Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1024

Θέμα: Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 2ο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    αγοραστηκε ηλεκτρικο ψυγειο για κρυα νερα,χυμους κλπ..χαχαχα.. απο το λιντλ 50 ευρω....
    εν οψη πρωτομαγιας και καποιων καλοκαιρινων διαδρομων που εχω χαραξει να παμε με την μπουμπου οικογενειακως......πολυ χρησιμο πιστευω!!!
    τωρα πρεπει να βρω και ενα ρευμα στο πορτ-μπαγκαζ,για την τροφοδοσια του.
    Εχω κανει το ιδιο και τραβηξα ρευμα εγκαθιστωντας αναπτηρα αυτοκινητου στο πορτ μπαγκαζ.Σωτηριο
    Το θεμα ειναι μπορει να μπει το ψυγειο στο πορτμπαγκαζ σε ταξιδι απο που θα τραβαει αερα για να ψυχει?
    ΒΜW FANS

2. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

individual (12-05-11)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω κανει το ιδιο και τραβηξα ρευμα εγκαθιστωντας αναπτηρα αυτοκινητου στο πορτ μπαγκαζ.Σωτηριο
    Το θεμα ειναι μπορει να μπει το ψυγειο στο πορτμπαγκαζ σε ταξιδι απο που θα τραβαει αερα για να ψυχει?

Το σκεφτηκα και εγω αυτο με τον αναπτηρα στο πορτ-μπαγκαζ.......
    αλλα σκεφτηκα οτι ισως το ξεχασω καμια φορα,για τον λογο οτι δεν θα το βλεπω........
    ετσι λοιπον αγορασα πλαστικο αρσενικο-θυληκο αναπτηρα,καλωδιο,κολλητηρι και καλαι και εκανα μια προεκταση,την οποια εχω αποθηκευσει πισω απο τον πισινο τεμπελη,οπου πισω του ειναι μια ταπα κουμπωτη και χωραει απο εκει το καλωδιο για να ενωθει με την προεκταση και να κουμπωσει στον κανονικο αναπτηρα,τον οποιο και θα βλεπω......
    Εκανα ολη αυτην τη φασαρια,για τον λογο που ειπα στην αρχη......
    Να το βλεπω συνεχως και να μην το ξεχασω,με αποτελεσμα να αδειασει η μπαταρια......
    ειναι και αυτοματο το οχημα......οπωτε δεν μπορω και να το σπροξω!!!!χαχαχα

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Exclamation FLOOR MOUNTED PEDAL BOX

Σημερα επιτελους εκανα μια τεραστια αγορα για το project σκαθαρι μου. Το χρημα το εστειλα σημερα και τα περιμενω πλεον να παρουνε την θεση τους μεσα στο ταπεινο μου αμαξακι. Η MBT εχει μακραν παραδοση στα συγκεκριμμενα πραγματα.
    Attached Images Attached Images
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

5. The Following 5 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

BILL007 (12-05-11), bill_m3 (12-05-11), Panos 316T (12-05-11), S8N (12-05-11), stratos (12-05-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το σκεφτηκα και εγω αυτο με τον αναπτηρα στο πορτ-μπαγκαζ.......
    αλλα σκεφτηκα οτι ισως το ξεχασω καμια φορα,για τον λογο οτι δεν θα το βλεπω........
    ετσι λοιπον αγορασα πλαστικο αρσενικο-θυληκο αναπτηρα,καλωδιο,κολλητηρι και καλαι και εκανα μια προεκταση,την οποια εχω αποθηκευσει πισω απο τον πισινο τεμπελη,οπου πισω του ειναι μια ταπα κουμπωτη και χωραει απο εκει το καλωδιο για να ενωθει με την προεκταση και να κουμπωσει στον κανονικο αναπτηρα,τον οποιο και θα βλεπω......
    Εκανα ολη αυτην τη φασαρια,για τον λογο που ειπα στην αρχη......
    Να το βλεπω συνεχως και να μην το ξεχασω,με αποτελεσμα να αδειασει η μπαταρια......
    ειναι και αυτοματο το οχημα......οπωτε δεν μπορω και να το σπροξω!!!!χαχαχα
    Για τον ιδιο ακριβως λόγο επελεξα το ρευμα διακοπτεται με το σβησιμο του κινητηρα.Αφου ειχες υποδοχη όμως
    ΒΜW FANS

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP