Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 38 από 38

Θέμα: Bluray player

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω θα σου ελεγα να διαθεσεις 20-30ε παραπανω και να παρεις ενα που να μπορει να αναπαραγει διαφορες μορφες αρχειων και ειδικα MKV.θα σε γλυτωσει οικονομικα μιας και δεν θα χρειαζεται να νοικιαζεις/αγοραζεις ταινειες.τις κατεβαζεις σε ενα φλασακι και εισαι ετοιμος και σε υψηλη ευκρινεια.οταν λεω ειδικα MKV αυτος ειναι ο λογος

2. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

Dathanaso (21-04-11), Jimmakos (21-04-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα σου ελεγα να διαθεσεις 20-30ε παραπανω και να παρεις ενα που να μπορει να αναπαραγει διαφορες μορφες αρχειων και ειδικα MKV.θα σε γλυτωσει οικονομικα μιας και δεν θα χρειαζεται να νοικιαζεις/αγοραζεις ταινειες.τις κατεβαζεις σε ενα φλασακι και εισαι ετοιμος και σε υψηλη ευκρινεια.οταν λεω ειδικα MKV αυτος ειναι ο λογος
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον κατεληξα σε αυτα τα δυο για βοηθηστε λιγακι ποιο ειναι ανωτερο?

https://www.kotsovolos.gr/site/produ...catid=10050651

https://www.kotsovolos.gr/site/produ...catid=10072141
    θα επανελθω σε λιγη ωρα γιατι βιαζομαι λιγο τωρα,

μιας και εχω αρκετο καιρο το LG to 560
    παιζει και mkv.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή LG BD 560

Επανερχομαι λοιπον.

Δεν ξερω για το blu-ray to philips,
    αλλα απ'το LG to BD 560 ειμαι υπερευχαριστημενος.

Παιζει κανονικα τα blu-ray μου, και παιζει τα παντα απο σκληρο ή usb στικακι, απο την εισοδο που εχει στην προσοψη.

Μιας και λεμε για αυτο, να διευκρινησω για τους υποτιτλους που ελεγα σε αλλο ποστ, οτι ειχα αλλαξει κατα λαθος μια ρυθμιση απο το LG, και εν τελει δεν υπηρχε προβλημα.
    διαπιστωσα (με τη βοηθεια του ιντερνετ...) οτι αλλαζοντας το encoding του αρχειου .srt απο ANSI σε UTF-8 φτιαχνει η δουλεια !
    δηλ. ανοιγεις το .srt με το notepad, κανεις save as, και αλλαζεις εκει που λεει encoding και το κανεις UTF-8 .
    Οπότε αδικα αγχωθηκα και βρηκα λυση αλλαζοντας το αρχειο των υποτιτλων, αφου ειχα αλλαξει καταλαθος τη ρυθμιση απο το blu-ray.

Εγκυκλοπαιδικα, στη ρυθμιση
    cp1253 παιζουν κανονικα,
    cp1250 παιζουν "αλιμπουρνεζικα",
    cp1251 παιζουν "αλιμπουρνεζικα",
    cp1252 παιζουν "αλιμπουρνεζικα",
    cp949 παιζουν "γιαπωνεζικα".

Για τα λεφτα που ειχα δωσει τοτε (130 ευρω) ειμαι, ξαναλεω, υπερ-ευχαριστημενος!
    Για την philips 3605 την 47αρα τηλεοραση που πηρα προσφατα, δεν μπορω να πω το ιδιο...
    Attached Images Attached Images
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατεληξα σε αυτο

https://www.kotsovolos.gr/site/produ...catid=10098051

ευχαριστω για τα φωτα σας παιζει και MKV
    ΒΜW FANS

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατεληξα σε αυτο

https://www.kotsovolos.gr/site/produ...catid=10098051

ευχαριστω για τα φωτα σας παιζει και MKV
    Εγώ έχω μια πιο ακριβή λύση αλλά εντελώς τυχαία. To laptop μου παιζει και γράφει ταινίες BR. Οπότε το συνδέω με HDMI στην τηλεόραση. Ειναι άσχετη λύση αλλά δεν χρειάζεται να μπώ σε διαδικασία αγοράς player και μπορώ να κατεβάζω τις ταινίες που θέλω και να τις βλέπω.

Εχω και PS3 το οποίο κάνει την ίδια δουλειά

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω μια πιο ακριβή λύση αλλά εντελώς τυχαία. To laptop μου παιζει και γράφει ταινίες BR. Οπότε το συνδέω με HDMI στην τηλεόραση. Ειναι άσχετη λύση αλλά δεν χρειάζεται να μπώ σε διαδικασία αγοράς player και μπορώ να κατεβάζω τις ταινίες που θέλω και να τις βλέπω.

Εχω και PS3 το οποίο κάνει την ίδια δουλειά
    Το καλυτερο ειναι αυτο, αν μπορει κανεις να'χει υπολογιστη για media player.
    Κανεις οτι θες.
    Ενα κουτακι ωραια (για το σαλονι), ενα χειριστηριο και μερικα αξιοπρεπη πραματα μεσα, και εισαι αρχηγος !

RTFM

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ ζώο το συγκεκριμμένο

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το καλυτερο ειναι αυτο, αν μπορει κανεις να'χει υπολογιστη για media player.
    Κανεις οτι θες.
    Ενα κουτακι ωραια (για το σαλονι), ενα χειριστηριο και μερικα αξιοπρεπη πραματα μεσα, και εισαι αρχηγος !

Δεν θα αρεσει στην γυναικα μου γιατι δεν μπαινει σεμεδακι, θα κλεινει τους αεραγωγους
    ΒΜW FANS

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP