Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
για να το συνεχισουμε λιγακι.....και να μαθαινει φυσικα και ο κοσμος..

μπαινω λοιπον μαγκες σημερα στο fb και ολως τυχαιως εχω προσκληση απο το μακη βουδουρη..το παλικαρι δεν το γνωριζω καν..ουτε εχω παει στο συνεργειο του ποτε..απο οτι καταλαβαινω το παιδι θα νομιζει οτι για καποιο λογο τον δυσφημιζω..και οτι μαλλον ειμαι κανας πιτσιρικας που δεν εχω το θαρρος της γνωμης μου..οτι γραφω εδω μεσα τα ιδια θα του πω και αυτου εννοειται..γιατι εγω δεν κρυβομαι ουτε πισω απο πληκτρολογια ουτε τιποτα...τα χωνω ανεξαιρετως οταν κατι δεν μου αρεσει..και οτι βλεπω το λεω..και ειμαι απλα ενας ερασιτεχνης..ουτε καν η δουλεια μου δεν ειναι...

υγ..επειδη παιζει καποιοι να ειδαν οτι εχω τον κωστα τον καποτη φιλο στο fb..και λεω καποια καλα λογια..να ξεκαθαρισω οτι με τον κωστα εχω μιλησει μια φορα στην ζωη μου..και απλα μου αρεσει σαν οδηγος..απο κει και περα ουτε εχω συνεργαστει ουτε τιποτα...ουτε εχω καποιο κερδος με το να πω δυο πραγματα για το αμαξι του..απλα καθε φορα σε καθε αγωνα το εβλεπα να βαραει 150 κοφτες και να μην παθαινει τιποτα..................αυτο το σεβομαι!!!στο κατω κατω δεν θα μπορουσα να συνδιαλλαγω καθως δεν ειχα ποτε bmw!!!!!
Φιλο τον Κωστα τον Καποτη???Τωρα θα δεις!!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχααχ. .....λοιπον περα απο την πλακα,γνωρισε τον Μακη με την πρωτη ευκαιρια και θα δεις οτι και γνωσεις εχει (καμια σχεση με τους υπολοιπους το φανταζεσαι ετσι???) και ειναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ αδικο να τον κρινεις απο το αποτελεσμα του V8.....το οποιο ειναι πολυ ιδιατερο μοτερ και το βασικοτερο οταν μιλαμε για μηχανες και αγωνες δεν πανε ουτε στον καλυτερο μηχανικο τα πραγματα οπως τα υπολογιζεις,εδω το αμαξι που εχεις ειναι το ///Μ με το πιο αμφισβητημενο μοτερ ολων των εποχων.Ας εσπαγε και σε καπιον συναγωνιστη του μοτερ 10χιλιαδων ευρω και βαλε να δουμε πως θα προχωραγανε,για εμενα το 3.8 εναντι του V8 υπερτερει σαν μοτερ αξιοπιστο απο καταβολης του αλλα αυτο δεν κανει τον Μακη κακο μηχανικο.

Φιλικα παντα ελπιζω να το καταλαβαινεις!