Καλο ταξιδι Θαναση!!!
![]()
Καλο ταξιδι Θαναση!!!
![]()
deepBLUE (03-05-11), Dioskouroi (03-05-11), katsaraios (03-05-11), Nino (03-05-11), PANOS-E60 (03-05-11), stratos (03-05-11)
καλε μου Ανθρωπε....
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Απιθανος ανθρωπος !!!
Εχω γυρισει και μια διαφημιση οταν ημουν 18 μαζι του !!!
Ηταν πραγματικα Ανθρωπος και ολοι λιγο πολυ μεγαλωσαμε με τις ταινιες του !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Καλο σου ταξιδι θαναση
και σε ευχαριστω για το γελιο που μου χαρισες
απλοχερα
Καλο σου ταξιδι Θαναση .
Εγω προσωπικα δεν πιστευω πως πεθανε απλα περασε στην αιωνιοτητα και αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι με τους υπολοιπους οπως Λαμπρος Κωστανταρας - Διονυσης Παπαγιαννοπουλος κ.α οπου καθονται σε μια γωνια του Παραδεισου και τα λενε...................
katsaraios (03-05-11)
Καλο ταξιδι αθανατε Θαναση..
Τον εχουμε συνηθισει σε κωμωδιες αλλα ενας πραγματικος ΗΘΟΠΟΙΟΣ σαν τον Βεγγο μπορει να παιξει τα παντα με το ιδιο παθος.Δειτε κοινωνικες-δραματικες ταινιες που εχει παιξει και θα νιωσετε το μεγαλειο του..
Dioskouroi (03-05-11), Leonidas_E39 (03-05-11)
Α ρε Θαναση...θα μας λειψεις.
Dioskouroi (03-05-11)
τον είχα γνωρίσει από κοντα, καταπληκτικος ανθρωπος, ευγενικός, προσιτός ,έβγαζε όλη αυτή τη θετική ενέργεια που βλέπαμε στις ταινίες του. Αιωνία του η μνήμη ! θα μας λείψει , η Ελλάδα έγινε φτωχότερη ...![]()
ειμαι λυπημενος για τον χαμο του Θαναση αλλα ευτυχισμενος που εχω κανει την επομενη θαυμαστρια του να παρακολουθει με λατρεια καθε ταινια του.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ για την αστειρευτη καλοσυνη που "χαριζει' μεσα απο το γυαλι σε καθε σπιτι.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
50 χρονια προσφορας!! 2 γεννιες!! και αρκετες ακομα θα μεγαλωσουν με τις ατακες του!! Πραγματικα ο ελληνικος κινηματογραφος ειναι πλεον φτωχοτερος!! Ειναι μεγαλο πραγμα να χαριζεις το γελιο απλοχερα χωρις βρισιες και προσβολες και παραλληλα και να εισαι ταπεινος! Σιγουρα Αθανατος!!
aristent (04-05-11)