Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: National synergeiographic

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συνέβη πριν 2 ώρες:

- Καλημέρα σας, ο κ. Παπαροζούμης?
    - Καλημέρα, ο ίδιος.
    - Λέγομαι Μαλαπέρδας και σας τηλεφωνώ από την OPEL για το Astra με το πρόβλημα στο air-condition.
    - Μάλιστα...
    - Διαπιστώσαμε πως δεν είχε καθόλου φρέον, οπότε συμπληρώσαμε μαζί με μια αμπούλα για να διαπιστώσουμε από που έχει διαρροή. Μετά από λίγη ώρα οι σωληνώσεις ήταν μούσκεμα, οπότε η αντικατάστασή τους είναι μονόδρομος.
    - Που οφείλεται αυτή η φθορά των σωληνώσεων?
    - Κοιτάξτε, είναι αυτοκίνητο του 2000, άρα 11 ετών. Οι σωληνώσεις ξεραίνονται με τον καιρό...
    - Και πριν 2 χρόνια που αντικαταστήσατε το κομπρεσσέρ του air-condition δεν ήταν ξεραμένες?
    - Για να μη σας το αναφέρουμε τότε, προφανώς όχι κ. Παπαροζούμη.
    - Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση? Που το BMW του πατέρα μου είναι της ίδιας ηλικίας, εισαγωγής από Γερμανία, παρκαρισμένο μονίμως στον κήπο, εντούτοις ΠΟΤΕ δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, το Astra το οποίο έχουμε μη βρέξει και μη στάξει και το οποίο παρκάρει σε κλειστό χώρο στάθμευσης, μας έχει αλλάξει τα φώτα στα προβλήματα. Και σιγά την τεχνολογία που έχει πάνω του, εποχής Σπούτνικ...
    - Όμως μου συγκρίνετε BMW με Opel κ. Παπαροζούμη.
    - Εν πάει περιπτώσει, τι κόστος έχει η αντικατάσταση?
    - 460 ευρώ.
    - Συγνώμη, μπορείτε να επαναλάβετε, γιατί νομίζω ότι άκουσα κάτι αστρονομικό.
    - 460 ευρώ είναι το συνολικό κόστος.
    - ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1000ΑΡΙΚΟ.
    - Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.
    - Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα φίλε μου. Τύλιξέ το, το μεσημέρι έρχομαι να το πάρω και το στέλνω κατ' ευθείαν στην Αρχιμήδης-Νεονάκης. Όχι, που θα κάτσω να σκάσω για τη μαλακία που μου φόρτωσε ο πεθερός μου.
    - Θα επιβαρυνθείτε όμως με το κόστος της διάγνωσης και της τοποθέτησης φρέον, το οποίο είναι 140 ευρώ.
    - Καλά, ληγμένα παίρνετε εκεί πέρα? Κι ύστερα μου λέτε να μη συγκρίνω BMW με OPEL?
    - Σας παρακαλώ, με προσβάλλετε.
    - Και τι, θα με χρεώσετε και γι' αυτό?

2. The Following 11 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (04-05-11), aristent (04-05-11), bill_m3 (04-05-11), GiannisRob (06-05-11), gnx (04-05-11), Monsta (04-05-11), Nick bmwlover (04-05-11), Nino (04-05-11), PANOS-E60 (04-05-11), Ptboul (04-05-11), Thomelef (04-05-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μόλις μου ήρθε Χέσε-μές στο κινητό για το κωλο-Πώπελ:

"Η AUTOVISION KTEOHellas σας ενημερώνει ότι μέχρι την 19/05/2011 το όχημα ***-**** πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ. Παρακαλούμε καλέστε μας στο 210-2444444 για ρεντεβού."

Μιλάμε, έχει συνωμοτήσει το σύμπαν εναντίων μου.

"Αγαπητά AUTOVISION, ο S8N σας ενημερώνει πως μέχρι τις 19/05/2011 το κατ' ευφημισμόν "όχημα" με αριθμό κυκλοφορίας ***-**** θα βρίσκεται εκεί όπου ανήκε πάντοτε, ήτοι στο μεσωκεάνιο ρήγμα του Ατλαντικού. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω Ouija board με το πνεύμα του Κουστώ."
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 04-05-11 στις 11:37

4. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Leonidas_E39 (04-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP