-
και γω δεν ειμαι απο τους πολυ μεγαλους..αλλα θα ηθελα να βαλω το λιθαρακι μου σε αυτη την υπεροχη αναποληση...
δεν θα ξεχασω ποτε τα καλοκαιρια στο χωριο μου οπου παιζαμε κλεφτες και αστυνομους...τρεχωντας μεσα στα σοκακια χωρις κανενα φως...και τις τουμπες που μεχρι σημερα κοσμουν τα ποδια μας!!!επισης θυμαμαι οτι καποτε τα παιδια κατεβαιναν κατω στην πιλοτη της πολυκατοικιας και επαιζαν ολα παρεα και δεν χρειαζοντουσαν ουτε καγκελα ουτε πορτες για να μην μπει κανενας μεσα...θυμαμαι επισης οταν εβλεπα το γκαλη και τον γιαννακη και τον φιλιππου (ξαδερφος μου!!) το 87 με τα κοντα παντελονακια τους να παιζουν μπασκετ και να νικανε την αφταστη τοτε ρωσια...η δικη μου γενια περασε την εφηβεια της μεσα στα γηπεδα του μπασκετ...ακομα θυμαμαι ποσες μπασκετες ειχα σπασει (χιχιχιχιχ)..και που γυριζαμε σπιτι μας μεσα στον ιδρωτα αλλα δεν κρυωναμε ποτε!!!!!θυμαμαι τα αμαξια τοτε οπου ακομα και στις καλες γειτονιες το καλυτερο αμαξι ηταν το ε30 316 που αυτο μπορουσε ο ελληνας στα 50 να εχει και ο πολυ πλουσιος ενα μ3....και οχι σαν σημερα που βλεπεις καθε μερα porsche!!!!εγω και ακομα περισσοτερο οι πιο παλιοι πετυχαμε την χωρα μας πολυ φτωχη..αλλα και πολυ πιο δεμενη...οι ανθρωποι ηταν εξω ολοι και δεν ηταν κλεισμενοι στα σπιτια τους οπως σημερα..μιλαμε για κριση..τοτε ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα και η ζωη σαφως πιο δυσκολη...την δεκαετια του 90 και μετα του 00..η ελλαδα ξαφνικα απεκτησε χρηματα!!!!αλλα δεν ειναι το χρημα αυτο που μας εκανε ευτυχεις, ισα ισα μαλλον η ελλειψη του μας εδενε..η "φτωχια θελει καλοπεραση" λεγαν οι παλιοι...και οχι τωρα που γεμισε η ζωη μας με αχρηστα πραγματα...να δουλευουμε σαν τα σκυλια για να εχουμε καλυτερα υλικα αγαθα..λες και εμεις μαθαμε με τα πολλα...χιλιες φορες να ζω με τα λιγα και καθε μερα που περναει να ειμαι ευτυχης..παρα με τα πολλα και να μην προλαβαινω να ζησω!!!!
-
The Following 3 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:
aristent (18-04-11), Panos 316T (20-04-11), Ptboul (19-04-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP