Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Schrick εκκεντροφοροι σε E46 330Xi

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βαγγελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλιστα και πόσο δηλαδή κοστίζουν οι εν λόγο εκεντροφόροι και με τι κόστος τοποθετηθήκαν γιατί ανέφερες ότι πλησιάζεις σε τιμή την τοποθέτηση κομπρεσορα που απο ότι είχα ρωτήσει πριν κανα χρόνο η τιμή του για κομπλε αγορά και τοποθετηση με προγραμματα πλησίαζε το 10χιλιαρο.Βεβαια μου πεσαν τα αφτια και δεν συνέχισα την έρευνα αγοράς.Αλλα απο ότι έχω δει στο σαιτ της σρικ έχουν γύρω στα 1500 ευρώ η αγορά εκεντροφορων πως φτάνει τόσο τον κομπρεσορα?Και μια τελευταια απορία μιλάς για πρωτο στάδιο στους εκεντροφόρους?
    Αν και σου εξηγησαν παρακατω ας τα ξαναπουμε αλλη μια φορα.
    Αρχικα τους εκκεντροφορους εγω δε τους πληρωσα 1500 που τοσο κανουν στην Ελλαδα αλλα 825 ευρω απο Γερμανια διαβασε εδώ.
    Ειπα λοιπον πως αν βαλεις ποσα χρηματα χρειαζεσαι για να βαλεις μια επωνυμη μαρκα απο καταλυτες,χταποδι,τελικο,ι ως και μεσαιο(αν το θες),προγραμμα για 30 αλογα το πολυ και οχι 50 και ολα αγορασμενα απο Ελλαδα και εκκεντροφορους shrick θα δεις πως τα χρηματα βγαινουν σχεδον τα ιδια για να βαλεις ενα κομπρεσσορα 2ου σταδιου ess που ειναι και απο τους πιο ακριβους αλλα και αξιοπιστους κατα τη γνωμη μου και για πολυ περισσοτερα αλογα απο τα 30 !!!!
    Και βεβαια εδω σου ζητησαν 10000 γιατι εδω ο κομπρεσσορας που πουλανε ειναι με χρυσες βιδες
    Οσοι λοιπον τον αγορασαμε απο Νορβηγια και στειλαμε τον εγκεφαλο εξω για προγραμματισμο μας στοιχισε κοντα στα 7500-8000 με τα μεταφορικα και την τοποθετηση.
    Αν λοιπον ξεκιναγα τωρα να αναβαθμισω ενα 330 αντι 30 αλογα θα προτιμουσα 100 σχεδον με τα ιδια χρηματα !!!!
    Στην πορεια μαζευοντας και τα υπολοιπα χρηματα θα εβαζα και καταλυτες,χταποδι,τελικο,μ σαιο,εκκεντροφορους για να επαιρνα το μεγιστο της αποδοσης.
    Να σου πω μονο πως εδω στην Ελλαδα γνωστος εξατμισας μου ζητησε για αντιγραφο της supersprint 2650 για χταποδι,τελικο,καταλυτες (οχι μεσαιο),εκτος τοπου και χρονου απ οτι καταλαβαινεις.
    Για πιο λογο να δωσω 2650 για φτιαχτο οταν με 2950 παιρνω γνησια απο τη Γερμανια ?
    Ο Ιδιος εξατμισας χρεωσε φτιαχτο τελικο καζανακι για 330 650 ευρω οταν τοσο και ισως και φθηνοτερο σε supersprint βρισκεις και στην Ελλαδα.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (03-05-11), zaharias (03-05-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα