Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 69

Θέμα: Ε30 Μ5 Project

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε μου γενικότερα στην ελλάδα το φαινόμενο *χαμηλό επίπεδο* είναι γεγονός.
    δεν μας λές και κάτι καινούριο.δυσφήμιση δεν κάνει κανείς, παρά μόνο κάποιες
    επισημάνσεις σε γεγονότα που έχουν δεί με τα μάτια τους...απο την άλλη, εσύ
    έχεις τρελαθεί στην διαφήμιση και το πόσο καλός είναι ο μάστορας που πάς...
    και γενικά οκ όλοι μας έχουμε δεί κατά καιρούς αρκετά συνεργεία και δουλειές
    τους και μπορούμε όλοι να έχουμε την άποψη μας.
    Φιλε μου διαφημιση να κανω σε καποιον που δεν τον ξερει ουτε η μανα του,οχι σε καποιον που τον βριζει ολη η Ελλαδα επειδη δε μπορει να τον φτασει...Εγω φιλε μου το αμαξι μου το εχω παρει εδω και ενα μηνα,δεν το εχω δεκα χρονια.Θελεις να σου αναφερω 20 περιπτωσεις ανθρωπων που μας συμβουλευονται που να πανε να κανουν μετατροπη στο αμαξι τους και τους λεμε ''εκει θα πας,εγγυηση'',πανε αλλου επειδη ειναι πιο φτηνοι και μετα τραβανε τα μαλλια τους και πανε σε αυτους που συστησαμε απο την αρχη???Παμε να σου δειξω 10 Ε30 μετατροπη με Μ5 Ε34 η Μ3 Ε36 μοτερ,να δεις πως εχουν στηριξει τον κινητηρα και αναθεμα αν εχουν κεντραρει το σασμαν σωστα,να παθεις πλακα..Λες και δεν ξερω που γραφω και σε ποιους τα λεω...Χρονια ειμαι μελος σε forum και αυτο που βλεπω συνεχως ειναι διαφημιζομενη με τεραστια ταμπελα,ασχετοσυνη με ελλειψη πληροφοριων για αυτους που κραζουν...Αλλωστε αν εγω διαφημιζω το μαστορα μου,τα πιο εμπειρα μελη,ξερουν αυτοι που ειναι και πελατες του ανεφεραν πιο πανω τι εστι γνωση...Δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πληρωσω εκατομμυρια και να πεθανω απο στεναχωρια επειδη καποιος απατεωνας ανελαβε να κανει το αμαξι μου ''να πεταει'' και καταφερε να μου παραδωσει ενα τροχοφορο Χαρο και να μην απευθυνθω αμεσα σε εκεινον που ξερει να βγαλει τη δουλεια σε περας...
    Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ σαν Δημήτρης τουλάχιστον έχω άλλες απορίες.....

1. Ο καθένας λέει για διαφορετικό επαγγελματία να λέει οτι είναι σωστός και άλλος λέει οτι ο ίδιος είναι μάπα.... Γιατί έτσι? Δεν βγαίνει νόημα!

3. Αναλογιστήκατε ποτέ γιατί σε τόσο ελαφριές καρότσες βάζουνε τόσο δυνατά μοτέρ εφόσον και με 200 άλογα το Ε30 γίνεται μπαλαρίνα? Εντυπωσιασμός ίσως?

4. Φορτιγίσιες τουρμπίνες.... ΟΚ! Για ποιό λόγο? Αν τώρα χαλάνε στο μισάωρο μετά να χαλάνε στο τέταρτο? Η ατμόσφαιρα που δεν παθαίνει τίποτα μας χαλάει? (για τέτοια οδήγηση στα όρια συνέχεια τουλάχιστον θα προτιμούσα ατμόσφαιρα)

5. Βλέπω και σπαταλιώνται τρελά χρήματα καιρό τώρα για να στηθεί ένα αμάξι.... Δηλαδή παλιότερα που κάνανε αναβάσεις ριτσώνα κλπ ή σε χωματόδρομους και μπαίνανε με ένα ταπεινό ρολλ μπάρ μέσα και μοτέρ λίγο πουσαρισμένο ατμόσφαιρα ήταν χαζοί ή δεν είχανε χρήμα? Άρα το συμπέρασμα είναι πως ο οδηγός πάει το αυτοκίνητο και όχι το αυτοκίνητο τον οδηγό.... Λάθος? Μπορεί!

1.Δημήτρη το επίπεδο δύναμης έχει ανέβει,γι' αυτό πια η πλειοψηφία τουρμπίζει.Όπως σε όλους τους τομείς,ετσι και στο αυτοκίνητο και στους αγώνες τα πάντα εξελίσονται,όλα γίνονται πιο δυνατά και γρήγορα.
    UP YOURS!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3E30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου διαφημιση να κανω σε καποιον που δεν τον ξερει ουτε η μανα του,οχι σε καποιον που τον βριζει ολη η Ελλαδα επειδη δε μπορει να τον φτασει...
    μάλιστα...είναι ο καλύτερος σε όλη την ελλάδα τελικά...καλά που δεν του
    κάνεις και διαφήμιση

Εγω φιλε μου το αμαξι μου το εχω παρει εδω και ενα μηνα,δεν το εχω δεκα χρονια.
    και αυτό που κολάει τώρα στην κουβάντα μας???

Θελεις να σου αναφερω 20 περιπτωσεις ανθρωπων που μας συμβουλευονται που να πανε να κανουν μετατροπη στο αμαξι τους και τους λεμε ''εκει θα πας,εγγυηση'',πανε αλλου επειδη ειναι πιο φτηνοι και μετα τραβανε τα μαλλια τους και πανε σε αυτους που συστησαμε απο την αρχη???
    είσαι της δουλειάς και συμβουλεύεις που να πάει κάποιος???προσωπικά πάντως,
    σαν επαγγελματίας ποτέ δεν θα μπορούσα να εγγυηθώ για κάτι που δεν θα
    περνούσε απο τα δικά μου χέρια...πρόσεχε μόνο, γιατί όσο καλός και να είναι
    ο άλλος, πολές φορές η στραβή δεν αργεί να γίνει. αν μη τι άλλο εσύ θα έχεις
    εκτεθεί πιο πολύ απο τον γκαραντί μάστορα σου.

Παμε να σου δειξω 10 Ε30 μετατροπη με Μ5 Ε34 η Μ3 Ε36 μοτερ,να δεις πως εχουν στηριξει τον κινητηρα και αναθεμα αν εχουν κεντραρει το σασμαν σωστα,να παθεις πλακα..
    δεν χρειάζεται. ο σαράφης είναι φίλος και έχω δεί απο κοντά πως είναι καλή μια
    τέτοια μετατροπή. αν και ο δικός σου μάστορας έχει κάνει τέτοια δουλειά, πάω
    πάσο.

Λες και δεν ξερω που γραφω και σε ποιους τα λεω...Χρονια ειμαι μελος σε forum και αυτο που βλεπω συνεχως ειναι διαφημιζομενη με τεραστια ταμπελα,ασχετοσυνη με ελλειψη πληροφοριων για αυτους που κραζουν...
    καταρχήν πέραν του ότι έχεις ισοπεδώσει ένα μέρος ενός τεράστιου κλάδου, μας
    λές για δυσφίμηση ξανά και ξανά, ενώ στην ουσία εσύ δυσφιμίζεις όποιον δεν
    ονομάζεται βουδούρης και έχει σχέση με τα bmw.

Αλλωστε αν εγω διαφημιζω το μαστορα μου,τα πιο εμπειρα μελη,ξερουν αυτοι που ειναι και πελατες του ανεφεραν πιο πανω τι εστι γνωση...
    νόημα δεν βγαίνει. ντε και καλά δλδ πως υπάρχει ένας και μετά το χάος...
    έγινε αγορίνα. άλωστε όλοι οι επαγγελματίες ανεξαρτήτου κλάδου, αυτό
    θέλουν. πελάτες να τους τα ακουμπάνε με κλειστά τα μάτια...

Δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πληρωσω εκατομμυρια και να πεθανω απο στεναχωρια επειδη καποιος απατεωνας ανελαβε να κανει το αμαξι μου ''να πεταει'' και καταφερε να μου παραδωσει ενα τροχοφορο Χαρο και να μην απευθυνθω αμεσα σε εκεινον που ξερει να βγαλει τη δουλεια σε περας...
    πάντως καλά δεν το διαφήμισες καθόλου...τες πα, επειδή δεν μας πολυενδιαφέρει
    το γεγονός ποιός είναι ο καλύτερος και ποιός είναι ο master of disaster, λόγο
    του ότι όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας και είμαστε κατασταλαγμένοι, έχεις
    να προσθέσεις κάτι στο γεγονός για το αν η πίστα είναι ένα καλό τεστ για το
    αν ένα συνεργείο κάνει καλή δουλειά???
    και pls μην μας πείς για μάστορες μηχανικούς και ποιοί είναι καλοί και ποιοί όχι.
    πίστεψε με την απάντηση σου την ξέρουμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καταρχας πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι στη χωρα μας, το επιπεδο των αγωνων drift ποτε δεν ηταν εκει που επρεπε.Αυτο απλα σημαινει οτι ο καθενας που συμμετειχε,το εκανε καθαρα για την καυλα του και τα χρηματα που πληρωνε και πληρωνει,δεν του τα επιστρεφει καποιος χορηγος που υπαρχει απο πισω με εκατομμυρια ως budget..Ο Μακης Βουδουρης,καθως και μερικοι(ελαχιστοι αλλοι)δαπανησαν δεκαδες χιλιαδες ευρω για να μπορειτε εσεις ως θεατες σημερα να μιλατε για αυτα τα αυτοκινητα που μεχρι τοτε τα βλεπαμε και αν μονο στο εξωτερικο...Το ποιος ειναι ο καθενας στο χωρο αυτο,ευτυχως το ξερουμε πολυ καλα οσοι γνωριζουμε τα πραγματα..Και θα εκπλαγειτε αν μαθετε οτι τα ''αστερια του drift'' που με τοσα διθυραμβικα σχολια υποστηριζετε,εχωντας και οι ιδιοι συνεργεια,πειραματιζονται( και δυστυχως χωρις να μαθαινουν...)στα αυτοκινητα του κοσμου...

Συγγνώμη αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν ονόματα ,όπως ο Βουδουρης,λαφογιάννης κλπ. δεν εχουν κάποιου είδους χορηγό...(λάστιχα,αναλώσιμα γενικά)
    Στην περίπτωση που δεν εχουν, δεν θα τους λυπηθώ οικονομικά ,όταν ανταλλακτικά έχουν παμφθηνα,εργασία με μηδεν κόστος.Αυτό ισχύει και για άλλα ονόματα στους αγώνες με δικά τους συνεργεία.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stefanos_Cool : 15-04-11 στις 00:18 Αιτία: edit quote
    UP YOURS!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

χαιρομαι που και ορισμενοι αλλοι ειδαν οτι μαλλον εχω δικιο σε ορισμενα πραγματα...και απαντησαν ομοιως..οχι τιποτα αλλο αλλα αρχιζα να νιωθω καπως!!!!!χααχχαχαχ

φυσικα και κανουμε κουβεντα αλλα ρε παιδια οχι αλλη διαφημιση...και επισης πιστεψτε με αν το drift δεν "μετραγε" για τα συνεργεια δεν θα εμπαιναν καν στους αγωνες...απο κει και περα..εχω δει παρομοια αμαξια με του βουδουρη εξωτερικο που σκοτωναν...αρα που ειναι η τεχνωγνωσια και ο επαγγελματισμος??και του καποτη το αμαξι ηταν σαφως ανωτερο απο του βουδουρη που ο καποτης ειναι φανοποιος....

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μάλιστα...είναι ο καλύτερος σε όλη την ελλάδα τελικά...καλά που δεν του
    κάνεις και διαφήμιση

και αυτό που κολάει τώρα στην κουβάντα μας???

είσαι της δουλειάς και συμβουλεύεις που να πάει κάποιος???προσωπικά πάντως,
    σαν επαγγελματίας ποτέ δεν θα μπορούσα να εγγυηθώ για κάτι που δεν θα
    περνούσε απο τα δικά μου χέρια...πρόσεχε μόνο, γιατί όσο καλός και να είναι
    ο άλλος, πολές φορές η στραβή δεν αργεί να γίνει. αν μη τι άλλο εσύ θα έχεις
    εκτεθεί πιο πολύ απο τον γκαραντί μάστορα σου.

δεν χρειάζεται. ο σαράφης είναι φίλος και έχω δεί απο κοντά πως είναι καλή μια
    τέτοια μετατροπή. αν και ο δικός σου μάστορας έχει κάνει τέτοια δουλειά, πάω
    πάσο.

καταρχήν πέραν του ότι έχεις ισοπεδώσει ένα μέρος ενός τεράστιου κλάδου, μας
    λές για δυσφίμηση ξανά και ξανά, ενώ στην ουσία εσύ δυσφιμίζεις όποιον δεν
    ονομάζεται βουδούρης και έχει σχέση με τα bmw.

νόημα δεν βγαίνει. ντε και καλά δλδ πως υπάρχει ένας και μετά το χάος...
    έγινε αγορίνα. άλωστε όλοι οι επαγγελματίες ανεξαρτήτου κλάδου, αυτό
    θέλουν. πελάτες να τους τα ακουμπάνε με κλειστά τα μάτια...

πάντως καλά δεν το διαφήμισες καθόλου...τες πα, επειδή δεν μας πολυενδιαφέρει
    το γεγονός ποιός είναι ο καλύτερος και ποιός είναι ο master of disaster, λόγο
    του ότι όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας και είμαστε κατασταλαγμένοι, έχεις
    να προσθέσεις κάτι στο γεγονός για το αν η πίστα είναι ένα καλό τεστ για το
    αν ένα συνεργείο κάνει καλή δουλειά???
    και pls μην μας πείς για μάστορες μηχανικούς και ποιοί είναι καλοί και ποιοί όχι.
    πίστεψε με την απάντηση σου την ξέρουμε.
    Κοιταξε φιλε μου,

1ον)Ειρωνας δεν ημουν ποτε και δε θα γινω σε καμια περιπτωση τωρα.Το ποιος ειναι καλος μαστορας και ποιος οχι,μπορει να το κρινει ο καθενας αναλογα με το ποσο πολυ εχει βαλει το χερι στην τσεπη αναλογικα με αυτο που εχει εισπραξει.Τωρα αν εσυ κρινεις οτι κανω διαφημιση,παω πασο...Και θα παρακαλουσα να μην δυσφημιζει κανενας καποιον,γιατι απο αυτο ζει και μονο κακο μπορει να του κανει.

2ον)Ο Μακης εφτιαξε πρωτος στην Ελλαδα Ε30 Μ3 με V8 κινητηρα Μ5,δαπανηθηκαν πολλα χρηματα και μεγαλη γνωση για να ακολουθησουν αλλοι μετα και εδω τελειωνει αυτο.

3ον)Επειδη υπαρχουν εμπαθειες στο χωρο και δυστυχως εκφραζονται παντα πισω απο ενα πληκτρολογιο(Thomelef δε μιλω για σενα)και μολις τους παρεις τηλ να τους ζητησεις το λογο,ειναι ολοι κοτες(οποιοι καταλαβαν καταλαβαν).Τσιρακια που μια ζωη λενε λενε και τιποτα δε λενε.Καποια πραγματα ειναι σταθερες αξιες και ο,τι κ να ειπωθει δεν αλλαζουν αυτα.

Και τελος οσον αφορα το αν η πιστα ειναι prouving ground για ενα αυτοκινητο εκ μετατροπης η βελτιωσεων,ναι ειναι και τα αυτοκινητα που προανανεφεραν καποιοι το απεδειξαν καλα αυτο.

Και ας κλεισει εδω το θεμα περι φιλων,διαφημισεων και ''υποστηρικτων''.......

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαιρομαι που και ορισμενοι αλλοι ειδαν οτι μαλλον εχω δικιο σε ορισμενα πραγματα...και απαντησαν ομοιως..οχι τιποτα αλλο αλλα αρχιζα να νιωθω καπως!!!!!χααχχαχαχ

φυσικα και κανουμε κουβεντα αλλα ρε παιδια οχι αλλη διαφημιση...και επισης πιστεψτε με αν το drift δεν "μετραγε" για τα συνεργεια δεν θα εμπαιναν καν στους αγωνες...απο κει και περα..εχω δει παρομοια αμαξια με του βουδουρη εξωτερικο που σκοτωναν...αρα που ειναι η τεχνωγνωσια και ο επαγγελματισμος??και του καποτη το αμαξι ηταν σαφως ανωτερο απο του βουδουρη που ο καποτης ειναι φανοποιος....
    φιλε μου το video που ανεβασα το ειδες?γιατι εμενα δε μου φανηκε να μη δουλευει το αμαξι και ας με διαψευσει καποιος...

Ο επαγγελμαστισμος φιλε μου, ειναι οτι ακομα και οι Γερμανοι στηριζουν το μοτερ λαθος για αυτο και βλεπεις να κλεινει το καπο ενω το αλλο οχι...

Τωρα το αν του Καποτη ηταν ανωτερο η οχι ειναι αλλο θεμα που αν το αναλυσουμε,θα κατηγορηθω και για το που απεκτησα την τεχνογνωσια μου...

Rides
    0

Προεπιλογή

Μ3Ε30 μήπως δούλευες στον Βουδούρη?

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ούτως ή αλλιώς το θρεντ μου είναι παλιό.
    Εχω πάρει το μ3 ε36 και έχω διαλέξει και μηχανικό...οπότε ...
    UP YOURS!

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μ3Ε30 μήπως δούλευες στον Βουδούρη?
    sex shop εχω φιλε,δεν ειμαι μηχανικος...

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP