ghost, αν και εχω ξεχασει τη φυσικη που ηξερα,ειναι πολυ γνωστο οτι το υδρογονο παραγει τρομακτικη ενεργεια,μεγαλυτερη της πυρηνικης.
αυτο μας το ελεγας απο τις δεσμες.
και σιγουρα ενας απλος κινητηρας εσωτερικης καυσεως δεν γινεται αντι για βενζινη να καιει νερο χωρις καποιες τροποποιησεις.
αν μαζι με τη βενζινη υποβοηθατε και απο την ηλεκτρολυση τοτε σαφως και ειναι εφικτο.
παραλληλα δε οτι εχει ηδη εξελιχθει η τεχνολογια αυτη το ξερουν και οι πετρες,αλλα αντε πες τη BP οτι οι πωλησεις της θα πεσουν κατα 40% με την τεχνολογια του υδρογονου!!
θυμηθειτε τις ΗΠΑ και τα υβριδικα αυτοκινητα της ΤΟΥΟΤΑ.
εμενα παντως το μονο που με ενδιαφερει ειναι το κιτ αυτο να ειναι προσιτο(που ειναι) και να μου κανει σοβαρη οικονομια..
το υγραεριο σε ενα δυο χρονια θα γινει σαν τη βενζινη,αφου ειναι παραγωγο του πετρελαιου(ακομα και το φυσικο αεριο ειναι παραγωγο του..στα υπογεια κοιτασματα,το φυσικο αεριο ειναι αυτο που "εξατμιστηκε" απο το κοιτασμα πετρελαιου και τωρα βρισκεται σε ισορροπια μεσα στο "κλειστο δοχειο" που βρισκεται το κοιτασμα)
για του λογου του αληθες.
οταν βγηκε το φυσικο αεριο για τη θερμανση θυμαστε?
γιατι τουλαχιστον εγω προσωπικα,οταν η πολυκατοικια εβαλε παροχη αεριου,το αεριο ηταν ιδια τιμη με το πετρελαιο!μονο που ηταν πιο αποδοτικο!
το ιδιο θα συμβει και με την υγραεριοκινηση(αποψη μου παντα ετσι?)