Νίνο δυστηχώς δεν έχω κάποιον δικηγόρο...... Δεν χρειάστηκε οπότε........
Νίνο δυστηχώς δεν έχω κάποιον δικηγόρο...... Δεν χρειάστηκε οπότε........
Το σπίτι τι ηλικία έχει;
Να το ασφαλίσεις το σκέφτηκες ποτέ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Εγώ όταν νοίκιαζα το είχα ασφαλισμένο, σπίτι και περιεχόμενο, και όταν άρπαξε φωτιά η κουζίνα (λόγω μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στο αίμα, είχα βάλει ένα λουκάνικο να ζεσταθεί αλλά έχει φλαμπέ), ο ιδιοκτήτης αποζημιώθηκε στο ακέραιο (η ζημιά δλδ επιδιορθώθηκε).
Και από ότι θυμάμαι πλήρωνα περί τα 100¤ (μπορεί και λιγότερα δε θυμάμαι) τον χρόνο.
Δεν το ήξερα αυτό.... Τελικά μίλησα με τον ιδιοκτήτη... Το πληρώνει εκείνος μου είπε... Κανα 200άρι θα πάει είπε.... Πάει για νέο θερμοσίφωνα!
Και του το είπα στα ίσια τρύπησε δηλαδή δεν μπορώ να χαλάσω τον θερμοσίφωνα απο μόνος μου στο πατάρι...
1ον: Ασφάλισέ το.
2ον: Βγάζε φωτογραφίες (με την ημερομηνία να φαίνεται) από κάθε βλάβη ή ζημιά που προκύπτει. Εάν χρειαστεί, ζήτα και έκθεση από κάποιον τεχνικό.
3ον: Συζήτησε με τον ιδιοκτήτη πολιτισμένα και χρησιμοποίησε λογικά επιχειρήματα. Αν είναι φραγκοφονιάς ή στ******στής συμβουλεύσου έναν δικηγόρο, φροντίζοντας να προσκομίσεις τις αποδείξεις που έχεις.
Όταν έρθει η ώρα να φύγεις, να υπογράψετε από κοινού πως 'λύεται η μίσθωση αζημίως και για τα δυο συμβαλλόμενα μέρη'.
Jimmakos (27-04-11), oldcarskickass (27-04-11)
δημητρη το σπιτι ποσων ετων ειναι???
γενικα απο οτι διαβασα μεχρι τωρα ο θερμοσιφωνας ειναι φυσικη φθορα...αλλα γενικα παντα ακομα και στην ενοικιαση να εχετε ενα φιλο πολ. μηχανικο μαζι...και οτι παραλαμβανετε να εχει ελεγχθει...μην πηγαινετε στα τυφλα...αν ειναι παλιανθρωπος ο ιδιοκτητης και εχεις παραλαβει το σπιτι τοτε ειναι υπ ευθυνη σου αν εχεις υπογραψει!!!απο κατι τετοιες λεπτομερειες μπορεις να βρεθεις μπλεγμενος!!ολα να ελεγχονται παντα..και οι ζημιες στα σπιτια ειναι πολυ δαπανηρες...πολυ προσοχη λοιπον