εγώ τα διάβασα όλα (καταραμένε μήτσο που μας βάζεις τέτοια θέματα εν ώρα δουλειάς και
τα ξήνουμε στα γραφεία μας)...σε τέτοιες περιπτώσεις, άκρη δεν βγαίνει.ο καθένας έχει το
δίκιο του. καταρχήν ο τύπος της hpf σρο λινκ που έχει ανεβάσει ο μήτσος, αναφέρει την
πρώτη αστοχία του κινητήρα, όπου του αντικατέστησαν τα πάντα, με δικό τους κόστος...
απο την άλλη, στο άλλο φόρουμ όπου ξεμπροστιάζονται μα τα μυνήματα τους, βλέπω πως
γίνονται κάποιες αναφορές για drag & street racing. επίσεις γίνονται αναφορές ότι ο AMG,
δεν δούλευε αγωνηστική βενζίνη, παρά μόνο μεθανόλη με την μεγάλη πίεση...πραγματικά
άκρη δεν νομίζω πως βγαίνει. το μόνο σίγουρο είναι ένα.
όσο υπερπουσάρεις ένα είδη πιεσμένο μοτέρ, τότε και παίζει με την τύχη σου, αλλά και πρέπει
να έχεις κατά νού, πως δεν μπορείς να οδηγάς και να καίς το ίδιο ξένιαστα όπως όταν είσαι
στοκ. το αμάξι γίνεται πολύ ειδικό στην χρήση του, και δεν θέλει τις ταρζανιές που κάνουμε
όπως όταν είναι στοκ. δίκιο ή άδικο δεν μπορούμε να δώσουμε πουθενά, μιάς και ο οδηγός
μονάχα ξέρει την χρήση που έκανε στο αμάξι, και απο την άλλη η εταιρεία μονάχα ξέρει αν
τα προιόντα της βγαίνουν για κινητήρα ο οποίος ώντος δεν αντέχει να τα υποστηρίξει...
σαν επαγγελματίας πάντως, γνωρίζω και είμαι σίγουρος για ένα και μόνο πράγμα.
πάντα θα υπάρχουν και ευχαριστημένοι πελάτες, αλλά και δυσαρεστημένοι.
τελικά μια εισαγωγή και ένα Α-Ν, μήπως είναι η πιο σωστή επιλογή???