Nintedo για το παιδί, psp για τον μπαμπά.
Παν μέτρο άριστο. Είμαι υπέρ της κονσόλας για παιδιά. Ακονίζει πολύ το μυαλό τους και αυξάνει αντανακλαστικά και αντίληψη
Nintedo για το παιδί, psp για τον μπαμπά.
Παν μέτρο άριστο. Είμαι υπέρ της κονσόλας για παιδιά. Ακονίζει πολύ το μυαλό τους και αυξάνει αντανακλαστικά και αντίληψη
z3 2.2 (15-04-11)
stratos (14-04-11)
και αν πάρεις Nintendo (DSi ή νεώτερο/συμβατό), σου στέλνω εγώ ένα DVD με τα πρώτα 50 ROM (παιχνίδια)
...
Z4 DCT (14-04-11)
nintento Δαγκωτο
ΒΜW FANS
Σιγουρα εχουν και θετικα καποια video games.
Ομως αν απο 6 χρονων συνηθισει στο nintedo τοτε θα του γινει παιδεια, με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ξαναλεω οτι το να εχει μια καλη επαφη με το αντικειμενο το θεωρω πολυ εποικοδομητικο. Αμα κολλησει ειναι το προβλημα. Οποτε παρολο που εινια μικρο παιδι αν του εξηγησεις σωστα και του θεσεις τους ορους αυστηρα δε θα εχεις προβλημα. Τα παιδια αποφασιζουν συμφωνα με τα περιθωρια που τους εχουμε θεσει. Ισως ακουγεται καταπιεστικο αλλα σιγουρα το αποτελεσμα δικαιωνει.
Το ιδιο με τον NinoX3 το χω ζησει με το ξαδερφακι μου σε διακοπες που και αυτο δεν ξεκολαγε τα ματια του απο πανω απ το ds.
ισως να του προτεινεις να παρει ποδηλατο...![]()
Εγω παλι προτεινω psp ειναι χωρις πενακια που το καθιστουν πιο δυσκολο.
Απο την αλλη με το psp εχεις φοβερες δυνατοτητες και μπορεις ακομα και απο μακρια να το συνδιαζεις με το ps3 !!
Σκεψου το πριν αγορασεις.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Εννοείται nintendo. Τα δικά μου έχουν το dsi και το χουν καταφχαριστηθεί!!
Δε τίθεται θέμα εθισμού, μόνο θέμα συμφωνίας και συνεννόησης. Παν μέτρον άριστον.
Συμφωνώ απόλυτα με τον asot και τον strato.
λοιποοοον. αν και ειμαι εντελως ΑΝΤΙsonyκος λεω psp (τι καινουριο που θα βγει σε λιγο καιρο θα λεγεται ps gο) εχει παρα πολλες δυνατοτητες και δεν θα το βαρεθει ευκολα μιας και εχει παρα πολλους τιτλους απ τους οποιους μπορεις να διαλεξεις απο απλα και παιδικα παιχνιδακια μεχρι σκοτωμους πολεμους κλπ κλπ.το nitendo 3ds εχει 3d γραφικα χωριςχρηση γυαλιων αλλα σε τεστ που κανανε κουραζει πολυ τα ματια και ζαλιζει μετα απο λιγη ωρα χρησης .αυτος ειναι ενας παραγωντας που δεν θα το επαιρνα εγω!!οι τιτλοι που ειναι 3d ειναι ελαχιστοι αυτη τη στιγμη με προοπτικη ομως να αυξηθουν.κατα την γνωμη μου psp και πιο μεγαλο και πιο ξεκουραστο και με παρα πολλες δυνατοτητες.
υγ ασε που μαλλον σε βλεπω να μαλωνεις με τον γιο για το ποιος θα παιξει πρωτος!!!!