Μπάζα; Μπάζα;
Ε, όχι και για τα μπάζα....![]()
Μπάζα; Μπάζα;
Ε, όχι και για τα μπάζα....![]()

ΟΚ είναι όντως απίστευτα τα Ρωσάκια μωρά, αλλά ας σεβαστούμε λίγο και τις (ελληνίδες) κυρίες που διαβάζουν το φόρουμ.
Kostas_1 (29-04-11)
Θελω να ζητησω συγνωμη στον Κωστα που παραφερθηκα ( ειδα το ανωμαλο τρικαβαλο στη γουρουνα ) και σχολιασα τις κουκλαρες και οχι τα πατηματα
@Δημητρη ναι σε ολα
@Αρη περα απο τους καγκουρες στα ελληνικα events, εμεις ειμαστε βαρβατοι και οχι με μια βοτκα μπουκαλι στο χερι
![]()
S8N (30-04-11)
Κωστα καταρχας συγγνωμη που σου γ@μισ@με το thread με τα off topic...
Δευτερον, το οτι καποιες κυριες διαβαζουνε το φορουμ, δεν σημαινει οτι δεν θα εκφερουμε την αποψη μας για κατι που πιστευουμε και που ισως θιγει το φυλο που ανηκουν. Θα ειχες απολυτο δικιο αν αναφερομασταν σε συγκεκριμενα προσωπα. Ομως προσωπικη επιθεση δεν θα εκανα ποτε δημοσια εκτος αν με προκαλουσε καποιος. Το οτι μπορει να υπαρχουν εξαιρεσεις, και να διαβαζουν το φορουμ αυτην την στιγμη, οκ, αλλα αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου.
andreas110080 (01-05-11)

Δε διαφωνώ Δημήτρη, ούτε έχω πρόβλημα με τα Ο/Τ, απλά αυτό που προσπαθούσα να πω είναι ότι όπως σε μια παρέα με κυρίες είμαι 100% σίγουρος ότι ΔΕ θα λέγαμε λέξεις όπως 'μπάζα' & 'Ελλεεινίδες' μπροστά τους, έτσι δεν είναι κόσμιο να τα γράφουμε ούτε και δώ, τη στιγμή μάλιστα που βλέπουμε ότι η Σοφία έχει ήδη απαντήσει στο θρεντ.
Εννοείται βέβαια ότι αυτό δεν αλλάζει τη προσωπική άποψη του καθενός.![]()
τρελαμενοι οι ρωσοι.....τι κριση και μ@λ@κιες...μονο εμεις την εχουμε γαμ@### γιατι εμεις 9 στους 10 θα ειμαστε για πολυ λιγα πραγμματα...
οσο για το "εκτος θεματος" δεν θα εμπαινα ποτε στην διαδικασια να συγκρινω εαν στο συνολο οι ελληνιδες περνουν 5-6-7 σε σχεση με αλλες χωρες οπως ρωσια για την προκειμενη φαση περνουν 10"....οταν ειναι κατι καλο μακαρι να ειμαι και εγω μεσα"""να το χαρω.....μου αρεσουν ολες οι ωραιες παρες
ΠΕΙΡΑΖΕΙ??????????![]()
τι ρωσσιδες ουκρανες και μαυροβουνιες (αυτες ειναι καλυτερες)...
οι Θεες ειναι οι Σαλονικιες!!!
με προσοχη ομως γιατι σου τρωνε τη καρδια!!!
Konstantinos E60 (30-04-11), PANOS-E60 (30-04-11)
και τι λέγαμε για το event???![]()
![]()
Λοιπόν το δηλώνω!!
Όταν γίνω εκατομμυριούχος (πιστεύω σε καμιά 100 χρονάκια, στην επόμενη ζωή μου, θα έχω γίνει) θα διοργανώσω ένα τέτοιο event!!!
Eσυ το πολυ πολυ να παρεις κανα Εscalade με 25'' blink blink ζαντακια και ηλιοροφη να βγαζεις τις "γραμματεες" επανω να κουνιούνται.
Σιγά μη τα δώσεις αλλού