Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Η καλύτερη Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

Ψήφισαν
67. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Porsche

36 53,73%
  • BMW

22 32,84%
  • Opel

2 2,99%
  • Volkswagen

0 0%
  • Mercedes Benz

6 8,96%
  • Audi

1 1,49%
  • Άλλη μάρκα

0 0%
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 39

Θέμα: Η καλύτερη Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

σαν σπορ μαρκα φυσικα Porsche αυτο ψηφισα με πολυ κοντα την BMW ,το εχουν το αθλημα και οι βαυαροι , αλλα σαν "καλυτερη" γενικα με μεγαλυτερο "ειδικο" βαρος ειναι ομως η MERCEDES, περισοτερα μοντελα σε ολες τις κατηγοριες, με μεγαλυτερη ιστορια, και πολλες πρωτοποριες στα συστηματα του αυτοκινητου, και στους αγωνες ,το παραδεχομαι και ας μην παρω ποτε μερκ

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο τίτλος δεν είναι αρκετά σαφής βρε παιδια....
    Τι πάει να πει "καλύτερη"? Καλύτερη για ποιόν οδηγό και για τη χρήση?

Αυτή που βγάζει το πιο σπορ μοντέλο?
    Αυτή που τα μοντέλα της έχουν κατα μέσο όρο πιο σπόρ χαρακτήρα?
    Αυτή που έχει καλύτερη τεχνολογία? Γιατι όλες έχουν καινοτομίες σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς!
    Αυτή που αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή? Γιατι κατα καιρούς όλες οι γερμανικές έχουν βγάλει θρύλους!

Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι, πιστεύω θα πρέπει να το συγκεκριμενοποιήσουμε λιγο....
    Συμφωνω!!!

Εκτος της Porsche,εχω οδηγησει ολες τις υπολοιπες μαρκες σε διαφορα μοντελα(χεχεχε και εγω πρωην κατοχος Αουντι βλεπετε)
    ......θα μπορουσα να ψηφησω την Porsche ,αλλα μονο και μονο επειδη ειναι ενα dream car, οπως και η Φερραρι,Λαμπο,κλπ....και οχι οτι εχω την δυνατοτητα,τουλαχιστον αυτη την εποχη, να το αποκτησω.....

.....αυτο ομως που εχω ......και το ευχαριστιεμαι, ας μην ειναι και τελειο,.... και το αγαπω!!!

Με αυτη τη λογικη λοιπον,εγω μπορω να ψηφισω "κατι" ....και αυτο ειναι......

BMW

3. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (29-04-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θέλει επιβεβαίωση ο Στεφ ότι η Πόρσε είναι η πιο σπορ αυτοκινητοβιομηχανία.

Σαφώς και είναι η πρώτη με διαφορά και μόνο αν απουσίαζε από τη λίστα θα είχε ενδιαφέρον να σχολιάσουμε τους υπόλοιπους, που κατά τη δική μου άποψη η bmw θα ερχόταν πρώτη.

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

BMW φυσικά!

Γιατί εάν πίστευα πως καλύτερη είναι η Porsche τότε θα ήμουν γραμμένος σε Porsche-Fans Forum και θα οδηγούσα 996 που ήταν και η μόνη εναλλακτική μου όταν έψαχνα πρίν από 2 χρόνια για αυτοκίνητο.

Νομίζω πως οι περισσότεροι από εμάς αγοράσαμε Bmw συνειδητά και με τα λεφτά που δώσαμε σίγουρα θα μπορούσαμε να παίρναμε κάποιο Porsche, εάν το κρίναμε σκόπιμο. Οπότε την κρίσιμη στιγμή (τη στιγμή της αγοράς αυτοκινήτου) αποδειχτήκαμε όλοι οπαδοί της Bmw...

Φυσικά είναι απόλυτα λογικό να θαυμάζουμε και την Porsche αφού έχει στην γκάμα της κάποια μοντέλα αντικείμενα πόθου για τον όποιο λάτρη της οδήγησης και του αυτοκινήτου. Αγαπημένες λοιπόν και οι δύο, άλλη περισσότερο άλλη λιγότερο, αλλά με πολύ διαφορετική αυτοκινητική κουλτούρα...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλή η σειρά :
    1) Porsche
    2) BMW
    3) Mercendes
    4) Audi
    5) Opel (& Vauxhall)
    6) VW (& SEAT)
    Για να μη γράφω τα ίδια, ψηφίζω κι εγώ με αυτήν την σειρά.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

7. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Samaro (30-04-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

σαν ονειρο εχω την πορσε αλλα επειδη αυτο το αμαξι δεν μπορει να καλυψει τις αναγκες μου λεω οτι η μεσεντες ειναι πολυ μπροστα μας σαν συνολο, σαν σπορ κατασκευη(σε αισθηση παντα γιατι απο επιδοσεις) λεω μπε εμ βε...η αουντι νομιζω βρισκεται καπου στο ενδιαμεσο...αρα εδωσα ψηφο στη μερσεντα..(εκρινα με βαση τα αυτοκινητα της οικογενειας τα οποια ειναι αυτων των εταιριων αλλα ειναι τα μικρα θεωρητικα μοντελα τους c200 a5....δεν ξερω πως ειναι η κατασταση στα πολλλλλλλλααααα αλογατα)
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ε οχι και η Opel πανω απο την VW - SEAT.
    Προσωπικα VW - AUDI - SEAT - SKODA τα θεωρω μια εταιρια, οπου η VW μοιραζει οτι ανταλλακτικα θελει οπου θελει.
    Την OPEL δεν τη συμπαθησα ποτε, αν και τωρα τελευταια εχει ξεφυγει απο το παπουδοαυτοκινητο και εχει σαφως πιο νεανικη εικονα.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη ειμαστε BMW forum, ψηφιζω BMW

Αλλα "δευτερη" ψηφιζω την Porsche...

Βεβαιως, για να μη λεω και ψεματα, στην Ελληνικη (μου) πραγματικοτητα,

παλι BMW θα αγοραζα...

και δυστυχως χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια απο Porsche...
    Θα συμφωνήσω.... Όχι οτι με χαλάνε τα Porsche αλλά οκ......

Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε προδότες? Ψηφίσατε την Πορτσε πρώτη? Ρε τί κρίση αντικειμενικότητας είναι αυτή? Ουστ προδότες!!!
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

12. The Following User Says Thank You to yannisv For This Useful Post:

Samaro (30-04-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ORPHEUS Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν σπορ μαρκα φυσικα Porsche αυτο ψηφισα με πολυ κοντα την BMW ,το εχουν το αθλημα και οι βαυαροι , αλλα σαν "καλυτερη" γενικα με μεγαλυτερο "ειδικο" βαρος ειναι ομως η MERCEDES, περισοτερα μοντελα σε ολες τις κατηγοριες, με μεγαλυτερη ιστορια, και πολλες πρωτοποριες στα συστηματα του αυτοκινητου, και στους αγωνες ,το παραδεχομαι και ας μην παρω ποτε μερκ
    Η Mercedes δεν νομίζω να είναι σπόρ μάρκα
    "Ψευτο-σπορ" μπορεί μιας και έχουν άλογα, αλλά με ελεύθερο διαφορικό και αυτόματα κλασσικά κιβώτια δεν νομίζω να νοείται τέτοιο αμάξι ως σπόρ...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP