Δεν τα έχει απλά οδηγήσει. Αλλά αφού γνωρίζεις έστω και αυτά τα λίγα, πήγαινε δες τον dr. kamasutra που σε φτιάχνει περισσότερο και άσε τις κριτικές και τα σχόλια.
Δεν τα έχει απλά οδηγήσει. Αλλά αφού γνωρίζεις έστω και αυτά τα λίγα, πήγαινε δες τον dr. kamasutra που σε φτιάχνει περισσότερο και άσε τις κριτικές και τα σχόλια.
Εγώ δεν σου έφταιξα σε κάτι για να παραφράζεις με αυτόν τον τρόπο
το username μου.
Ούτε το βίντεο σχολίασα,ούτε τον οδηγό..που σαφώς
έχει τεράστια εμπειρία και δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί του...
Δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός...
By the way,μια χαρά το πάει,άλλοι του χώρου θα το πηγαίνανε σίγουρα καλύτερα,αλλά μην ξεχνάμε ότι το αμάξι είναι πολιτικό και ο δρόμος αυτός πολύ επικίνδυνος...
UP YOURS!
deepBLUE (17-04-11), paganis (17-04-11), Stefanos_Cool (20-04-11), stratos (17-04-11)
χωρις να αμφισβητω τον πατελο..τον οποιο ομως δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εχω δει για να μπορω να κρινω απο κοντα και το κανουμε παντες για την καμερα δεν μου λεει κατι..ειναι το μονο ευκολο πιστεψε με...με λιγο κοψε ραψε ολοι χεραδες γινονται..και το λεω γενικα..οχι για τον πατελο απαραιτητα...
το βιντεο ειναι αρκετα συμπαθητικο..και δεδομενων των συνθηκων...αλλα μεχρι εκει..ας μην ξεχναμε οτι εχει βαλει μια 2α και παει με 420 αλογα..δεν ειναι τιποτα φοβερο..οπως ελεγε και ενας φιλος driftas ανεβασε μια πανω (ταχυτητα) να σε δω!!!και θα συμφωνησω με το strato οτι απο μεσα δεν μου αρεσει...
οσο για την κριτικη..οταν ανεβαζει καποιος ενα video λογικο ειναι να υπαρχει κριτικη...αν δεν θελει καποιος κριτικη να κρατησει τα video στο αρχειο του και να μην τα βαζει δημοσια...
Dr. Yamastura (17-04-11), kloukakis (17-04-11), paganis (17-04-11), stratos (17-04-11)
Δεν κάνουμε διαγωνισμό χεριών και ικανοτήτων...
Τις ειρωνείες σε σχόλια συμφορουμιτών για κάποιες απόψεις τους δεν τις καταλαβαίνω..και ας ήταν ο Στράτος υπερβολικός ότι εγώ θα το πήγαινα καλύτερα.
Όμως το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο για να προσκυνάμε κιόλας...Αλλού μπορεί και είμαι σίγουρος, ότι κάνει παπαδες.
Που να βγάζαμε και λεφτά από τα θετικά σχόλια...
Άλλο αυτοκίνητο και στημένο αλλά φαίνεται το πράγμα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 17-04-11 στις 09:13
UP YOURS!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 17-04-11 στις 09:23
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
οριστε video που εχω τραβηξει εγω προσωπικα..που ναι μεν ειναι πλατυς δρομος αλλα βρεγμενος γενικα και στεγνος σε καποια σημεια..που ειναι οτι χειροτερο για εναν οδηγο....και το αμαξι σκαρτα 190 αλογα....
Δεκτη η άποψη σου.Είναι όμως οδηγάρα και επαγγελματιάς κασκαντερ.
Και εγώ προτιμώ να βλέπω πολιτικά σε ντριφτ.
Δεν συμφωνώ με ντριφτ σε δημόσιο δρόμο και κίνηση,αλλά είναι πολυ καλύτερο αυτό το βίντεο κατά τη γνώμη μου.
UP YOURS!