Σελίδα 14 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 216

Θέμα: M42 compressor

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδά μήπως γνωρίζει κανείς αν στο Μ42 μου μπορώ να βάλω εισαγωγή απο Μ42 Ε30?
    Οτι κουμπώνει πάνω στο μοτέρ κουμπώνει(99%), απλά διαβάζω στο νετ ότι μετά υπάρχει πρόβλημα και ίσως να μην κλείνει το καπό.

Αν κουμπώσει υπάρχει χώρος για να κουμπώσει και ο κομπρεσορας πολύ εύκολα.
    Πετύχαμε την εφαρμογή σε Ε30 με τον Βαλάντη στο νετ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελικά δεν βρέθηκε κανένας πουθενά να μου πει αν γίνεται η εν λόγο μοντα με τις εισαγωγές. Μάλλον θα πάω κατ ευθείαν σε κάτι custom.

Πάντως να ξέρετε ότι όσοι έχετε Ε30 318ις(και όχι μόνο) η εφαρμογή του συγκεκριμένου κομπρέσσορα έχει γίνει και υπάρχει αρκετός χώρος για να μπει χωρίς παντέντες!

Σήμερα πήρα καταλύτη remus για 200+ άλογα, καθώς και το μεγάλο φίλτρο Κ&Ν σε κατάσταση καινούργιου. Πάει και αυτό. Μόλις βρω χρήματα θα πουλήσω το χταπόδι μου σε φίλο που μου το ζήτησε και τα το αντικαταστήσω μάλλον με αυτό(https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E36-SPLIT...ht_2023wt_1199)

Πλέον δεν μου λοίπουν και πολλά πράγματα

Το καλό νέο είναι οτι εδω και μερικές μέρες έχω στα χέρια μου τον άγραφο εγκέφαλο που πήρα ασυναρμολόγητο μαζί με κάποια extra και τις πλεξούδες του. Ο λόγος για το Megasquirt. Βέβαια αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα και θα σας τα γράψω όλα αναλυτικά σε άλλο θρεντ, μια και ενδιαφέρει αρκετούς...

Το κακό είναι οτι το βίντεο που τράβηξα για να σας δείξω στον υπολογιστή πως δουλεύει το έχασα

Η τοποθέτηση του και η ρύθμιση είναι το επόμενο βήμα που θα ξεκινήσω άμμεσα!

3. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (29-04-11), bill_m3 (28-04-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστούμε για το ! Aναμένουμε εξελίξεις

Ο megasquirt είναι τρελά custom σαν εγκέφαλος,αρκεί να του πάρεις τον αέρα, γιατί με τόση ελευθερία που σου δίνει δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις

Αλήθεια το κιτάκι το συναρμολόγησες?Αν ναι, πόσες ώρες σου πήρε?

5. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

kloukakis (05-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όπως ακριβώς τα λες είναι!
    Ναι ασυναρμολόγητο το πήρα και μου πήρε 2 μέρες για να το τελειώσω να το δοκιμάσω και να το δουλέψω. Θα τα γράψω όλα αναλυτικά σε νέο θρεντ με φωτογραφίες βιντεο κτλ, ελπίζω να βρω λιγο χρόνο το ΣΚ

Να και μια φώτο με τα πράγματα!
    Attached Images Attached Images

7. The Following 4 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (29-04-11), Dimzan (29-04-11), Jimmakos (02-05-11), Panos 316T (29-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν εχτές έλυσα λιγάκι να δω τι χώρος υπάρχει πίσω απο την μπαταρία, εκεί που είμαι ο ΟΕΜ εγκέφαλος και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Το μόνο που με χάλασε είναι η σκουριά που ανακάλυψα κάτω απο την μπαταρία....

Uploaded with ImageShack.us

Ο μηχανικός μου, μου χάρισε έναν χαλασμένο εγκέφαλο για να πάρω την φύσα του μήπως και συνδυάσω τις πλεξούδες του Megasquirt πάνω στην ΟΕΜ φύσα.

Μάλλον άμεσα θα πάρω και wideband O2 sensor για να αντικαταστήσω τον λάμδα. Κυρίως για κάποιες εφαρμογές ασφαλείας που έχει το Megasquirt, αλλά φυσικά για να μπορώ να ρυθμίζω σωστά και να βλέπω σωστά

Μάλλον θα δοκιμάσω την τύχη μου το ερχόμενο ΣΚ, και ο θεός βοηθός

9. The Following 3 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (05-05-11), Jimmakos (04-05-11), Panos 316T (04-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κάποια φωτό του κομπρέσσορα θα δούμε????

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν εχτές έλυσα λιγάκι να δω τι χώρος υπάρχει πίσω απο την μπαταρία, εκεί που είμαι ο ΟΕΜ εγκέφαλος και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Το μόνο που με χάλασε είναι η σκουριά που ανακάλυψα κάτω απο την μπαταρία....

Uploaded with ImageShack.us

Ο μηχανικός μου, μου χάρισε έναν χαλασμένο εγκέφαλο για να πάρω την φύσα του μήπως και συνδυάσω τις πλεξούδες του Megasquirt πάνω στην ΟΕΜ φύσα.

Μάλλον άμεσα θα πάρω και wideband O2 sensor για να αντικαταστήσω τον λάμδα. Κυρίως για κάποιες εφαρμογές ασφαλείας που έχει το Megasquirt, αλλά φυσικά για να μπορώ να ρυθμίζω σωστά και να βλέπω σωστά

Μάλλον θα δοκιμάσω την τύχη μου το ερχόμενο ΣΚ, και ο θεός βοηθός
    :

εαν μπει αγραφος μην αλλαξεις χταποδι,,γιατι σε δυο χρονακια δεν σου δινω παραπανω θα το τουρμπισεις...

12. The Following User Says Thank You to z3outofmind For This Useful Post:

Panos 316T (04-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποια φωτό του κομπρέσσορα θα δούμε????
    Να πάρε μια παλιά από όταν είχα λύσει για να του πάρω μέτρα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    :

εαν μπει αγραφος μην αλλαξεις χταποδι,,γιατι σε δυο χρονακια δεν σου δινω παραπανω θα το τουρμπισεις...

Ή να μπει και αυτό...
    Θα το δω αν γίνεται και πως, παντως τώρα δεν με αφορά και αν το κυνηγήσω μιλάμε για ΠΟΛΥ μετα....
    Πιο πολύ με νοιάζει να έχει διάρκεια για να μπορώ να μπαίνω και καμιά πιστούλα

Κανονικά δεν είχα σκοπό να αλλάξω, αλλά έχει τρυπήσει το χταπόδι ενός φίλου μου και θα του δώσω το δικό μου, οπότε συνολικά θα δώσω κανα 100στάρικο

14. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

Jimmakos (04-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελικά δεν κρατήθηκα και τον τσίμπησα τον wideband!!
    Για το χταποδάκι(https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E36-SPLIT...ht_2023wt_1199) τι λέτε?
    Ρώτησα βγαίνει και σε ξυδάτο!

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile 318is turbo....E36

Το πρωτο και πιο δυνατο 318is turbo εκεινης της εποχης το ειχαμε φτιαξει με τον ξαδερφο μου στην POWER TUNING,ειναι το αμαξι που φιγουραρει στο εξωφυλλο ενος παλιου τευχους του POWER TECHNIQUES.Στην τελευταια του μορφη με σφυριλατα και μεγαλο turbo ειχε ξεπερασει τους 320 ιππους σε φουλ πιεση......σε αυτο το αμαξι ειχαμε βαλει εισαγωγη τοτε απο Ε30 318is κινητηρα και εκλεινε κανονικα το καπο και απλα ειχε γυρισει το λουφτ απο την αλλη μερια.

Πολυ δυναμη και αργοτερα βαφτηκε μεσα-εξω χρωμα estoril-blau metallic......ωραια χρονια καπου το 1998-99 ολα αυτα!!!

Καλη τυχη και σε εσενα στο project σου,το παρακολουθω με χαρα!!!
    insane in the ///Midbrain

Σελίδα 14 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP