στο δικο μου 46αρι που ειναι αυτοματο το σαζμαν πως βγαινει το πομολο?
εχει εκεινο το κουμπακι-μπουτον, κ το φοβαμαι στο τραβηγμα.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
Την ίδια απορία είχα κι εγώ για τον λεβιέ ώσπου με έβγαλε από τον κόπο ένας τεχνικός σε ιδιωτικό κτεο. Τι εννοώ, όταν άφησα το αμάξι μου έξω στον χώρο υποδοχής για να το πάρει ο "τεχνικός" και να το περάσει από τον έλεγχο ο λεβιές ήταν στην θέση του, όταν τελείωσε τον έλεγχο ο λεβιές ήταν βγαλμένος και απλά σχεδόν ακουμπισμένος (στραβά) πάνω στην ντίζα, όταν πήγα και του ζήτησα εξηγήσεις μου απάντησε ότι νόμιζε πως ήταν τραβηχτή η όπισθεν, ρε μεγάλε του λέω ντε κα βε είναι ...έλεος.
Από τότε ποτέ δεν σφήνωσε σωστά και όταν κάνω γρήγορη αλλαγήκουνιέται.
(άρα μάλλον έχει δίκιο ο Στράτος για την σφήνα που σπάει αν το στρίψεις)
Φανταζομαι τρελαθηκες Στεφανε!! Σκεψου εμεις τα προσεχουμε σαν τα ματια μας μην κανουν τικ και να σου κανει ζημια ενας ασχετος! Εγω βγαζω την βερα οταν οδηγω για να μην κανει σημαδακια ο λεβιες που ειναι αλουμινιο και να τον ξηλωσει αλλος ??? Ε ειναι καπως
Και μιας και μιλάμε για μικροαλλαγές, έχω άλλο ένα καλούδι που πρέπει να βάλω. Αυτό στη φώτο. Ξέρει κανείς λεπτομέριες; Μου είπαν σίγουρα να είναι σβηστή η μηχανή (αερόσακος). Οι βίδες είναι Torx;
Και μία ερώτηση που μου ήρθε. Υπάρχει ο αντίστοιχος λεβιές για Ε92/Ε93 φωτιζόμενος;
Πρεπει να βγει ο αεροσακος.Μολις βγει θα δεις οτι ειναι 3 βιδες torx.Το αυτοκινητο σαφως και πρεπει να ειναι σβηστο μη σου σκασει κανας αεροσακος.Ψαξε για κανενα DIY στο νετ.
drbiloukos (08-06-11)
Ο αερόσακος όμως είναι κουμπωτός και θέλει λίγο τέχνη για να βγεί...ΤΟ κλειδί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση πάνω στη μίζα!!
drbiloukos (08-06-11)