Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 69

Θέμα: Ε30 Μ5 Project

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3E30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχας πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι στη χωρα μας, το επιπεδο των αγωνων drift ποτε δεν ηταν εκει που επρεπε.Αυτο απλα σημαινει οτι ο καθενας που συμμετειχε,το εκανε καθαρα για την καυλα του και τα χρηματα που πληρωνε και πληρωνει,δεν του τα επιστρεφει καποιος χορηγος που υπαρχει απο πισω με εκατομμυρια ως budget..Ο Μακης Βουδουρης,καθως και μερικοι(ελαχιστοι αλλοι)δαπανησαν δεκαδες χιλιαδες ευρω για να μπορειτε εσεις ως θεατες σημερα να μιλατε για αυτα τα αυτοκινητα που μεχρι τοτε τα βλεπαμε και αν μονο στο εξωτερικο...Το ποιος ειναι ο καθενας στο χωρο αυτο,ευτυχως το ξερουμε πολυ καλα οσοι γνωριζουμε τα πραγματα..Και θα εκπλαγειτε αν μαθετε οτι τα ''αστερια του drift'' που με τοσα διθυραμβικα σχολια υποστηριζετε,εχωντας και οι ιδιοι συνεργεια,πειραματιζονται( και δυστυχως χωρις να μαθαινουν...)στα αυτοκινητα του κοσμου...

Συγγνώμη αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν ονόματα ,όπως ο Βουδουρης,λαφογιάννης κλπ. δεν εχουν κάποιου είδους χορηγό...(λάστιχα,αναλώσιμα γενικά)
    Στην περίπτωση που δεν εχουν, δεν θα τους λυπηθώ οικονομικά ,όταν ανταλλακτικά έχουν παμφθηνα,εργασία με μηδεν κόστος.Αυτό ισχύει και για άλλα ονόματα στους αγώνες με δικά τους συνεργεία.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stefanos_Cool : 15-04-11 στις 00:18 Αιτία: edit quote
    UP YOURS!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

χαιρομαι που και ορισμενοι αλλοι ειδαν οτι μαλλον εχω δικιο σε ορισμενα πραγματα...και απαντησαν ομοιως..οχι τιποτα αλλο αλλα αρχιζα να νιωθω καπως!!!!!χααχχαχαχ

φυσικα και κανουμε κουβεντα αλλα ρε παιδια οχι αλλη διαφημιση...και επισης πιστεψτε με αν το drift δεν "μετραγε" για τα συνεργεια δεν θα εμπαιναν καν στους αγωνες...απο κει και περα..εχω δει παρομοια αμαξια με του βουδουρη εξωτερικο που σκοτωναν...αρα που ειναι η τεχνωγνωσια και ο επαγγελματισμος??και του καποτη το αμαξι ηταν σαφως ανωτερο απο του βουδουρη που ο καποτης ειναι φανοποιος....

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαιρομαι που και ορισμενοι αλλοι ειδαν οτι μαλλον εχω δικιο σε ορισμενα πραγματα...και απαντησαν ομοιως..οχι τιποτα αλλο αλλα αρχιζα να νιωθω καπως!!!!!χααχχαχαχ

φυσικα και κανουμε κουβεντα αλλα ρε παιδια οχι αλλη διαφημιση...και επισης πιστεψτε με αν το drift δεν "μετραγε" για τα συνεργεια δεν θα εμπαιναν καν στους αγωνες...απο κει και περα..εχω δει παρομοια αμαξια με του βουδουρη εξωτερικο που σκοτωναν...αρα που ειναι η τεχνωγνωσια και ο επαγγελματισμος??και του καποτη το αμαξι ηταν σαφως ανωτερο απο του βουδουρη που ο καποτης ειναι φανοποιος....
    φιλε μου το video που ανεβασα το ειδες?γιατι εμενα δε μου φανηκε να μη δουλευει το αμαξι και ας με διαψευσει καποιος...

Ο επαγγελμαστισμος φιλε μου, ειναι οτι ακομα και οι Γερμανοι στηριζουν το μοτερ λαθος για αυτο και βλεπεις να κλεινει το καπο ενω το αλλο οχι...

Τωρα το αν του Καποτη ηταν ανωτερο η οχι ειναι αλλο θεμα που αν το αναλυσουμε,θα κατηγορηθω και για το που απεκτησα την τεχνογνωσια μου...
    Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3E30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου το video που ανεβασα το ειδες?γιατι εμενα δε μου φανηκε να μη δουλευει το αμαξι και ας με διαψευσει καποιος...

Ο επαγγελμαστισμος φιλε μου, ειναι οτι ακομα και οι Γερμανοι στηριζουν το μοτερ λαθος για αυτο και βλεπεις να κλεινει το καπο ενω το αλλο οχι...

Τωρα το αν του Καποτη ηταν ανωτερο η οχι ειναι αλλο θεμα που αν το αναλυσουμε,θα κατηγορηθω και για το που απεκτησα την τεχνογνωσια μου...
    εχω να σου δειξω videakia...........απειρα...δεν εχουν καν νοημα πιστευω!!!
    οπως και ολα τα πραγματα στην ζωη το αποτελεσμα μετραει..και το αποτελεσμα ειναι υπερ καποτη μακραν!!!αλλα παιζει ρολο και ο οδηγος φυσικα

απο κει και περα..δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου με τον βουδουρη..το αν δουλευες εκει δικο σου θεμα...και φυσικα σεβαστη η αποψη..αν δεν την ασπαζομαι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω να σου δειξω videakia...........απειρα...δεν εχουν καν νοημα πιστευω!!!
    οπως και ολα τα πραγματα στην ζωη το αποτελεσμα μετραει..και το αποτελεσμα ειναι υπερ καποτη μακραν!!!αλλα παιζει ρολο και ο οδηγος φυσικα

απο κει και περα..δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου με τον βουδουρη..το αν δουλευες εκει δικο σου θεμα...και φυσικα σεβαστη η αποψη..αν δεν την ασπαζομαι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..
    δεν εχω εμμονη με το Βουδουρη,αλλοι τον κραζουν...αλλα να εισαι σιγουρος οτι εχω επιχειρηματα ακλονητα για οποια αποψη εκφραζω και δε θα την τεκμηριωσω πισω απο ενα πλεκτρολογιο οπως κανουν πολλοι,αλλα μπορω να σου δειξω 20 αυτοκινητα απο διαφορετικους μηχανικους φτιαγμενα και αναθεμα αν εχουν σχεση με μηχανολογια αυτοι οι τυποι...Και ελα μετα να μου πεις ποιος ειναι μαστορας και ποιος οχι.
    Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP