Κατ αρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια
Το αυτοκίνητο το έχω για καθημερινή χρήση,ντριφτ, χρονους και συνδυασμούς τους χειμώνα καλοκαίρι. Κόντρες δεν με ενδιαφέρουν, αλλά με ενδιαφέρει να μπορώ να πηγαίνω 10-15λεπτά τέρμα(αρα a/a!). Με την πίστα όμως τι γίνεται?
Τη σελίδα αυτή την έχω διαβάσει, αλλά παρόλο που μιλάει ξεκάθαρα είμαι ακόμα μπερδεμένος.Σε πολλές περιπτώσεις όντως η χρήση του w/a είναι μονόδρομος για χωροταξιακούς λόγους κυρίως όπως είπατε, το θέμα είναι οταν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τι γίνετε. Είναι λογικό να αποφεύγεται η χρήση του απο τις εταιρίες καθώς δεν συμφέρει οικονομικά και χρειάζεται συντήρηση.
Όντως το νερό άμα βράσει χάσαμεγια τους λόγους που είπατε, αλλά το κιτακι αυτό έχει αντλία τουμπανο και βεντιλατεράκι, άρα και σταματημένο το νερό ψύχεται. Επίσης κάποια air ducts μπορούν να βοηθήσουν και για την παρατεταμένη χρήση. ακόμα το ψυγείο του είναι πολύ μικρότερο απο το intercooler οπότε επιτρέπει καλύτερη ψύξη του ψυγείου του νερού..
Το ερώτημα μου λοιπόν παραμένει: πότε το w/a είναι λιγότερο αποδοτικό απο το a/a? Ή αλλιώς πόσο εύκολα μπορεί το νερό να βράσει?![]()