sympether with chiefτης
Κοιτα το αποτελεσμα απο κρυα πλακωματα δεν μπορει να ειναι τρυπηματα, τα δε παλια λαδια ειναι σχετικο... Αν θυμασαι στο θρεντ που ειχε κανει ο Σταματης για την διαρκεια των λαδιων (τα ειχε στειλει σε επισημο τεστ - μετρησεις) δεν δικαιολογουν τετοια συμπτωματα.
Μηπως ηταν κανενα ελαττωματικό και θελουν να αποφυγουν την ευθυνη? (λεω εγω τωρα...)
Κωστα, το 2005 που πρωτοκυκλοφορησαν, παρουσιασαν τετοια προβληματα τα V10 και σε Μ5 και σε Μ6 (οχι οτι το πλαισιο κανει καμια διαφορα δηλαδη).
Εσκασαν αρκετα μοτερ , καποια δε με ελαχιστες στροφες και γκαζια......χαραχτηριστικα ειχε σκασει ενα Μ6 στη ραμπα της athens car οπως κατεβαινε ρολλαροντας στο υπογειο.....ολα ειχαν αντικατασταθει με ολοκαινουργιους κινητηρες απ το εργοστασιο, οπως και πολλα 7αρια σασμαν.
katsaraios (27-04-11), Kostas_1 (27-04-11)
Θωμα τοσο καιρο φωναζεις για την συντηρηση και τις αλλαγες λαδιων στον S54 γιατι να διαφερει η συντηρηση και σε αυτου τον τυπο το μοτερ. Αμα αλλαζε λαδια καθε 20.000 χιλιομετρα τυχερος ηταν που ανοιξε μονο 4 τρυπες 44 επρεπε να ειχε ανοιξει.
πάντως απο την δική μου εμπειρία με τον s54 που θεωρείτε υπερευαίσθητος έναντι του
s85, με σωστή συντήρηση και ανθρώπινο δούλεμα, (δλδ να το σπάσεις μετά απο καλό ζέσταμα,
να το αφήσεις να κάτσουν τα λάδια πρίν σβήσεις κτλ κτλ) δεν έχει κανένα θέμα...το δικό μου
είναι με σχεδόν 170 χιλιάδες χιλιόμετρα, και δεν κάνει κιχ...
sympether with chiefτης