Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 100

Θέμα: E92 M3 [ελάχιστα] με το πλάϊ

Προεπιλογή

Ο Μεσιε εχει τρομερα χερια ...οποιος θελει να τα μετρησει μπορει να παει στις σερρες και να γραψει 2-10 δευτερα παραπανω απ'οτι ο Πατελος.
    Το βιντεο ισως σαν παραγωγη να πασχει λιγο. Ο οδηγος το τι μπορει να κανει φαινεται στο τελος... Με δυο τρια περασματα παραπανω θα μπορουσαν να ειχαν βγαλει βιντεο αλλα κεβιν μπλοκ. Ισως ομως να μην ηταν και αυτος ο στοχος τους.
    Εγω διαχωριζω λιγο το ντριφτ απο τις ''παντες'' ....
    Οταν πας για ντριφτ , ενωνεις δυο στροφες με την μεταξυ τους ευθεια. Τις κανεις ενα κοματι.
    Οταν κανεις παντες απλως οδηγεις ψιλογρηγορα και αμα σουν κανει κλικ καποια στροφη τ'αμολας και λιγο εως πολυ.

Το ενα ειναι αυτοσκοπος ,το αλλοειναι επιλογη τις στιγμης

2. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

chief (17-04-11), kloukakis (17-04-11), Monsta (17-04-11), Stathis (17-04-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ μήπως έχεις πουθενά στο αρχείο σου (πριν 12 χρόνια περίπου) το βίντ από το κόκκινο S3 1ης γενιάς που ο παλαβιάρης έμπαινε κάθετα σε πέταλο και η λήψη γινότανε από ψηλά???
    σε αυτο το τεστ ηταν ο τσιγκρης, οχι ο πατελος...
    αλλη "κουλομαρια" που δεν εχει ιδεα...

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω διαχωριζω λιγο το ντριφτ απο τις ''παντες'' ....
    Οταν πας για ντριφτ , ενωνεις δυο στροφες με την μεταξυ τους ευθεια. Τις κανεις ενα κοματι.
    Οταν κανεις παντες απλως οδηγεις ψιλογρηγορα και αμα σουν κανει κλικ καποια στροφη τ'αμολας και λιγο εως πολυ.

Το ενα ειναι αυτοσκοπος ,το αλλοειναι επιλογη τις στιγμης
    Σωστοτατος
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο τσιγκρης, οχι ο πατελος...

Πήγα να πω ότι ίσως να ήταν κι ο Γιαννάκης, ε ναι σωστά, ή ο ένας ή ο άλλος ο ''κουλός'' ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε αυτο το τεστ ηταν ο τσιγκρης, οχι ο πατελος...
    Α καλά....
    Αυτος και αν ειναι κουλομαρια...
    M3 CSL

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ μήπως έχεις πουθενά στο αρχείο σου (πριν 12 χρόνια περίπου) το βίντ από το κόκκινο S3 1ης γενιάς που ο παλαβιάρης έμπαινε κάθετα σε πέταλο και η λήψη γινότανε από ψηλά???
    Ξέρω ποιο λές εσύ!
    Kόκκινο S3 facelift , στο Drive που μπαίνει σε φουρκέτα full lock στο δρόμο Λεωνίδιο-Κοσμάς ανάβαση!!
    Το S3 αυτό μετά το είχε ο Γιώργος της τότε Τροχοπροοπτικής...

8. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Monsta (17-04-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρω ποιο λές εσύ!
    Kόκκινο S3 facelift , στο Drive που μπαίνει σε φουρκέτα full lock στο δρόμο Λεωνίδιο-Κοσμάς ανάβαση!!
    Το S3 αυτό μετά το είχε ο Γιώργος της τότε Τροχοπροοπτικής...
    το βιντεακι δεν το ξερω αλλα ξερω τον δρομο....κακακια αμα πεις οτι πας γρηγορα
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεκτη η άποψη σου.Είναι όμως οδηγάρα και επαγγελματιάς κασκαντερ.
    Και εγώ προτιμώ να βλέπω πολιτικά σε ντριφτ.
    Δεν συμφωνώ με ντριφτ σε δημόσιο δρόμο και κίνηση,αλλά είναι πολυ καλύτερο αυτό το βίντεο κατά τη γνώμη μου.
    https://www.youtube.com/watch?v=7LbUr_kG-lk
    Αυτο ειναι το Καπανδριτη γιατρε!..Ωραια το πανε παρεπιπτοντως και στο μεγαλυτερο κομματι εχουν 2α και σε καποιες 3η...Αλλα δεν κανουν κατι ιδιαιτερο,ο δρομος ειναι σαπουνι εκει και η μιση μου παρεα,συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου ανεβαινουμε με τον ιδιο τροπο,με τα μισα αλογα....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η επίθεση στον Στράτο? Επειδή δεν του άρεσε ΠΟΛΥ το βίντεο??? Ούτε εμένα με ενθουσίασε για να είμαι ειλικρινής. Ούτε τον οδηγό κατέκρινε ούτε είπε οτι το βίντεο είναι για τα μπάζα. Το οτι κάποιος γυρίζει 1:30 στις Σέρρες με "συμβατικό" αμάξι δεν σημαίνει οτι ξέρει και ντρίφτ (και δεν το λέω για τον συγκεκριμένο οδηγό), αλλά το βίντεο έχει να κάνει με ντρίφτ. Ούτε ο DR γυρίζει 1:31 στις Σέρρες ούτε ο Μάνος βγάζει τον κατόδρομο με το πλάι, απλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.(Ελπίζω να μην ενοχλεί το παράδειγμα, ξέρετε πόσο σας εκτιμάω και τους δυο!!)

Καλό το βίντεο, αλλά τα εφέ στην αρχή είναι κουραστικά και σε προϊδεάζουν οτι θα γίνει χαμός. Μετά κάμερες ελικόπτερα και ιστορίες, εν τέλη δεν ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Προσωπικά πιο πολύ μου άρεσε το βίντεο στο XL και ας ήταν πιο εύκολο το μέρος με χειρότερη άσφαλτο και τα βράχια να μην καραδοκούν. Δεν τους ανάγκασαν στο κάτω κάτω να το γυρίσουν εκεί. Υπήρχαν όντως θεαματικά πλάνα, το αυτόματο όντως χαλάει κατα πολύ την κατάσταση, όντως ξένο αυτοκίνητο δεν το πας όπως το δικό σου και όντως ήταν αρκετά επικίνδυνο καλώς ή κακώς. Το μοντάζ όμως ήταν κακό και χάλαγε το σκηνικό και αρκετά πλάνα έπρεπε να κοπούν.

12. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

stratos (17-04-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κάνουμε διαγωνισμό χεριών και ικανοτήτων...
    Τις ειρωνείες σε σχόλια συμφορουμιτών για κάποιες απόψεις τους δεν τις καταλαβαίνω..και ας ήταν ο Στράτος υπερβολικός ότι εγώ θα το πήγαινα καλύτερα.
    Όμως το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο για να προσκυνάμε κιόλας...Αλλού μπορεί και είμαι σίγουρος, ότι κάνει παπαδες.
    Που να βγάζαμε και λεφτά από τα θετικά σχόλια...
    Άλλο αυτοκίνητο και στημένο αλλά φαίνεται το πράγμα...
    https://www.youtube.com/watch?v=DHtwUr-IkHM
    Αυτος πραγματικα το παει..κομματια!!!!Δεν παμε να κλεισουμε το Καπανδριτη και ν'ανεβαινουμε διχως αυριο???Νικο ακους???
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP