Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Nintendo Η PSP???

Rides
    0

Προεπιλογή Nintendo Η PSP???

O μικρος εχει ζητησειο κονσολα μικρη για να παιζει οταν εχει ελευθερο χρονο....
    ειμαστε αναμεσα στις δυο.....(ο μικρος ζηταει nintendo λογο της διαφημισης στην τηλ).....
    Εχουμε καμια αποψη για το πιο μηχανακι ειναι περισοτερο αξιολογο, λογο του οτι εγω δεν εχω ιδεα.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

αναλογως την ηλικια...

σε πιο μικρες ηλικιες ειναι πιο ευχαριστο το nintedo το οποιο εγινε και 3d πλεον.

για πιο μεγαλους εινια το psp...

και τα δυο καλα ειναι οταν παιζεις, αλλα σκεψου και το ενδεχομενο να μην του παρεις κανενα επειδη θα παιζει ΟΛΗ την ωρα

3. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

Ptboul (14-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    αναλογως την ηλικια...

σε πιο μικρες ηλικιες ειναι πιο ευχαριστο το nintedo το οποιο εγινε και 3d πλεον.

για πιο μεγαλους εινια το psp...

και τα δυο καλα ειναι οταν παιζεις, αλλα σκεψου και το ενδεχομενο να μην του παρεις κανενα επειδη θα παιζει ΟΛΗ την ωρα
    Τι να κανω...του το υποσχεθηκαμε για την γιορτη του, ειναι δυσκολο πλεον να αρνησε κατι που βλεπει και εχουν και αλλα παιδακια (στο σχολειο η αλλου)...

Ευελπιστω οτι θα τηρηθει η συμφωνια για παιχνιδι μονο στον ελευθερο χρονο 3 φορες την εβδομαδα......

5. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Ptboul (14-04-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

αν του παρεις τωρα Psp...τι θα του παρεις οταν μεγαλωσει λιγο ακομα?

παρτου λοιπον τον nitendo που εχω μαθει οτι ειναι κορυφη (απο συναδελφο που το πηρε για τα παιδια του)

ασε που κ η Πεγκυ αυτο θελει...
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να κανω...του το υποσχεθηκαμε για την γιορτη του, ειναι δυσκολο πλεον να αρνησε κατι που βλεπει και εχουν και αλλα παιδακια (στο σχολειο η αλλου)...

Ευελπιστω οτι θα τηρηθει η συμφωνια για παιχνιδι μονο στον ελευθερο χρονο 3 φορες την εβδομαδα......
    μακαρι να μπορεσει να το τηρησει... μαλλον ομως μιλαμε για παιχνιδι 3 ωρες τη μερα

αν ειναι μεχρι 12-14 χρονων τοτε το nintedo ειναι καλυτερο.

αμα εισαι και αυστηρος μπαμπας και τον καταφερεις να παιζει 3 φορες τη βδομαδα τοτε εινια μεγαλη μαγκια (και δεν το λεω για πλακα). Καλο το παιχνιδι αλλα ο κινδυνος εθισμου (και πιο σπανια αποβλακωσης) ειναι υπαρκτος. Και σου μιλαει ενας πρωην εθισμενος (εγω στο grand theft auto την πατησα...)

8. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

Ptboul (14-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακαρι να μπορεσει να το τηρησει... μαλλον ομως μιλαμε για παιχνιδι 3 ωρες τη μερα

αν ειναι μεχρι 12-14 χρονων τοτε το nintedo ειναι καλυτερο.

αμα εισαι και αυστηρος μπαμπας και τον καταφερεις να παιζει 3 φορες τη βδομαδα τοτε εινια μεγαλη μαγκια (και δεν το λεω για πλακα). Καλο το παιχνιδι αλλα ο κινδυνος εθισμου (και πιο σπανια αποβλακωσης) ειναι υπαρκτος. Και σου μιλαει ενας πρωην εθισμενος (εγω στο grand theft auto την πατησα...)
    Ωχ.....

6 χρονων ειναι

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα εχεις προβλημα θα εθιστει και δεν θα κανει τιποτα αλλο απο το να παιζει, που μαλιστα θα εχει διαφορες συναισθηματικες εξαρσεις και συμπεριφορα..Ασε που θα χαλασσει και τα ματια του...
    Για να φανταστεις ο ανηψιος μου ειμασταν διακοπες και δεν εβλεπε την ωρανα φυγει απο τη θαλασσα για να παει στο nitendo.
    Αν δεν μπορεις να το καθυστερησεις με χιλιες δυο δικαιολογιες και επειδη δεν τα ξεγελας ο μονος τροπος μετα οτι χαλασε και καλα, χαρτακι στη επαφη της μπαταριας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 14-04-11 στις 14:20

11. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Dimzan (14-04-11), nikos1400 (01-06-11), Ptboul (14-04-11), Z4 DCT (14-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα εχεις προβλημα θα εθιστει και δεν θα κανει τιποτα αλλο απο το να παιζει, που μαλιστα θα εχει διαφορες συναισθηματικες εξαρσεις και συμπεριφορα..Ασε που θα χαλασσει και τα ματια του...
    Για να φανταστεις ο ανηψιος μου ειμασταν διακοπες και δεν εβλεπε την ωρανα φυγει απο τη θαλασσα για να παει στο nitendo.
    Αν δεν μπορεις να το καθυστερησεις με χιλιες δυο δικαιολογιες και επειδη δεν τα ξεγελας ο μονος τροπος μετα οτι χαλασε και καλα, χαρτακι στη επαφη της μπαταριας...
    Αυτα φοβάμαι......θα έχει μυαλό μόνο γι αυτο... Θα κοιτάξω μη και τον ψησω να του πάρω τίποτα αλλο

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν του παρεις τωρα Psp...τι θα του παρεις οταν μεγαλωσει λιγο ακομα?......
    Με την τρέλλα που έχει ο μικρός Γιωργάκης βλέπω να ζητάει κοπελίτσες και το κακό είναι ότι ο μπαμπάς του δεν του χαλάει χατήρι

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ολα κοντρολλάρονται - δεν υπάρχει θέμα εθισμού

Εγώ προτείνω το Nintendo, το 'χω πάρει στην κόρη μου όταν ήταν 6-7 (τώρα κοντεύει τα 9) για χρήση κυριώς σε ταξίδια (πριν την κρίση, το Λάρισα - Ευρώπη γινόταν συχνά...)
    Ειναι πολύ μετρημένη, ζήτημα να το ανοίγει 3-4 φορές/μήνα (ειναι θέμα παιδιου)

Κατέληξα στο Nintendo DSi διότι "σπάει" πολύ εύκολα (σε αντίθεση με το PSP) και αυτός είναι ΠΟΛΥ σημαντικός λόγος, μετά την αρχική αγορά, μπάχθηκε εφάπαξ ΑΥΤΟ και έκτοτε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνουν από το "δίκτυο"...

Δες τους στο ebw.gr, από κει έχω ψωνίσει, έχουν μεγαλώσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τον τελευταίο χρόνο (και έχουν και όλες τις κονσόλες, σε σούπερ τιμές)
    ...

15. The Following User Says Thank You to asot For This Useful Post:

Z4 DCT (14-04-11)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP