Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 69

Θέμα: Ε30 Μ5 Project

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να διευκρινυσω σε αυτο το σημειο οτι δεν τσακωνομαστε nik200,κουβεντα κανουμε για να καταληγουμε σε σωστα και ασφαλη συμπερασματα...Μην το ''παρει'' καποιος προσωπικα η οτι του κανουμε επιθεση γιατι τα εχουμε δει και αυτα τοσα χρονια στο δικτυο...

Φιλικα...

2. The Following User Says Thank You to M3E30 For This Useful Post:

Panos 316T (15-04-11)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Exclamation

Σωστος!!!!!!!
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

4. The Following User Says Thank You to TSAF For This Useful Post:

M3E30 (14-04-11)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να ρωτήσω και ΄γω κάτι?
    Τα αυτοκίνητά σας όλοι στο Βουδουρη τα φτιάχνεται??
    UP YOURS!

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω και ΄γω κάτι?
    Οταν θελεις να εκπληρωσεις ενα ονειρο 12 ετων και δε σου περισσευει ουτε ενα ευρω,ζητας μονο τον καλυτερο να αναλαβει το αυτοκινητο σου...Και για μενα αυτος ειναι ο καλυτερος.Τα λαθη και τα παθη πληρωνονται σε αυτη τη ζωη και εγω δεν εχω σκοπο να πληρωσω τις καυλες σκιτζηδων μηχανικων... Ελπιζω να σε καλυψα...
    Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να ρωτήσω και ΄γω κάτι?
    εγω οχι απλα λεω οτι εχω ακουσει οπως και για αλλους!!βεβαια υπαρχουν και καποιοι με ''ονοματα'' που πας και τελικα απλα καταλαβαινεις οτι εδςσες τα λεφτα σου για να πας σε αλλον να τα διορθωσει!!χαχαχα...

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η καλυτερη διαφημιση δεν ειναι οι αγωνες.
    Στους αγωνες οπως ειπαν και αλλοι πριν απο μενα,υπαρχουν κατασκευες οριακα πιεσμενες και πολλες φορες υπο δοκιμη (πειραματισμοι)
    Αλλες φορες αποδιδουν και αλλες οχι.
    Τα λεφτα και οι ωρες που πεφτουν σε αυτες τις κατασκευες ειναι παρα πολλα\ες.
    Μην ξεχνατε οτι ενα αγωνιστικο αυτοκινητο για ντριφτ ειναι ισως το πιο πιεσμενο απο ολα μιας και δουλευει την περισσοτερη ωρα wot.
    Τα λεπτα εκεινα που διαρκει ενας αγωνας ειναι παρα πολυ δυσκολα για το αμοιρο μοτερ,το οποιο και το εχουν φτασει και στα ακρα.

Ας κρινουμε λοιπον τους επαγγελματιες με τον πιο απλο και σιγουρο τροπο.
    Και αυτος δεν ειναι αλλος απο τους ευχαριστημενους πελατες.
    Ειναι τοσο απλο.
    Κανείς σωστός επαγγελματίας δεν κάνει πειραματισμούς στον αγώνα.
    Τους κάνει πριν, με δοκιμές, να δει αν μπορεί να σταθεί αυτό που έχει κατά νου....
    UP YOURS!

9. The Following User Says Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

Thomelef (14-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ σαν Δημήτρης τουλάχιστον έχω άλλες απορίες.....

1. Ο καθένας λέει για διαφορετικό επαγγελματία να λέει οτι είναι σωστός και άλλος λέει οτι ο ίδιος είναι μάπα.... Γιατί έτσι? Δεν βγαίνει νόημα!

2. Αν είχα τα εργαλεία και εφόσον πιάνουν τα χέρια μου θα έκανα τέτοια μετατροπή μόνος μου έξω στο πεζοδρόμιο και δεν θα άφηνα κανένα τους να βιδώσει ούτε ένα 13άρι παξιμάδι γιατί σε όσους έχω πάει έφτιαχνα το ένα και χαλούσαν 10. Είναι τρελλό? Και όμως αυτό γινόταν.

3. Αναλογιστήκατε ποτέ γιατί σε τόσο ελαφριές καρότσες βάζουνε τόσο δυνατά μοτέρ εφόσον και με 200 άλογα το Ε30 γίνεται μπαλαρίνα? Εντυπωσιασμός ίσως?

4. Φορτιγίσιες τουρμπίνες.... ΟΚ! Για ποιό λόγο? Αν τώρα χαλάνε στο μισάωρο μετά να χαλάνε στο τέταρτο? Η ατμόσφαιρα που δεν παθαίνει τίποτα μας χαλάει? (για τέτοια οδήγηση στα όρια συνέχεια τουλάχιστον θα προτιμούσα ατμόσφαιρα)

5. Βλέπω και σπαταλιώνται τρελά χρήματα καιρό τώρα για να στηθεί ένα αμάξι.... Δηλαδή παλιότερα που κάνανε αναβάσεις ριτσώνα κλπ ή σε χωματόδρομους και μπαίνανε με ένα ταπεινό ρολλ μπάρ μέσα και μοτέρ λίγο πουσαρισμένο ατμόσφαιρα ήταν χαζοί ή δεν είχανε χρήμα? Άρα το συμπέρασμα είναι πως ο οδηγός πάει το αυτοκίνητο και όχι το αυτοκίνητο τον οδηγό.... Λάθος? Μπορεί!

6. Επειδή αυτό με τους μαστόρους έχει παραγίνει λες και παίρνουμε ποσοστά απο αυτούς ηρεμήστε ρε παιδιά ο καθένας επιλέγει και πάει.... Άλλος θέλει να του βάζουν την κουρτίνα στο φτερό και να φοράνε χειρουργικό γάντι και άλλος πάει στον μαστρο μήτσο και ρίχνει 1 κιλό σουάζ να φύγουν τα γράσσα απο τα φτερά και τα παράθυρα! Μόνο που συνηθως οι μαστρο μήτσοι κάνουν καλύτερη δουλειά παρά οι "φανταχτεροί"

Και αυτό το λέω απο προσωπικές μου εμπειρίες και είναι καθαρά δικιά μου άποψη χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 14-04-11 στις 21:19

11. The Following 6 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

katsaraios (16-04-11), kloukakis (14-04-11), M3E30 (15-04-11), oldcarskickass (16-04-11), Panos 316T (15-04-11), stratos (14-04-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανείς σωστός επαγγελματίας δεν κάνει πειραματισμούς στον αγώνα.
    Τους κάνει πριν, με δοκιμές, να δει αν μπορεί να σταθεί αυτό που έχει κατά νου....
    ΣΩΣΤΟΣ...και το πόσο αξιόπιστη είναι μια μετατροπή φαίνεται μέσα στην πίστα,
    όπου το αμάξι ξεσκίζεται...αν την βγάζει καθαρή εκεί, το αμάξι αντέχει...επίσεις
    με την ίδια λογική, οι εταιρείες δεν θα διέθεταν ένα κάρο εκαττομύρια πάνω σε
    μηχανήματα που τεστάρουν τις αντοχές των κινητήρων - σαζμάν - φρένα, και
    δεν θα τέσταραν μέσα στις πίστες...για να καταλάβεις αν ένα όχημα είναι καλό
    και αξιόπιστο στα πάντα του πρέπει να το ξεσκίσεις και να βγάλεις συμπέρασμα
    για το μέχρι που αντέχει...αλλιώς θα έπρεπε να κάνουν όλοι μια μετατροπή, να
    γυρνάν τη μίζα, και αν πάρει μπρός να λέμε πως είναι καλοί μάστορες...
    σημείωση πως δεν γνωρίζω τους συγκεκριμένους μάστορες, παρά μόνο τους
    έχω ακουστά. σχολιάζω όλα αυτά που γράφονται στα προηγούμενα ποστ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Dr. Yamastura (14-04-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχας πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι στη χωρα μας, το επιπεδο των αγωνων drift ποτε δεν ηταν εκει που επρεπε.Αυτο απλα σημαινει οτι ο καθενας που συμμετειχε,το εκανε καθαρα για την καυλα του και τα χρηματα που πληρωνε και πληρωνει,δεν του τα επιστρεφει καποιος χορηγος που υπαρχει απο πισω με εκατομμυρια ως budget..Ο Μακης Βουδουρης,καθως και μερικοι(ελαχιστοι αλλοι)δαπανησαν δεκαδες χιλιαδες ευρω για να μπορειτε εσεις ως θεατες σημερα να μιλατε για αυτα τα αυτοκινητα που μεχρι τοτε τα βλεπαμε και αν μονο στο εξωτερικο...Το ποιος ειναι ο καθενας στο χωρο αυτο,ευτυχως το ξερουμε πολυ καλα οσοι γνωριζουμε τα πραγματα..Και θα εκπλαγειτε αν μαθετε οτι τα ''αστερια του drift'' που με τοσα διθυραμβικα σχολια υποστηριζετε,εχωντας και οι ιδιοι συνεργεια,πειραματιζονται( και δυστυχως χωρις να μαθαινουν...)στα αυτοκινητα του κοσμου...Και για να μιλησουμε ξεκαθαρα,οταν εισαι μηχανικος με @@@,δε στηριζεις το μοτερ στον αερα με κινδυνο να σκοτωθει ο πελατης σου επειδη το αμαξι σε καθε γκαζια,αλλαζει δυο λωριδες...Αυτο το παιχνιδι που κραζουν ολοι χωρις να ξερουν,πρεπει καποτε να τελειωσει!!!Μιλανε ολοι και κανουν ζημια σε ανθρωπους που ουτε τους ξερουν προσωπικα,γιατι μπαινει ενα παιδακι εδω μεσα και ακουει τον καθενα που τα ''χωνει'' στον καθε Βουδουρη,Λαφογιαννη η οποιον αλλο και εκεινος τελικα,καταληγει να γινει πελατης ενος αρπακολατζη που μονο ενδιαφερον εχει να του αδειασει την τσεπη...
    Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3E30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχας πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι στη χωρα μας, το επιπεδο των αγωνων drift ποτε δεν ηταν εκει που επρεπε.Αυτο απλα σημαινει οτι ο καθενας που συμμετειχε,το εκανε καθαρα για την καυλα του και τα χρηματα που πληρωνε και πληρωνει,δεν του τα επιστρεφει καποιος χορηγος που υπαρχει απο πισω με εκατομμυρια ως budget..Ο Μακης Βουδουρης,καθως και μερικοι(ελαχιστοι αλλοι)δαπανησαν δεκαδες χιλιαδες ευρω για να μπορειτε εσεις ως θεατες σημερα να μιλατε για αυτα τα αυτοκινητα που μεχρι τοτε τα βλεπαμε και αν μονο στο εξωτερικο...Το ποιος ειναι ο καθενας στο χωρο αυτο,ευτυχως το ξερουμε πολυ καλα οσοι γνωριζουμε τα πραγματα..Και θα εκπλαγειτε αν μαθετε οτι τα ''αστερια του drift'' που με τοσα διθυραμβικα σχολια υποστηριζετε,εχωντας και οι ιδιοι συνεργεια,πειραματιζονται( και δυστυχως χωρις να μαθαινουν...)στα αυτοκινητα του κοσμου...Και για να μιλησουμε ξεκαθαρα,οταν εισαι μηχανικος με @@@,δε στηριζεις το μοτερ στον αερα με κινδυνο να σκοτωθει ο πελατης σου επειδη το αμαξι σε καθε γκαζια,αλλαζει δυο λωριδες...Αυτο το παιχνιδι που κραζουν ολοι χωρις να ξερουν,πρεπει καποτε να τελειωσει!!!Μιλανε ολοι και κανουν ζημια σε ανθρωπους που ουτε τους ξερουν προσωπικα,γιατι μπαινει ενα παιδακι εδω μεσα και ακουει τον καθενα που τα ''χωνει'' στον καθε Βουδουρη,Λαφογιαννη η οποιον αλλο και εκεινος τελικα,καταληγει να γινει πελατης ενος αρπακολατζη που μονο ενδιαφερον εχει να του αδειασει την τσεπη...
    φίλε μου γενικότερα στην ελλάδα το φαινόμενο *χαμηλό επίπεδο* είναι γεγονός.
    δεν μας λές και κάτι καινούριο.δυσφήμιση δεν κάνει κανείς, παρά μόνο κάποιες
    επισημάνσεις σε γεγονότα που έχουν δεί με τα μάτια τους...απο την άλλη, εσύ
    έχεις τρελαθεί στην διαφήμιση και το πόσο καλός είναι ο μάστορας που πάς...
    και γενικά οκ όλοι μας έχουμε δεί κατά καιρούς αρκετά συνεργεία και δουλειές
    τους και μπορούμε όλοι να έχουμε την άποψη μας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP