισα να ψάχνω αλλά δεν βρήκα κάτι αντίθετο. Αν και εν τέλη βρήκα την εισαγωγή δεν την αγόρασα, ελπίζω να την έχουν ακόμα!

Εγώ πρέπει να βάλω πολλαπλή απο Ε30 γιατι δεν υπάρχει χώρος για τον κομπρέσορα. Εσείς όμως δεν θα είχατε χωροταξιακά προβλήματα, γιατί την αλλάξατε? Για απόκριση?

Εγώ το Luft θα το καταργήσω, αλλά εσείς γιατί το πήγατε απο την άλλη? Συνήθως σε τέτοιες κατασκευές το βάζουν ακριβώς μπροστά απο την πεταλούδα. Μεχρι πόσα άλογα μπορούσατε να διαβάσετε με το luft?

Η δουλειά που κάνετε για την τότε εποχή και όχι μόνο πρέπει να ήταν φοβερή, αν θέλεις πες μας δυο λόγια...

Και εγώ παρακολουθώ την αναζήτησή σου με πολύ ενδιαφέρον πραγματικά και ελπίζω να βγει το όνειρό σου αληθινό!! Αν και είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί και τότε θα ανταμοιφθείς!! Μπράβο σου που κυνηγάς ένα απο πιο fun o drive οχήματα EVER!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρωτο και πιο δυνατο 318is turbo εκεινης της εποχης το ειχαμε φτιαξει με τον ξαδερφο μου στην POWER TUNING,ειναι το αμαξι που φιγουραρει στο εξωφυλλο ενος παλιου τευχους του POWER TECHNIQUES.Στην τελευταια του μορφη με σφυριλατα και μεγαλο turbo ειχε ξεπερασει τους 320 ιππους σε φουλ πιεση......σε αυτο το αμαξι ειχαμε βαλει εισαγωγη τοτε απο Ε30 318is κινητηρα και εκλεινε κανονικα το καπο και απλα ειχε γυρισει το λουφτ απο την αλλη μερια.

Πολυ δυναμη και αργοτερα βαφτηκε μεσα-εξω χρωμα estoril-blau metallic......ωραια χρονια καπου το 1998-99 ολα αυτα!!!

Καλη τυχη και σε εσενα στο project σου,το παρακολουθω με χαρα!!!
    Μήπως ήταν χρυσαφί στην αρχή?

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Unhappy .............

Μαυρο γνησιο 318is ηταν το αμαξι και μετα απο μεγαλο τρακαρισμα (στα Βριλησσια κουμπωσε τριτη με πιεση και χωρις μπλοκε και σβουριξε και επεσε πανω σε 3 αυτοκινητα) που αφησε αναπηρια στο χερι του ξαδερφου μου βαφτηκε μεσα-εξω estoril-blau metallic.
    insane in the ///Midbrain

Rides
    0

Προεπιλογή

Noμιζω αυτον τον compressor εχεις καλη επιτυχια με το project

5. The Following User Says Thank You to dblade For This Useful Post:

kloukakis (05-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Noμιζω αυτον τον compressor εχεις https://www.youtube.com/watch?v=8kPmlHyM8sQ καλη επιτυχια με το project
    Της οικογενείας είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο δικός μου. Μπορεί όμως να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο δικός μου είναι ο eaton M65 παρόμοιος με τον M62.

7. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (05-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Kαλα με τι εισαγωγη θα το ριξεις απανω μπαινει η μαμα η θελει custome?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα με τι εισαγωγη θα το ριξεις απανω μπαινει η μαμα η θελει custome?
    Με την δικιά μου δεν μπαίνει, και αν μπαίνει θα πέσει τρελό τσρίμογμα και δεν το θέλω.
    Αφού ο m_power_lunatic είπε οτι με την εισαγωγή απο το Ε30 κλίνει το καπό, μάλλον θα πάω σε αυτή την λύση.

Rides
    0

Προεπιλογή

Κομπλε θα εισαι αλλιως θα πηγαινες σε ιδιοκατασκευη ισως καρμπον αλλα ειναι πολυ μανικι τι πλακακια θα φορεθουν αν ειναι αεροστεγες να μην τραβαει και απο αλλου αερα. Ωποτε πλακακια θα κοψεις και θα εισαι κομπλε απο προγραμμα στον υπαρχον η θα βαλεις παραλληλο. Παντως με μικρη πιεση 0,5-0,6 θα εχεις κοντα τα 200 ανετα εισαι και 16βαλβιδος θα γαζωνει στα ψηλα

Rides
    0

Προεπιλογή

Άγραφο, το Megasquirt. Για 200-220 στοχεύω.
    Το πρόγραμμα θα μου το φτιάξει άλλο πρόγραμμα(ελπίζω)!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Aμα το κατεχεις και το παλεψεις λιγο μακαρι !
    Μην γινει καμια στραβη και πανε ολα τσαμπα χτυπα ξυλο!

Σελίδα 15 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 51314151617 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP