georggge46 (03-04-11)
!!!!!!
ποδηλατο vs Motocross........ μην βιαστείτε να ποντάρετε........
Vasilis (15-04-11)
Για χρονια εψαχνα να βρω ενα ποδηλατο να μου αρεσει.
Εψαχνα να βρω ενα ποδηλατο που να κανει τα κεφια μου
Εψαχνα να βρω ενα ποδηλατο που να μου ταιριαζει και να με εκφραζει.
Τα mountain και τυπου mountain δε μου αρεσαν και τα θεωρουσα και δυσχρηστα και κουραστικα για τις αναγκες μου.
Το καλοκαιρι κουβεντιαζοντας με ενα φιλο μου με ακριβως τις ιδιες αποψεις περι ποδηλατου και χαζευοντας στο ιντερνετ πεσαμε πανω σε εναν ερωτα!!!
Απο το καλοκαιρι σχεδιαζω την αγορα του ψαχνοντας παραλληλα και αλλες μαρκες για αντιστοιχο μοντελο,αλλα κανενα δε μου αρεσε και κανενα δεν θα με βολευε καλυτερα απο το Expedition Sport της Specialized
Kανοντας ενα ποστ σε αυτην την εννοτητα ο Γιαννης με ενημερωσε οτι ο συμφορουμιτης μας "Specialized" ειναι ο Specialized o ιδιος!!!!
Μετα απο διαφορα pm και τηλεφωνα πηγα απο το μαγαζι του Νικου ("Specialized") και αφου βρηκαμε το μεγεθος που χρειαζομαι,μου φεραν το ποδηλατο μου σε μια κουτα και αφου το συναρμολογησαν με συνοπτικες διαδικασιες,μου το παρεδωσαν.....γυαλιστερο και περιφανο!!!!
Το ποδηλατο ειναι ενα υβριδιο.Ειναι κατι αναμεσα σε trecking,urban και cruiser.
Στην ουσια ειναι ενα cruiser.
Το μαγικο σε αυτο το ποδηλατο ειναι η σχεδιαση του σκελετου του.
Μεταφερει χαμηλα το κεντρο βαρους,ενω ο οδηγος βρισκεται ορθιος χωρις να ριχνει βαρος στα χερια.
Καθεσαι στην ουσια παρα πολυ ανετα,χωρις να καταπονεις μεση και χερια.
Καβαλοντας το και κανοντας το βολτα σε βαζει με τη μια στον ανετο και ξεκουραστο ρυθμο του,αφηνοντας απ εξω απο την ημερισια διαταξη κραδασμους και καταπονησεις χαρη στο τηλεσκοπικο πιρουνι της suntour εμπρος και στην υπεροχη σελα με τα ελατηρια και τον λαιμο αυτης με το αμορτισερακι που διαθετει!
Τα χειριστιρια των 21 ταχυτητων ειναι περιστροφικα και παρα πολυ διακριτικα.
Οπως θα ταιριαζε και στον χαρακτηρα του ποδηλατου αλλωστε.
Τα φρενα ειναι απλα και πολυ αποδοτικα.Ναι-ναι-ναι...δεν εχει δισκοφρενα......χαχαχα
Οι τροχοι διαθετουν μπλοκαζ για ευκολη εξαγωγη και ενα ζευγαρι φανταστικα λαστιχα που δουλευουν εξισου καλα και στην ασφαλτο χωρις να κουραζουν αλλα και στο χωμα χωρις να γλυστρανε
Πραγματικη αποκαλυψη αυτα τα λαστιχα.
Επι του πρακταιου λοιπον εχουμε καθημερινες βολτες στο Παρκο Τριτση,που εχω την τυχη να εχω διπλα στο σπιτι μου,με πλακοστρωτες διαδρομες,χωματινες και γενικοτερα διαδρομες μεσα στην φυση.
Οι αποστασεις που καλυπτουμε ειναι λιγο πανω απο τα 10χλμ.
Ακολουθουν προχειρες δυστυχως φωτογραφιες απο το super(!) κινητο μου,φρεσκοτατες σημερινες αμεσως μετα το πλυσημο και το κερωμα.
Επιφυλασομαι για καλυτερες και σε φυσικο περιβαλον.
Παραθετω και το λινκ της Specialized με το εν λογω μοντελο για περεταιρω χαζολογημα.
https://www.specialized.gr/index.php...id=330&lang=el
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 17-04-11 στις 23:27
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
georggge46 (18-04-11), GiannisRob (18-04-11), Konstantinos E60 (18-04-11), nikos1400 (18-04-11), Samaro (18-04-11), Specialized (26-06-11), Vasilis (18-04-11)
καλες βολτες Δημητρακο!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
z3 2.2 (18-04-11)
Καλο-βολταριστο Δημητρη !
Λεω "καινουριο ποστ" στο Ποδηλασια ?
"Για να ριξω μια ματια..."
Και πεφτω σε ενα review ενος ποδηλατου που θα επαιρνα ευχαριστως !
Ειχα σταμπαρει τελευταια και εγω τα "cruiser".
Βασικα θα ηθελα κατι σε χεβυ ντουτι...
Μας βαζεις σε πειρασμο !
(λες και θα μου κανει κακο λιγη γυμναστικη !)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
z3 2.2 (18-04-11)
Παρτο Νικολα χωρις δευτερη σκεψη.....
Ειναι οτι πιο ανετο και ξεκουραστο μπορεις να βρεις.
Ειναι και πανεμορφο
Ειναι ΠΟΔΗΛΑΤΟ
Ασε σου λεω....εχω αρρωστησει!!!!
Οταν λες heavy duty τι εννοεις?
Το ποδηλατο αυτο παει κανονικοτατα στο χωμα.
Ενταξει δεν ειναι για extreme καταστασεις,βραχια και αλματα αλλα στο χωματακι παει μιαααααα χαρα
Η σχεδιαση του σκελετου,το ψηλο τιμονι και το μικρο του βαρος σε σχεση με trekking και mountain κανουν τη διαφορα.
Το πηρε ο φιλος μου να το οδηγησει και γω πηρα το scott aspect 55 που εχει και νομισα οτι οδηγουσα τριαξονικο....
Ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες της δεκαετιας
εννοω οτι εγω τεινω προς το heavy duty
αντεχει ?
χωρις πλακα, ειδα εχει μαγαζι στα Χανια, θα παω να κοιταξω.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Μεχρι 100 κιλα λεει νομιζω το μανιουαλ
στην δευτερη φωτο διακρινω στο βαθος ενα bmx (skyway??)..μην μου πεις πως ασχολιοσουν με το αθλημα???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paganis : 18-04-11 στις 12:40