gant (17-04-11), Monsta (16-04-11), Nick bmwlover (17-04-11)
με το μερλιν θα παμε να παρακολουθησουμε μια σειρα σεμιναριων για drift που διοργανωνει ο πατελος μαζι με καποιους αλλους, στο ελληνικο...
εικαζω οτι ο στρατος δεν αμφισβητησε γενικα (πως θα μπορουσε αλλωστε), απλα δεν του αρεσε το συγκεκριμενο βιντεο.
πραγμα λογικο, αφου σε δημοσιο δρομο με αυτο το αυτοκινητο και με ολες αυτες τις παραμετρους που αναφερατε δεν θα μπορουσε να γινει και τιποτα πολυ καλυτερο...![]()
ωραιος !!!
φαινεται ο οδηγος που το κατεχει....
παντως στην Πορταρια ανεβαινε παρομοια με χαρακτηριστικη ανεση ο πλαγιοΤουμπας !!!![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
ο Πατελος ειναι γνωστο οτι ειναι οδηγαρα.
Και δεν φαινεται αυτο απ τα ντριφτ αλλα απ τους χρονους που εχει κανει σε πιστες.
M3 CSL
Monsta (17-04-11), Nick bmwlover (17-04-11)
συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. ας πάρει ένας ένα μαμά Μ3, και ας πάει εκεί πάνω, όπου
αν κρίνουμε απο τον ήχο των ελαστικών, ο δρόμος γαντζώνει καλά δυσκολεύοντας τον
οδηγό να σπάσει την πρόσφυση...στο άλλο βίντεο έχουμε έναν επαγγελματία, με ένα
τελείως ντριφτάδικο αγωνιστικό, με υδραυλικά χειρόφρενα, ζύγισμα για αυτή την δουλειά,
διαφορικό 2 δρόμων με βήμα που τερματίζει την τελευταία ταχύτητα στα 170 χιλιόμετρα,
σε ένα αμάξι 500φεύγα αλόγων(στμφωνώ απόλυτα με τον δημήτρη για το επαγγελματικό
ντρίφτ. την ίδια άποψη έχω).
απο την άλλη, έχουμε το παμπάλαιο βίντεο το xl, όπου δύο οδηγοί σκίζουν 2 Μ3 σε δρόμο
σαπουνάδα, και πιστέψτε με, αν και το πάνε πάρα πολύ καλά, μπορώ να το πάω και καλύτερα,
χωρίς να λέω καμμία υπερβολή, και ας έχω και smg...
το κυριότερο απ'όλα, είναι πως ο οδηγός του Μ3, οδηγάει dkg το οποίο δυσκολεύει πάρα
μα πάρα πολύ την κατάσταση για τέτοιου είδους οδήγηση.
sympether with chiefτης
Αmateur (αματεουρ) καταστασεις αλλα πολυ πετυχημενα βραδυα που εχουν χαραχτει για παντα στις μνημες μας
Μεταμεσονυκτιες εξορμισεις μακρυα απο τα φωτα της πολης με μονους συμμαχους το κουραγιο και την τυχη.
Τωρα το s2k περιμενει να πουληθει σε εναν μαντρα και το zed περιμενει και αυτο την σειρα του κουκουλωμενο στο γκαραζ....
Δε μαμιεται...καποια μερα μπορει να παρω Μ-τριο
(μερος το ποστ ειναι χιουμοριστικο....αιντε για να μην μου κρεμμασετε κουδουνια!!!)
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Ρε παιδια, δεν καταλαβα καλά ποιο ειναι το θεμα.
Να κρινουμε τον Πατέλο ή να τον συγκρινουμε με αλλους ??
Ελεος.
Δεν θελω να πω για ολους τους συμφορουμίτες γιατι δεν τους γνωριζω και προσωπικά, αλλα γι αυτους που ξερω ειμαστε ολοι νηπια μπροστα στην εμπειρία και στις ικανοτητες του ανθρωπου.
M3 CSL
Nick bmwlover (17-04-11), Thomelef (17-04-11)
chief (17-04-11), Dioskouroi (17-04-11), Nick bmwlover (17-04-11)