Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: E39 Αποριες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νίκο εγώ Ε39 (μεταχειρισμένο) δεν αγόρσα γιά 1 και μόνο λόγο. Βρήκα ευκαιρία Ε60 πολύ φορτωμένο με λίγα λεφτά παραπάνω από τα καλύτερα Ε39 που είχα εξετάσει. Λογικά πιστεύω αγόρασα το πιό καινούργιο μοντέλο.

Πάμε τώρα στις ερωτήσεις σου, χωρίς να είμαι πολύ ψαγμένος το λέω εκ των προτέρων. Καταρχήν ο διπλόβανος Μ54 δεν έχει ηλεκτρονικό γκάζι, το οποίο είχε ο μονόβανος Μ52. Ο Μ54 πλεονεκτεί παντού σε σχέση με τον Μ52 και έχει τα ίδια τέλη κυκλοφορίας. Φορέθηκε το 2002, αν δεν απατώμαι, ίσως τέλος του ΄01. Το steptronic του ταιριάζει γάντι, το έχω οδηγησει και μην το σκέφτεσαι καθόλου, μιλάμε γιά άψογο σαζμάν γιά το χαρακτήρα του αυτοκινήτου με μηδέν προβλήματα. Το Mpack το βρισκεις πανεύκολα αν είναι "μαμά" με το vin του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει όσα ανεφερες. Τα facelift αρχίζουν τέλος 01, αρχές 02 και η εξωτερική διαφορά είναι τα xenon φανάρια, δεν θυμάμαι άλλη.

Το Ε39 είναι το πιό συμπαγές 5αρι που έχω οδηγήσει, μιλάμε γιά άτριχτο αυτοκίνητο ! Να αποφύγεις την έκδοση ac scnitzer στον Μ52, έχει βγάλει διάφορα ... Εδώ που έχουν φτάσει οι τιμές τους για μένα το facelift 2,2 με steptronic είναι μονόδρομος.

Καλό ψαξιμο.

2. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

nikos1400 (22-04-11), Nino (22-04-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP