Eχμ... Συγνωμη κυριε prevezanos (ειμαστε και κοντα εγω ειμαι απο Αρτα!) αλλα οταν λεμε ακριβα τι εννοουμε?
Σερβις στο γνωστο και μη εξαιρετεο αντιπροσωπο της πολης μου, της δικης σας και ενα σωρο γειτονικων αλλων?
Ναι... Ο συγκεκριμενος δεν ειναι μονο ακριβος, ειναι και αλλα πραγματα που δεν ειναι της παρουσης...

Το ιδιο ισχυει και για τα φορντ βεβαια σε καποιες αλλες ισως πολεις...
Πχ στην Πατρα... Για πηγαινετε να δειτε ποσο χρεωνουν το λαδακι και την αλλαγη του...

Σχετικα ειναι ολα.
Και η αληθεια μια.
Αν εχεις γνωστο μαστορα που τον εμπιστευεσαι και γνωριζει καλα καποιο αυτοκινητο, θα παρεις το αυτοκινητο που κατεχει! Αλλιως...

Εγω ας πουμε που δεν το εκανα, φευγω απο Αρτα και παω Αθηνα για σερβις στο bmw.
Οπου αλλου εχω δοκιμασει δεν αντιμετωπιζω μονο ακριβεια αλλα και αγνοια και επιμονη και... κλεψιμο...

Βαζοντας τα κατω δεν πατσιζω μονο τα μεταφορικα, αλλα μου μενει κατι και στην τσεπη μου...

Προσωπικα θεωρω οτι το κοστος ειναι σχετικο και πανω κατω ολα μα ολα τα αυτοκινητα ειναι στον ιδιο παρονομαστη.
Το κοστος συντηρησης αν ψαχτεις ειναι σε ολα ιδιο(δεν αναφερομαι σε εξωτικες κατασκευες τυπου ferrari κλπ).

Το ford το εχω οδηγησει και οντως εχει καλυτερη συμπεριφορα απο γκολφ και Α3...
Αν και πιο αποτελεσματικο δε μου φανηκε. Απλως πιο γλυκο. Γλιστραγε με αλλο τροπο.
Εξαρταται τι θελει κανεις.
Καλα για το αστρα δεν εχω να σχολιασω τιποτα, θα με κατηγορησουν για δυσφημιση

Το θεμα εδω ειναι οτι μπαινει στη μεση ο παραγοντας πετρελαιο...
Και προσωπικα εκει θεωρω οτι η VW ειναι πολυ μπροστα.